jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Εξω καφεδακι
εγω θα παω πιο αργα για ποτακι
με ποιον θα παςΕξω καφεδακι
με γκομενα θα παει ντοπα
με ποιον θα πας
πινουμε την φραπεδια μας
δεν θα προτιμουσες να στην βαραει αυτην,ενω εσυ να δαχτυλιαζεις την ζεστη,υγρη κ φιλοξενη τρυπουλα της?παιδια δεν εχω καταλαβει τι γινεται...τον πίνεται παρεα δια ζωσης ή διαδικτυακά...εγω βαραω μια μλκ για μια καυλιτσα που μου κουναει τον κωλαρακο της στη δουλεια....σιγουρα κι ασφαλη πραγματα
απολαυση δουκα μου;;;Το εχω γραψει πιο πισω. Εσυ πως νομιζεις οτι ενιωσα;
οσο φανταζομαι πραγματα τοσο πιο πολυ φουντωνω...ειναι παντως παντρεμε και εχει ρισκο, δεν θελω μπλεξιματα...αν παρολα αυτα κατσει κανα σκηνικο με τη βοηθεια και της χημειας θα της μεινει η βραδια αξεχαστη (ανηλεες ολονυχτιο σφυροκοπημα)δεν θα προτιμουσες να στην βαραει αυτην,ενω εσυ να δαχτυλιαζεις την ζεστη,υγρη κ φιλοξενη τρυπουλα της?
καλυτερα αυτος που ειναι yahoo,παρα ο κλασσικος πανωλεθρια του 97 με την γκρινια του για την ιστορια δεσμης.Νόμισα ότι ήταν ο Τσίπρας, αλλά μόλις είδα χρονιά και σταυρό σκουλαρίκι,
άλλαξα γνώμη. :S
ευχομαι να μπλεξει στα διχτυα σου κ να παθει πουτσιλα.οσο φανταζομαι πραγματα τοσο πιο πολυ φουντωνω...ειναι παντως παντρεμε και εχει ρισκο, δεν θελω μπλεξιματα...αν παρολα αυτα κατσει κανα σκηνικο με τη βοηθεια και της χημειας θα της μεινει η βραδια αξεχαστη (ανηλεες ολονυχτιο σφυροκοπημα)
καλυτερα αυτος που ειναι yahoo,παρα ο κλασσικος πανωλεθρια του 97 με την γκρινια του για την ιστορια δεσμης.
ευχομαι να μπλεξει στα διχτυα σου κ να παθει πουτσιλα.