yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
γτ δεν κοιμασαι?96 ειμαι γιατι?
γτ δεν κοιμασαι?96 ειμαι γιατι?
εκπληκτικο βιντεο
ο,τι θελω κανωολη μερα στο φορουμ εισαι ρε κωστακη
ισχυει!Δουκα, σκασε παραλια με ενα φουσκωτο ροζ φλαμινγκο οσο μεγαλυτερο τοσο περισσοτερα μουνετα θα σου την πεσουν για να βγαλουν σελφι. εχουνε παθει παρακρουση με τη νεα μοδα.
καντο τωρα που θα εισαι πρωτος και θα μαζεψεις ολο το μουνι. Οταν το παρουν πρεφα και οι αλλοι θα ειναι πιο πολλα τα φλαμινγκο απο τις γκομενες στις παραλιες ;)
θα τα ελιωνεΟ νωντας θα τα εβγαζε περα στα κλαμπ της Πολωνιας με τους ασβερκους ή θα τις μαζευε;
εκανα γυμναστικη στην υπαιθρο
Εσυ τι θα εκανες για την πεταμενη τσαντα;ουαααααα
Και τι θα τους ελεγες Γιωργο
εξαιρετο προοιμιο για το κυριως θεμαΜικρος καλοντυμενος, κρατουσε κρανος στο χερι. Ηρθε απο πισω μου την ωρα που εκανα γυμναστικη στην υπαιθρο. Με προσπερασε αλλα σταματησε στα 3 μετρα και με κοιταζε επιμονα. Εκανε νευρικες κινησεις, πολυ νευρικες. Σα να μην μπορουσε να σταθει σε ενα μερος. Τον κοιταζα και εγω και προσπαθουσα να καταλαβω τι θελει. Δεν μιλαγε. Αναρωτηθηκα μηπως ειναι πουστης ή πρεζάκιας που περιμενε βαπορακι. Ομως σκεφτηκα οτι το κρανος μπορει να γινει φονικο εργαλειο. Συνεχισα τη γυμναστικη μου γυρνωντας την πλατη μου για 2 δευτερολεπτα. Αμεσως πλησιασε στο εναμισι μετρο. Συνεχισε να με κοιταει επιμονα. Δεν εβλεπα καθαρα τα ματια του γιατι φορουσε γυαλια ηλιου, καταλαβα ομως οτι με ζυγιζε για να επιτεθει. Ηθελε να με χτυπησει στο κεφαλι πισωπλατα αλλα δεν προλαβε. Κοιταξα κατω για καμια πετρα να του πεταξω αλλα δε χρειαστηκε. Καταλαβε οτι δεν τον επαιρνε να τα βαλει μαζι μου και εφυγε.
Πιο κατω βρηκα μια γυναικεια τσαντα πεταμενη. Ειχε ταμπον κλειδια πορτοφολι με καρτες κατι αλλες μαλακιουλες διασκορπισμενα. Σκεφτηκα οτι μπορει να ειχε και καποτες και ερεθιστηκα. Εριξα μια ματια και σκεφτηκα οτι αν οντως ειχε καποτες θα τις επαιρνα. Μετα σκεφτηκα να παω στην αστυνομια να τους πω για την τσαντα. Ειχα καβλωσει αρκετα ομως και εφυγα σουμπιτος για Μεταξουργειο.
Κολωνου 30 ηταν η Νταρια. Ωραιο βυζι με χοντρη ρωγα. Λεπτο αλλα μαλακο κορμι. Την ειδα λιγο νυσταγμενη και εφυγα.
Κολωνου 11 ηταν μια Μαρια. Ψηλη με φουντωτο μαλλι, τριαρι βυζι και κωλαρα. Ηταν αυτο που λεμε ψηλη με καμπυλες. Δυνατη γκομενα αλλα φωναζε φολα.
Κολωνου 32 υπογα μια Αλβανεζα μελαχρινη λεπτομικρη. Για αλβανολαγνους.
Κολωνου 37 οροφο καθως και Ιασωνος 20 οροφο ηταν δυο ξανθιες μετριες.
Ιασωνος 37Α στο γκρι ηταν η τριτη ωραια του Μεταξουργειου. Μια μικρουλα μετριου αναστηματος ξανθια με γλυκο σλαβικο προσωπο. Ο συναγερμος ξεπετας χτυπησε εκκωφαντικα.
Ιασωνος 19 ισογειο μια κοντη γυγτοπουλα που ειναι εκει καιρο. Συμπαθητικη. Στον οροφο μια νεαρη νταρντανοβα Ρωσιδα.
Ιασωνος 1 ηταν μια χοντρη με ωραιο προσωπο η Βικτωρια μαζι με αλλη μια. Παραδιπλα μια μετρια με ψυχρο αταραχο βλεμμα.
Ιασωνος 46 οροφο ηταν η γνωστη Αλιονα του Προφεσορ. Οχι ασχημη ωριμη αλλα με αθλιο ξανθο μαλλι κυριουλας (ισως περουκα).
Στα υπολοιπα χοντρες και μπαζα.
μπραβο γιωργο...μαζι σουτην τσαντα στην αστυνομια θα την πηγαινα δουκα
η την αφηνεις και φευγεις