Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Μπαινω στο σουβλατζιδικο παραγγελνω σουβλακι. Καθομαι σε μια καρεκλα. Μετα απο λιγο ερχεται υπαλληλος και κοιταει να νερα που αφησε η ομπρελα. Κοιταει πανω κατω. Ξανα. Μετα κοιταει προς το μερος μου, στεκεται πανω απο τα νερα με ανοιχτα τα ποδια, προκλητικα, και ανεβαζει το κεφαλι κουτσομαγκικα, σα να θελει να με δειρει.

Του λεω: :Απο την ομπρελα μου ειναι τα νερα. Συγνωμη ξεχασα οταν εμπαινα να στη βαλω στον κωλο."

Γινεται πρασινος αυτος.

Σηκωνομαι πανω, πιανω την ομπρελα σαν κονταρι και του λεω: "Σκυψε να στη βαλω τωρα, σκυψε λιγο".

Εμεινε καγκελο...Δεν απαντησε τιποτα, πηγε πισω απο ενα παγκο και εκατσε.

Νομιζουν οτι ειναι μαγκες οι αθλιοι υπαλληλισκοι των 3.60 μεχρι να τους υπενθυμισει καποιος τη θεση τους.

χονδρο

αλλα πια ειναι  2,60

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Μπαινω στο σουβλατζιδικο παραγγελνω σουβλακι. Καθομαι σε μια καρεκλα. Μετα απο λιγο ερχεται υπαλληλος και κοιταει να νερα που αφησε η ομπρελα. Κοιταει πανω κατω. Ξανα. Μετα κοιταει προς το μερος μου, στεκεται πανω απο τα νερα με ανοιχτα τα ποδια, προκλητικα, και ανεβαζει το κεφαλι κουτσομαγκικα, σα να θελει να με δειρει.

Του λεω: :Απο την ομπρελα μου ειναι τα νερα. Συγνωμη ξεχασα οταν εμπαινα να στη βαλω στον κωλο."

Γινεται πρασινος αυτος.

Σηκωνομαι πανω, πιανω την ομπρελα σαν κονταρι και του λεω: "Σκυψε να στη βαλω τωρα, σκυψε λιγο".

Εμεινε καγκελο...Δεν απαντησε τιποτα, πηγε πισω απο ενα παγκο και εκατσε.

Νομιζουν οτι ειναι μαγκες οι αθλιοι υπαλληλισκοι των 3.60 μεχρι να τους υπενθυμισει καποιος τη θεση τους.

πρεπει να κανουμε παρεα εμεις οι δυο φιλε

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
θελω κ γω να κανω τατου
στην πλατη
γιαπωνεζινο ιδεογραμα
αλλα μου παν ποναει πολυ

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.275
Πόντοι
506
ολα τα πουτανακια με τα τζιν σορτσακια και τα κωλομαγουλα εξω κυκλοφορανε :wanker:

germania τωρα ειναι μοδα τα yoga pants χωρις εσωρουχα....πιπινακι σημερα το πρωι στο τρενο φορουσε γκρι leggins και φαινοταν το camel toe

πολλες επισης δε φορανε σουτιεν και τα βυζια οταν βαδιζουν πανε πανω κατω

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
germania τωρα ειναι μοδα τα yoga pants χωρις εσωρουχα....πιπινακι σημερα το πρωι στο τρενο φορουσε γκρι leggins και φαινοταν το camel toe

πολλες επισης δε φορανε σουτιεν και τα βυζια οταν βαδιζουν πανε πανω κατω

:wanker: :headbaning2:
long live cameltoe

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μακη οι γερμανοι δεν ειναι ασχημοφατσες; Εχουν πολυ τετραγωνα προσωπα με σκληρα χαρακτηριστικα. Εμενα με τρομαζουν.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.275
Πόντοι
506
δουκα δεν ειναι ασχημος λαος οι γερμανοι (δυστυχως ομως εχουν ασχημους πολιτικους τερατα βλεπε σοιμπλε και μερκελ)

πολλοι γερμανοι μαλιστα μοιαζουν στους ελληνες

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
χονδρο

αλλα πια ειναι  2,60
Ειχα αχτι απο χτες απο αλλο σουβλατζιδικο. Παραγγελνω σουβλακι και του δινω 1 ευρο και 3 πενηνταρικα. Ε μολις τα ειδε πηρε ενα υφος μαγκικο λες και του αραδιασα κουμπια. Ολα ενταξει τον ρωταω; Καλυτερα δε γινεται μου απανταει ειρωνικα. Ηθελες να σου κοψω επιταγη; Του λεω. Αμα δεν ξερεις μετρας ασε το ταμειο και πηγαινε να τριβεις τις χεστρες. Μοκο ο χοντρος!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Ειχα αχτι απο χτες απο αλλο σουβλατζιδικο. Παραγγελνω σουβλακι και του δινω 1 ευρο και 3 πενηνταρικα. Ε μολις τα ειδε πηρε ενα υφος μαγκικο λες και του αραδιασα κουμπια. Ολα ενταξει τον ρωταω; Καλυτερα δε γινεται μου απανταει ειρωνικα. Ηθελες να σου κοψω επιταγη; Του λεω. Αμα δεν ξερεις μετρας ασε το ταμειο και πηγαινε να τριβεις τις χεστρες. Μοκο ο χοντρος!

:kneel: :heavymetalbig:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.275
Πόντοι
506
πχ παρε beckenbauer, gerd müller, paul breitner, ballack....αυτοι απο χαρακτηρα και εμφανιση ανετα θα μπορουσαν να ηταν ελληνες

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

γυρνα τωρα πλευρο και δες κανα αλλο ονειρο Αλβανιάρη

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.275
Πόντοι
506
δουκα βλεπω εισαι παλι σε μεγαλη φορμα σημερα  :wanker:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
μεγαλος δουλευταρας ο ντοπας

πριν κατι χρονια που κατεβαινε πιατσα ελεγε σε ολες τις υπηρεσιες την ιστορια της ζωης του

τον εχω πετυχει πολλες φορες και παντα τον καταλαβαινα αλλα ελεγε δεν γραφει στο σαιτ  :lheel:

μηπως τον μπερδευεις με τον αλβανοΔουκ;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
δουκα δεν ειναι ασχημος λαος οι γερμανοι (δυστυχως ομως εχουν ασχημους πολιτικους τερατα βλεπε σοιμπλε και μερκελ)

πολλοι γερμανοι μαλιστα μοιαζουν στους ελληνες

Δεν ξερω Μακη... Εσυ εχεις δει πιο πολλους απο μενα. Σιγουρα οι βορειοι λαοι, Σουηδοι, Νορβηγοι, Ολλανδοι ειναι πολυ καλοφτιαγμενοι με ευχαριστα προσωπα αλλα οι Γερμανοι παντα μου χτυπαγαν σαν παραφωνια φατσικα αναμεσα στους λαους του Βορρα λογω των σκληρων γωνιωδων χαρακτηριστικων τους.

πχ

Σκεφτομαι να περπαταω στο δρομο και να ειναι ολες οι μουρες τετοιες και με αποτρεπει απ το να μεταναστευσω στη Γερμανια,

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Σκεφτομαι να περπαταω στο δρομο και να ειναι ολες οι μουρες τετοιες και με αποτρεπει απ το να μεταναστευσω στη Γερμανια,

την αλβανόφατσά σου την εχεις δει στον καθρεφτη ή σκιαζεσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom