Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αμα είναι έτσι σου λεει ο άλλος θα τον σκοτώσω το πουστη και θα βγω σε 4 χρονια και τι έγινε. 30 είμαι στα 34-35 θα είμαι έξω. Αυτόν θα τον φάω όμως.

Ενώ αμα ήξερε ότι μπορει να του επιβληθει ακομα και η θανατική ποινή ισως το ξανασκεφτοταν και αποφάσιζε να προσαρμοστει.

Υπαρχουν και εκεινοι που το θεωρουν υψιστη τιμη να εκτελεστουν εχοντας κανει το χρεος τους...

Makis 21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2016
Κριτικές
9
Like
151
Πόντοι
280
ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΩ ΑΣΧΗΜΑ και μάλιστα θα καλέσω και ενισχύσεις τον μπαρμπά-Zadren. Κανόνισε..!!

Έχετε συστήσει ομάδα κρούσης με εμπροσθοφυλακή,οπισθοφυλακή και επικεφαλής και απειλείτε;

Επισκέπτης
Το κραξιμο θεωρείται απειλη?  Γιατι ολη μερα εδω μεσα  καποιος κραζει καποιον..

Makis 21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2016
Κριτικές
9
Like
151
Πόντοι
280
Το κραξιμο θεωρείται απειλη?   Γιατι ολη μερα εδω μεσα  καποιος κραζει καποιον..
Φίλε αν εσένα σου αρέσει να εθελοτυφλείς ή να στρουθοκαμηλίζεις με γειά σου και χαρά σου.
Το να ρωτάει κάποιος κάτι και ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να του την πέφτουν συντεταγμένα δεν είναι πλέον κράξιμο άσχετα αν πασάρεται με τη μορφή κραξίματος.

Επισκέπτης
Φίλε αν εσένα σου αρέσει να εθελοτυφλείς ή να στρουθοκαμηλίζεις με γειά σου και χαρά σου.
Το να ρωτάει κάποιος κάτι και ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να του την πέφτουν συντεταγμένα δεν είναι πλέον κράξιμο άσχετα αν πασάρεται με τη μορφή κραξίματος.

Αγαπητε μια ερωτηση εκανα.  Απο που προκυπτει οτι στρουθοκαμηλιζω?

πλοιοκτήτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
155
Πόντοι
280

Jimlam

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0

Φίλε απλά μη δίνεις σημασία. Μια μικρή κοινωνία είμαστε εδώ μέσα. Ο μπαχτσές έχει απ´ολα. Ο φίλος Scorpios έχει την άποψη του και τη λέει και πολύ καλά κάνει, όλοι έχουμε δικαίωμα στα νήματα, όπως έχεις και συ. Αν δεν συμφωνείς με κάποιον απλά τον αγνοείς και πας παρακάτω. Φιλικά.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Φίλε απλά μη δίνεις σημασία. Μια μικρή κοινωνία είμαστε εδώ μέσα. Ο μπαχτσές έχει απ´ολα. Ο φίλος Scorpios έχει την άποψη του και τη λέει και πολύ καλά κάνει, όλοι έχουμε δικαίωμα στα νήματα, όπως έχεις και συ. Αν δεν συμφωνείς με κάποιον απλά τον αγνοείς και πας παρακάτω. Φιλικά.
Σωστός!

Επισκέπτης
Σωστα τα λες...αλλα ποια ειναι η αποψη μου?  Τι ειπα δλδ? 

PANOS 07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2016
Κριτικές
10
Like
403
Πόντοι
290
Σωστα τα λες...αλλα ποια ειναι η αποψη μου?  Τι ειπα δλδ?  

Είπες ότι το κράξιμο δεν είναι ή δεν το θεωρείς απειλή.
Και είσαι σωστός στην άποψή σου.

Όμως η συγκεκριμένη τακτική,"θα σε κράξω εάν..." κλπ,κλπ εκτός από συνεχόμενη και επαναλαμβανόμενη προς όποιον τολμάει να ρωτήσει κάτι (έστω και μαλακία) πάει-εκτός των άλλων-και αλλού.

Όπως είπε λοιπόν και ο συναγωνιστής πιο πάνω "αν δεν συμφωνείς με κάποιον απλά τον αγνοείς και πας παρακάτω".

Καλό θα ήταν να ισχύει για ΟΛΟΥΣ.
Και κυρίως για αυτούς που κράζουν ή απειλούν κράζοντας.

Jimlam

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Σωστα τα λες...αλλα ποια ειναι η αποψη μου?  Τι ειπα δλδ?  
Την οποια άποψη φίλε μου δεν ήταν για το συγκεκριμένο ποστ, σε έθεσα σαν παράδειγμα. Ας χρησιμοποιήσω εμένα για να μην παρεξηγούμε. Ας το ξαναπώ, "ο φίλος Jimlam έχει την άποψη του και τη λέει και πολύ καλά κάνει ... κλπ"

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.147
Πόντοι
506
δουκα εγω κραταω απο κρητη

στα ματια μας το μαχαιρι ειναι ιερο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειχαν ενα φιλο ηρακλειωτη σε ενα παιχνιδι mmorpg

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.147
Πόντοι
506
δουκα παω για τρεξιμο

θα περασω, οπως καθε κυριακη, απο reitstall(riding stable)

καθε φορα που βλεπω τις κοπελες να κανουν ιππασια η καυλα βαραει κοκκινο

μεσα μου φανταζομαι να μπαινω στον σταβλο και να τις γαμαω, να τις σκιζω διπλα στα αλογα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εισαι νεος και η φαντασια σου οργιαζει. Εγω θυμαμαι περπατουσα στο δρομο και εκανα ενα σωρο σεναρια με αυτα που εβλεπα. Τωρα εχει σταματησει το μυαλο μουνα επινοει εικονες.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
παιδια?
τι χαμπερια :grin: