dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
σωπα ρε μαν..ελπιζω να μην με τρολαρειςφετο το καλοκαιρι μια τσεχα και δυο καβατζες![]()
σωπα ρε μαν..ελπιζω να μην με τρολαρειςφετο το καλοκαιρι μια τσεχα και δυο καβατζες![]()
ποιος να ξερεις αραγε ποιος την πηδαει απο κωλο τωρα που μιλαμε...![]()
αμα πηγαινα τωρα σχολειο θα τον επαιζα ολημερίς στο τελευταιο το θρανιο με τα καργιολακια ναουμεΕχουν κορμια τα γαμηδια
Ουα
χουμορ,χουμορ φλεγματικο Μητσαρα,μην δινεις σημασιαΓιατι με στεναχωρας αδερφε
τι είμαι, δουπας? :Sσωπα ρε μαν..ελπιζω να μην με τρολαρεις
τι είμαι, δουπας? :S
χουμορ,χουμορ φλεγματικο Μητσαρα,μην δινεις σημασια
εχουν πεταξει κωλαρες τα πιπινια αλα Καρντασιαν///τι διαολο τρωνε?Φιλε 15 χρονων με κορμι 30αδας να ουμε
Κ ειναι κ κουκλια
τσιμυ να σου πω την αμαρτια μου, πιστευω οτι μαζι με τον κωλογερα είστε οι πιο άσχημοι ανδρες στο σαιτ...σορρυ που στο λεω ετσι χυμα, αλλα αυτην την εντυπωση εχω...Κ κατι φιλοι που ξερουν το κολημα .ε δουλευουν
Καποιος την σκιζει κ τετοια![]()
εχουν πεταξει κωλαρες τα πιπινια αλα Καρντασιαν///τι διαολο τρωνε?
τσιμυ να σου πω την αμαρτια μου, πιστευω οτι μαζι με τον κωλογερα είστε οι πιο άσχημοι ανδρες στο σαιτ...σορρυ που στο λεω ετσι χυμα, αλλα αυτην την εντυπωση εχω...![]()
ο μπαρδαμ ειχε αναφερει κ γνωστο πορνορεπορτερ οτι δεν βλεπεται...τσιμυ να σου πω την αμαρτια μου, πιστευω οτι μαζι με τον κωλογερα είστε οι πιο άσχημοι ανδρες στο σαιτ...σορρυ που στο λεω ετσι χυμα, αλλα αυτην την εντυπωση εχω...![]()
βεβαια όταν αυτές οι κωλαρες φτασουν 30, θα γινουν σαν τουλουμοτυρι καρυστου....γιατι ως γνωστον η ελλεεινιδα φοραδα απαξ και περασε τα 25, παει μπαταλεψε...εχουν πεταξει κωλαρες τα πιπινια αλα Καρντασιαν///τι διαολο τρωνε?
ο μπαρδαμ ειχε αναφερει κ γνωστο πορνορεπορτερ οτι δεν βλεπεται...
να τα λεμε κ αυτα.
για τον σμυρνη?ο μπαρδαμ ειχε αναφερει κ γνωστο πορνορεπορτερ οτι δεν βλεπεται...
να τα λεμε κ αυτα.
αρα οφειλεις να τον εγαμησεις πριν παρει την κατηφοραβεβαια όταν αυτές οι κωλαρες φτασουν 30, θα γινουν σαν τουλουμοτυρι καρυστου....γιατι ως γνωστον η ελλεεινιδα φοραδα απαξ και περασε τα 25, παει μπαταλεψε...
βεβαια όταν αυτές οι κωλαρες φτασουν 30, θα γινουν σαν τουλουμοτυρι καρυστου....γιατι ως γνωστον η ελλεεινιδα φοραδα απαξ και περασε τα 25, παει μπαταλεψε...
για πιο χονδρο και ατσουμπαλο σε ειχα...Μ.αρεσουν οι ντομπρες κουβεντες φιλε
Παντα
Αλλα δες φωτο στο βουνο
Τοσο χαλια ειμαι
για πιο χονδρο και ατσουμπαλο σε ειχα...