dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
Εσείς, θα θέλατε να είστε άγγλος ευγενής με έπαυλη στο καντρυσάιντ;
εχεις γαμησει αγγλιδα?
σε ποιες χωρες στο εξωτερικο ησουνα
Εσείς, θα θέλατε να είστε άγγλος ευγενής με έπαυλη στο καντρυσάιντ;
εχεις γαμησει αγγλιδα?
σε ποιες χωρες στο εξωτερικο ησουνα
Έχετε φάει πουτίγκα με δαμάσκηνα; Σε πόσα κυνήγια αλεπούς έχετε λάβει μέρος;
γτ δεν απαντας ρε θειο
θα ηθελα να ζω χωρις να πουλαω και χωρις να αγοραζω. Να γυμνασω το σωμα μου και να ζησω αυταρκης στη φυση. Θα σπουδαζα κατι που θα με βοηθουσε σε αυτα. Αν θες εναλλακτικη απαντηση θα σκεφτω κατι μετα.θα ηθελες να ειχες σπουδασει στην αγγλια?
τι σχολη κ σε ποια ηλικεια
Έχετε φάει πουτίγκα με δαμάσκηνα; Σε πόσα κυνήγια αλεπούς έχετε λάβει μέρος;
Εσείς ελάτε Σάββατο, που έχουμε πατσά.
λοιπον το βραδυ θα παω σινεμα θερινο αξιζει λετε?
στο αστυ χουφτωσα μια τον ιουνιο γιατι νομιζα μου τριβοταν
τι καυλαρα ηταν αυτη οσο το θυμαμαι
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=260626.msg7626718#msg7626718]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=260626.msg7626718#msg7626718[/url]
λοιπον το βραδυ θα παω σινεμα θερινο αξιζει λετε?
στο αστυ χουφτωσα μια τον ιουνιο γιατι νομιζα μου τριβοταν
τι καυλαρα ηταν αυτη οσο το θυμαμαι
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=260626.msg7626718#msg7626718]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=260626.msg7626718#msg7626718[/url]
θα ηθελα να ζω χωρις να πουλαω και χωρις να αγοραζω. Να γυμνασω το σωμα μου και να ζησω αυταρκης στη φυση. Θα σπουδαζα κατι που θα με βοηθουσε σε αυτα. Αν θες εναλλακτικη απαντηση θα σκεφτω κατι μετα.
Θυμάσαι που σου είχα ζητήσει 300-400 ευρώ να κάνω φροντιστήριο σ'ένα μάθημα ώστε να καταφέρω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και έκανες τον κινέζο;αν σπουδαζες αγγλια τι σχολη θα διαλεγες κ ποια πολη
Θυμάσαι που σου είχα ζητήσει 300-400 ευρώ να κάνω φροντιστήριο σ'ένα μάθημα ώστε να καταφέρω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και έκανες τον κινέζο;
Τότε κατάλαβα ότι είσαι ένα ψέμα και σε ξέκοψα.
κ αμα μου ζηταγες να με γαμησεις απο τον κωλο χωρις προφυλακτικο κ σου ελεγα οχι παλι ενα ψεμα θα ημουν για σενα κ θα με ξεκοβες
πως και δεν είπες "ρε σκύλε" πάλι ρε αυτιστικέ;Με συγκινησες ρε κουφαλα