raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.302
- Πόντοι
- 5.006
Δηλαδη αν ψοφησει απο την καρδια του εγω τι να κανω?η ζωη συνεχιζεταιαφου βλεπεις οτι χαλαστηκε γιατι ριχνεις αλατι στην πληγη;
Δηλαδη αν ψοφησει απο την καρδια του εγω τι να κανω?η ζωη συνεχιζεταιαφου βλεπεις οτι χαλαστηκε γιατι ριχνεις αλατι στην πληγη;
ναι γτ εχω προβλημα στην καρδια κ στα ποδια μου με ουρικο οξυ
τωρα παω παλι εξω τα λεμε μετα αγαπη
Ακουγεται οτι ειναι στα τελευταια του η εγχειρισμενη... :Sειναι αρρωστος μαλλον ο ντοπας λυπηθειτε τον
μακη φιλε τι εγινε ολα καλα με την σχολη
ναι γτ εχω προβλημα στην καρδια κ στα ποδια μου με ουρικο οξυ
τωρα παω παλι εξω τα λεμε μετα αγαπη
Ποσες μερες θα πενθησεις;Δηλαδη αν ψοφησει απο την καρδια του εγω τι να κανω?η ζωη συνεχιζεται
ωραιος παιξε μπαλιτσα μακη και σκοραρε
Θα κρατησω ενος λεπτου σιγη γιατι ειναι φιλος μου το αυτιστικο, και μετα θα το ξεθαψω, θα χεσω στο αψυχο κρανιο του και θα τον θαψω με τον κωλο του εκτος για να το γαμανε μερα νυχτα τα σκυλια και οι πακηδες...Ποσες μερες θα πενθησεις;
Γιατι δεν πας μια βολτα στο munsterυπαρχει ομως προβλημα:
ειμαι με την franziska που ειναι στην σχολη μου
το προβλημα λοιπον ειναι οτι οι 2 κοπελες απο την αυστρια ειναι και αυτες στην σχολη μου και φοβαμαι οτι θα με δει η franziska
αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχω κανει κινηση μεχρι τωρα ;)
γνωριζω ομως οτι ερχονται και φευγουν με το τρενο απο το münster, οποτε θα τις προσεγγισω εξω απο την σχολη "τυχαια" στο σταθμο
Ενα παπαγαλακι που μου ψοφησε μικρος το θυμομουν χρονια.για ντοπα τρεις ημερες
Γιατι δεν πας μια βολτα στο munster
πολυ επικινδυνο δουκα γιατι η franziska εχει ενα σωρο φιλες και φοβαμαι οτι θα μας δουνε
Σε γαμησε ο γλ.
Κλεισε το στομα σου ομως γιατι μυριζει πουτσιλα...σακατη, ερειπιο, αρρωστεκ να πεθανω στο νεκροκρεβατο καρκινους θα ευχομαι για διαφορα μουνοπανα εδω κ παρα εξω