dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
καθιστικη ο ντελιβερας ρε Μητσο?Καθιστικη δουλεια κανω
Δεν γαμιται
Ασ πεθανω η στο σεξ η τρωγοντας
ολη μερα στο δρομο εισαι...
καθιστικη ο ντελιβερας ρε Μητσο?Καθιστικη δουλεια κανω
Δεν γαμιται
Ναι αλλα πανω στη σελακαθιστικη ο ντελιβερας ρε Μητσο?
ολη μερα στο δρομο εισαι...
Καθιστικη δουλεια κανω
Δεν γαμιται
Τουλάχιστον θα φύγεις απολαυστικά...
τυπε εχεις σκεφτει να βγαλεις την σελα?Ναι αλλα πανω στη σελα
τυπε εχεις σκεφτει να βγαλεις την σελα?
τυπε εχεις σκεφτει να βγαλεις την σελα?
τυπε λογω επαγγελματος και στρατιωτικης αγωγης υγειας ειμαι πραγματι πολυ φιτ για τα 65 μου ετηκαλα ρε τσιμμυ νέο παιδι και εχεις χοληστερινη και τριγλυκεριδια...και ο κουραδογλιτσας είναι τερας υγειας...ολους θα σας θαψει ο τσομπανης τελικα.. :S :S :S
εκτος από την μεση σου τυπε, που την σακατεψες με τον τροπο ζωης σου ;)τυπε λογω επαγγελματος και στρατιωτικης αγωγης υγειας ειμαι πραγματι πολυ φιτ για τα 65 μου ετη
τι λεει ρε αυτη;θα παει στον γιατρο μελος του μπου;εδω εχουμε πληρη επιστημονικη ομαδα απο εποχες καθηγητου κου απολυτου
τυπε πραγματι επειδη εγω δεν ειμαι καρατσωλης γαμησα πολλες χοντρες στην ζωη μου αλλα το εχω βελτιωσει το θεμα της μεσης με αρσεις θανατου και κωπηλατικηεκτος από την μεση σου τυπε, που την σακατεψες με τον τροπο ζωης σου ;)
αλλοι με πολύ λιγοτερα κιλα από εσενα τυπε, πηρανε χρυσα μεταλλια και διοριστηκαν στο δημοσιο...τυπε πραγματι επειδη εγω δεν ειμαι καρατσωλης γαμησα πολλες χοντρες στην ζωη μου αλλα το εχω βελτιωσει το θεμα της μεσης με αρσεις θανατου και κωπηλατικη
αλλοι με πολύ λιγοτερα κιλα από εσενα τυπε, πηρανε χρυσα μεταλλια και διοριστηκαν στο δημοσιο...
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2013_12/kaxi1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε και γω τα ιδια κιλα σηκωνα παλια στο κρεβατι
Τιποτα αλλο
Α κ 19 ποντους
κανονικα δεν κανει να γραφεις εδωΑυτό το λένε απ' την αρχή!
ποσους ποντους θελει η μουναρα σου ;Αυτό το λένε απ' την αρχή!
Αυτό το λένε απ' την αρχή!
ποσους ποντους θελει η μουναρα σου ;
θυμασαι ολους τους εραστες σου?
ενα νουμερο κατα προσεγγιση
κανονικα δεν κανει να γραφεις εδω