Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Γιατί σβήνεις την παράθεση του Κμαν...;

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0
Γεια σας φίλοι μου να γράψω εδώ την ερώτηση μου μην ανοίγω ολόκληρο thread δεν είναι κ τίποτα σημαντικό... Είχα πάει μια βόλτα πριν λίγο καιρό με κάτι φίλους κέντρο κ μετά περάσαμε μια από Ιάσωνος έτσι για χαβαλέ μου έκανε εντύπωση μια ταναπού όταν μπήκαμε μέσα μας μίλαγε έτσι ευδιάθετη μας φίλησε κ στο μάγουλο μας συστήθηκε κ επειδή έτυχε να είναι στο σαλονάκι μας άνοιξε αυτή κ είδε ένα φίλο που έκατσε έξω με ρώτησε αυτός γιατί δεν μπαίνει ντρέπεται ? Ξέρω γω της λέω δεν θέλει άνοιξε την πόρτα κ του λέει έλα μέσα κ τέτοια μετά μας έλεγε κάτι για τις πουτάνες πως πρέπει να συμπεριφέρονται κλπ κλπ μετά φύγαμε κ ξέχασα να δω ποιο νούμερο ήταν...για να ξανά πάω άμα τύχει μήπως έτσι περιληπτικά που τα είπα ξέρετε ποιά είναι έτσι από το style της μπας κ καταλάβατε γιατί είστε κ τσακάλια εσείς. Τσάτσος ήταν μέσα κ αυτή ήταν έτσι γύρω 35+40 max σχετικά κοντή μελαχρινή μέτριο βυζί

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.480
Πόντοι
366
εχεις παρατηρησει οτι οι φατσες των γυναικων που κανουν εκτεταμενη χρηση μποτοξ και επεμβασεων πλαστικης στο προσωπο τεινουν να ειναι το ιδιο εμετικες....παραμορφωση κανονικη για να δειχνουν πιο νεες 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
εχεις παρατηρησει οτι οι φατσες των γυναικων που κανουν εκτεταμενη χρηση μποτοξ και επεμβασεων πλαστικης στο προσωπο τεινουν να ειναι το ιδιο εμετικες....παραμορφωση κανονικη για να δειχνουν πιο νεες 
τι ωραριο δουλευεις;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.480
Πόντοι
366
εχω μια φιλη (και καλα...γνωστη ειναι) η οποια ειναι δυνατο μουνετο αλλα σιγα σιγα λογω ηλικιας αρχιζει και σπαει στο προσωπο....εχει ηδη αρχισει τα μποτοξ και τα διαφορα και καθε φορα το προσωπο της φανταζει και καπως διαφορετικο...αρχιζει και "τραβεστιζει"

της ειπα οτι τωρα που θα αρχιζει και θα σου φευγει η ομορφια, καλο ειναι να ξεκινησεις να διαβαζεις ωστε να ενδυναμωσεις τον εσωτερικο σου κοσμο, να αποκτησεις ενα βαθος σκεψης, τωρα που χανεις την εξωτερικη σου ομορφια, θα σε βοηθησει και θα σου καλυψει το κενο απ την απωλεια του στοιχειου που θεμελειωνε την μεχρι τωρα υποσταση σου.....
επαθε μουνοπλακα!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.258
Πόντοι
7.786
σταρακο ο χρονος πανω στο σωμα σου δυσκολα νικιεται  τα μποτοξ κανουν χειροτερο κακο στις γυναικες παρα της βοηθουν

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.480
Πόντοι
366
σταρακο ο χρονος πανω στο σωμα σου δυσκολα νικιεται  τα μποτοξ κανουν χειροτερο ακκο στις γυναικαες παρα της βοηθουν
το ξερω γιωργη μου

τα γηρατεια τα σιχαινομαι...μαλλον σκεφτομαι οταν δεν θα μπορω να "σταθω" στα ποδια μου να την κανω σαν τον μητσαρα...τον λιαντινη

απλα επειδη η γυναικεια φυση, η θηλυκότητα, εχει αμεση συναρτηση με την ομορφια και την εξωτερικη εμφανιση, στη γυναικα εχει μεγαλυτερο αντικτυπο 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.480
Πόντοι
366
παιδια θα λείψω μερικες μερες....εχω λαβει καποια περιεργα σηματα

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
τελειως μαλακισμενο θεμα σταρικο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.480
Πόντοι
366
πoιο ντοπα μου...ολο μεσ τη γκρινια και την αρνηση εισαι  :S

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.258
Πόντοι
7.786
σταρακο  η γυναικα  δεν μπορει να δεκτει οτι οταν φτασει σε καποια ηλικια δεν  θα την γουσταρουν ανδρες

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.258
Πόντοι
7.786
ρε ντοπα να ευχεσαι καρκινους ειναι κακο πραγμα εχω χασει συγενη μου απο καρκινο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom