1) Η λέξη "Μέλη" γράφεται με "Η" και όχι "ΟΙ".
Αν και το ανέφερε ο Guru, θα το πω και εγώ μία φορά. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά μηνύματα μας. Εάν ετίθετο τέτοιο ζήτημα, θα ήτο σοβαρό..!!
Παρόλα αυτά... φίλοι / μέλη (με "Η" το μέλη), ανταλλάσουν πληροφορίες μεταξύ τους.
Έτσι και εμείς, καθότι πνευματικοί πατέρες με τον καλόγερο ζαρΔΕΝ, διορατικοί και πνευματοφόροι, αλλά ταυτόχρονα και πνευματικά τέκνα χαρισματούχων ανθρώπων,
μόλις έλαβα εις γραπτό λόγο την εξομολόγηση σου, θεωρήσαμε ότι η μελέτη των κειμένων σου καθίσταται αναγκαία για μία ορθή κατανόηση, που ταυτόχρονα χρειάζεται
μία αυθεντική και ορθόδοξη πνευματική πατρότητα, που μόνο από εμάς μπορείς να λάβεις.
Τέκνο μου πιτσαδόρε PapaJohn, έχεις δίκιο. ΚΑΜΙΑ βοήθεια δεν πήρες από άνθρωπο που έβριζες εδώ μέσα.
Αλλά αυτό που δεν αναφέρεις είναι ότι ΖΗΤΗΣΕΣ βοήθεια από άνθρωπο που έβριζες εδώ μέσα.... εμένα φυσικά.
Παρόλα αυτά, αν και το μήνυμα σου προς εμένα ήτο 30 Απριλίου 2017, όπως θα παρατήρησες, ναι μεν δεν σου προσέφερα
καμία είδους βοήθεια καθότι αυτό που μου ζήτησες ήταν ήδη εκτός Ελλάδας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ΔΕΝ σου
απάντησα με ύβρεις και προπάντων δεν σε ξεμπρόστιασα, καθότι οι αρχάς μου σκοπό έχουν να φωτίζουν σε βάθος το
φαινόμενο της περιδεούς συνείδησης σου, φέρνοντας στην επιφάνεια τα εν πολλοίς κεκρυμμένα από την συνείδηση αίτια
της διαταραχής της προσωπικότητα σου.
1) Η λέξη "Μέλη" γράφεται με "Η" και όχι "ΟΙ".
Ευχαριστω πολυ για την διορθωση, εχεις απολυτο δικιο...δεν θα ξαναγινει!
2)...εχει? ....
ρε φιλε πρεπει να σε παραδεχτώ, γελασα πολυ με τις ασυναρτησιες που εγραψες....
δλδ να διαβασω οτι :
εμείς, καθότι πνευματικοί πατέρες με τον καλόγερο ζαρΔΕΝ
ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ εσεις?
διορατικοί και πνευματοφόροι
....με ξεπερναει....αστο γιατι θα γινω παλι....muted
πνευματικά τέκνα χαρισματούχων ανθρώπων
same...αστο γιατι θα γινω παλι....muted
οι αρχάς μου ....
ΕΛΕΟΣ..ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!!
ΠΟΙΟΣ τις εχασε και τις βρηκες εσυ?
Τέκνο μου....
εγω ΔΕΝ σε εβρισα, εσυ γιατι νε βριζεις?
ουτε στον εχθρο μου δεν το ευχομαι...ουτε καν στον ζαρΔΕΝ !!!!
διαταραχής της προσωπικότητα σου.
ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ, μηπως εχεις παρει ειδηση οτι εσενα και τον ζαρΔΕΝ σας εχουν στο ΔΟΥΛΕΜΑ???/
ολο κατι ...βλακειες τυπου ¨"ελεησον", "δεσποτα" και τετοιες παπαριες που γραφεται τα δυο σας...
μηπως, λεω μηπως σας εχει λιγο ψιλοσαλεψει????
ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ, για το καλο σας το λεω....
ΟΛΑ μαζι, σε ΕΝΑ μονο μηνυμα....τι να πω...
ρε φιλε γραφεις κωμωδιες?
εαν οχι πρεπει να αρχισεις αμεσα, πιο ΑΣΤΕΙΟ POST εχει χρονια να γραφεί εδω μεσα
ΦΙΛΙΚΑ
BTW Παραθετω και το ΠΜ που σου εστειλα, ουτε παρακαλεσα ουτε τιποτα τετοιο υπονοείται απο τα γραφομενα μου
να βοηθησω την κοπελα οικονομικα ηθελα, επειδη οπως ειπε/ειπες ...."χρειάζεται τους "εβραίους"
« Εστάλη στον/στην: The_Greek στις: 30/04/17, 18:06 »
παρα την μεταξυ μας..."κοντρα" εαν μπορεις/θελεις να μου στειλεις ινφο και το τηλ. της 19χρονης που εκανες 3ο με την δικια σου, για να βοηθησω και εγω...οικονομικα την κοπελιτσα
Επείδη μεσα σε όλες αυτές τις ώρες ψιλογνωριστήκαμε... ξέρω τα εξής.
1) Το κάνει γιατί χρειάζεται κάποια χρήματα.
2) Φεύγει σύντομα από Αθήνα και δεν επιστρέφει. Και όταν λέω σύντομα εννοώ τόσο σύντομα που προλαβαίνεται δεν προλαβαίνεται να την δείτε.
3) Επειδή την ρώτησα εάν θέλει να της γνωρίσω κανένα φίλο... Μου είπε ότι επειδή χρειάζεται τους "εβραίους", να την προτείνω.
UNQUOTE
ΥΓ ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ Ή ΚΑΙ ΕΣΥ.....
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΥς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΥΟ/ΖΕΣΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ) ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ