You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)
O Skylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Σημερα ενα γυναιο στα burger king προσπαθησε να με απαξιωσει και ζητησε απο τον κλαρινο/γκομενο της να την υπερασπιστει.Εφυγε χωρις να πει κουβεντα κι εγω εκατσα στη θεση του και γνωριστηκα με το βρωμομουνι.Ενιωσα πως προδωσα το ανδρικο φυλο.
Γνωμες
Γνωμες
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Σημερα ενα γυναιο στα burger king προσπαθησε να με απαξιωσει και ζητησε απο τον κλαρινο/γκομενο της να την υπερασπιστει.Εφυγε χωρις να πει κουβεντα κι εγω εκατσα στη θεση του και γνωριστηκα με το βρωμομουνι.Ενιωσα πως προδωσα το ανδρικο φυλο.
Γνωμες
που βρηκες μπερκερ κινγκ?
O Skylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
που βρηκες μπερκερ κινγκ?
Στην Τουρκια
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Στην Τουρκια
soy αρεσε το ποιημα μου
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Γνωμες

O Skylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
soy αρεσε το ποιημα μου
Νai γιατι βγηκε απο την καρδια σου σαν να ητανε κρυμμενο απο καιρο.Σαν τις κλανιες που καταπιεζουμε στο πρωτο ραντεβου και οταν τελικα κλανουμε νομιζουμε πως φευγει η ψυχη μας.
Επισκέπτης
κοιτα μην εχεις την κατάληξή του...
«Είναι καιρός να φανερώσω την τραγωδία μου. Το μεγαλύτερό μου ελάττωμα στάθηκε η αχαλίνωτη περιέργειά μου, η νοσηρή φαντασία και η προσπάθειά μου να πληροφορηθώ για όλες τις συγκινήσεις, χωρίς τις περισσότερες, να μπορώ να τις αισθανθώ. Τη χυδαία όμως πράξη που μου αποδίδεται τη μισώ. Εζήτησα μόνο την ιδεατή ατμόσφαιρά της, την έσχατη πικρία. Ούτε είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για το επάγγελμα εκείνο. Ολόκληρο το παρελθόν μου πείθει γι' αυτό. Κάθε πραγματικότης μου ήταν αποκρουστική. Είχα τον ίλιγγο του κινδύνου. Και τον κίνδυνο που ήρθε τον δέχομαι με πρόθυμη καρδιά. Πληρώνω για όσους, καθώς εγώ, δεν έβλεπαν κανένα ιδανικό στη ζωή τους, έμειναν πάντα έρμαια των δισταγμών τους, ή εθεώρησαν την ύπαρξή τους παιχνίδι χωρίς ουσία. Τους βλέπω να έρχονται ολοένα περισσότεροι μαζί με τους αιώνες. Σ' αυτούς απευθύνομαι. Αφού εδοκίμασα όλες τις χαρές (!!!), είμαι έτοιμος για έναν ατιμωτικό θάνατο. Λυπούμαι τους δυστυχισμένους γονείς μου, λυπούμαι τα αδέλφια μου. Αλλά φεύγω με το μέτωπο ψηλά. Ήμουν άρρωστος. Σας παρακαλώ να τηλεγραφήσετε, για να προδιαθέση την οικογένειά μου, στο θείο μου Δημοσθένη Καρυωτάκη,[glow=orange,2,300] οδός Μονής Προδρόμου, πάροδος Αριστοτέλους, Αθήνας[/glow]» Κ.Γ.Κ. [Υ.Γ.] Και για ν' αλλάξουμε τόνο. Συμβουλεύω όσους ξέρουν κολύμπι να μην επιχειρήσουνε ποτέ να αυτοκτονήσουν δια θαλάσσης. Όλη νύχτα απόψε επί δέκα ώρες, εδερνόμουν με τα κύματα. Ήπια άφθονο νερό, αλλά κάθε τόσο, χωρίς να καταλάβω πώς, το στόμα μου ανέβαινε στην επιφάνεια. Ωρισμένως, κάποτε, όταν μου δοθεί η ευκαιρία, θα γράψω τις εντυπώσεις ενός πνιγμένου»

dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
με τον νωντα ημασταν φιλοι
τρωγαμε μαζι ρογες απο κοκκινο σταφυλι
καναμε ονειρα να φυγουμε μαζι στην ευρωπη
τελικα μου φερθηκε σαν να ειμαι παρθενοπη
μου ζητησει λεφτα για να πει πτυχιο
μετα με εβαλε μεσα στο ψυγειο
του ελεγα τα παντα για εναν παλιο μου ερωτα
αυτος στο μσν μου εγραφε πραγματα ξενερωτα
πηγε στρατο στην γκατζολια
κ ειχε γκομενα την χουφταλια
μετα μπηκα εγω το 13 μπηκα στο στρατο
αυτος με ξεχασε σαν να ημουνα σκατο
το 2016 ειχα νεα του απο την ξενιτια
η σχεση μας δεν θα ειναι ποτε οπως παλια
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Παπι βανβαν 200 κυβικσ
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ντοπα εχεις παρατηρησει οτι δεν σου απανταει ο νωντας;βαρβα σου αρεσε το ποιημα μου
mνημονια μεχρι να πεθανουμε
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.258
- Πόντοι
- 7.786
καλησπερα
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
ακακακαnonta εκει που εισαι σας εχουν μαθει καλα το εξελ? θελω να σε ρωτησω κατι
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.278
- Πόντοι
- 506
παιδια κοιταχτε κωλο