jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
το σολο καλο,το τραγουδι ειναι φλωρια
εμ.αυτο ειπα
το σολο καλο,το τραγουδι ειναι φλωρια
Πολύ σοβαρό αυτό που διαβάζω γιατί παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις.
Αμα είναι έτσι σου λεει ο άλλος θα τον σκοτώσω το πουστη και θα βγω σε 4 χρονια και τι έγινε. 30 είμαι στα 34-35 θα είμαι έξω. Αυτόν θα τον φάω όμως.
Ενώ αμα ήξερε ότι μπορει να του επιβληθει ακομα και η θανατική ποινή ισως το ξανασκεφτοταν και αποφάσιζε να προσαρμοστει.
ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΩ ΑΣΧΗΜΑ και μάλιστα θα καλέσω και ενισχύσεις τον μπαρμπά-Zadren. Κανόνισε..!!
Φίλε αν εσένα σου αρέσει να εθελοτυφλείς ή να στρουθοκαμηλίζεις με γειά σου και χαρά σου.Το κραξιμο θεωρείται απειλη? Γιατι ολη μερα εδω μεσα καποιος κραζει καποιον..
Φίλε αν εσένα σου αρέσει να εθελοτυφλείς ή να στρουθοκαμηλίζεις με γειά σου και χαρά σου.
Το να ρωτάει κάποιος κάτι και ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να του την πέφτουν συντεταγμένα δεν είναι πλέον κράξιμο άσχετα αν πασάρεται με τη μορφή κραξίματος.
Για πες... σε τι καταστάσεις παραπέμπει???
Φίλε αν εσένα σου αρέσει να εθελοτυφλείς ή να στρουθοκαμηλίζεις με γειά σου και χαρά σου.
Το να ρωτάει κάποιος κάτι και ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να του την πέφτουν συντεταγμένα δεν είναι πλέον κράξιμο άσχετα αν πασάρεται με τη μορφή κραξίματος.
Σωστός!Φίλε απλά μη δίνεις σημασία. Μια μικρή κοινωνία είμαστε εδώ μέσα. Ο μπαχτσές έχει απ´ολα. Ο φίλος Scorpios έχει την άποψη του και τη λέει και πολύ καλά κάνει, όλοι έχουμε δικαίωμα στα νήματα, όπως έχεις και συ. Αν δεν συμφωνείς με κάποιον απλά τον αγνοείς και πας παρακάτω. Φιλικά.
Σωστα τα λες...αλλα ποια ειναι η αποψη μου? Τι ειπα δλδ?Φίλε απλά μη δίνεις σημασία. Μια μικρή κοινωνία είμαστε εδώ μέσα. Ο μπαχτσές έχει απ´ολα. Ο φίλος Scorpios έχει την άποψη του και τη λέει και πολύ καλά κάνει, όλοι έχουμε δικαίωμα στα νήματα, όπως έχεις και συ. Αν δεν συμφωνείς με κάποιον απλά τον αγνοείς και πας παρακάτω. Φιλικά.
Σωστα τα λες...αλλα ποια ειναι η αποψη μου? Τι ειπα δλδ?
Την οποια άποψη φίλε μου δεν ήταν για το συγκεκριμένο ποστ, σε έθεσα σαν παράδειγμα. Ας χρησιμοποιήσω εμένα για να μην παρεξηγούμε. Ας το ξαναπώ, "ο φίλος Jimlam έχει την άποψη του και τη λέει και πολύ καλά κάνει ... κλπ"Σωστα τα λες...αλλα ποια ειναι η αποψη μου? Τι ειπα δλδ?