Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.778
Πόντοι
6.035
τσιμυ για παμε παρεα ομορφα νιωσει κομπλεξ φυγει υπεροχα περασει προσοντα βρει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.778
Πόντοι
6.035
απαραιτητα δεν γαμανε αυτα θελεις οχι

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
εγω ειμαι  γαμιας γυναικων γαμαω τα παντα εκτος απο πολυ παχουλες  η  γκιλφ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.778
Πόντοι
6.035
κανεις ομορφα νημα τσιμυ μετεχει απαισια παρουσια ενημερωση μερκληδων μπουγατσας οχι

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
335
Πόντοι
21
Καλησπερα αν ερθει καποιος με βαλιτσα πως μπορει να την αφησει ακριβως στην αθηνα? Γνωριζω για τον σταθμο του μετρο. Πως ακριβως γινεται? Αν γνωριζει καποιος λεπτομερειες ας πει.
Κοστος
Διαρκεια
Και οτι αλλο γνωριζει

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Καλησπερα αν ερθει καποιος με βαλιτσα πως μπορει να την αφησει ακριβως στην αθηνα? Γνωριζω για τον σταθμο του μετρο. Πως ακριβως γινεται? Αν γνωριζει καποιος λεπτομερειες ας πει.
Κοστος
Διαρκεια
Και οτι αλλο γνωριζει
καλησπερα

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Κοστος
Διαρκεια
Και οτι αλλο γνωριζει

Μετρό μοναστηράκι νομίζω μέχρι 24 ώρες αλλά δεν έχει πολλά που δουλεύουν άσε που μπορεί να είναι γεμάτα. Ορίστε και κάποιες άλλες επιλογές:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
εναν ελληνα τον μαχαιρωσαν στο ηπαρ

δεν ξερω αν θα επιβιωσει

Δεν ηταν σοβαρος τραυματισμος και ο πατερας του ειπε οτι ειναι πολυ πετυχημενος επαγγελματικα και πολυ ευχαριστημενος στο Λονδινο. 35 χρονων.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
στο σχολειο

τα μεγαλυτρα μουνοπανα ειναι οι διπροσωποι να ξες

στο παιζουν φιλοι κ καλοι αλλα ειναι φιδια
Μηπως ζεις στο παρελθον φιλε;

Ελπιζω να μη στεναχωρησα με το προηγουμενο ποστ.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Μετρό μοναστηράκι νομίζω μέχρι 24 ώρες αλλά δεν έχει πολλά που δουλεύουν άσε που μπορεί να είναι γεμάτα. Ορίστε και κάποιες άλλες επιλογές:

Τα Lockers έχουν σταδιακά σταματήσει τη λειτουργία τους για λόγους ασφαλείας, τρομοκρατίας κτλ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Οπότε αυτό που ζητάς τύπε είναι σχεδόν ανέφικτο.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
πρωτα απο ολα ΗΛΙΘΙΟ να πεις/σε πει το παιδι σου και ολο σου το σοι, ΑΓΑΜΗΤΕ ΓΥΦΤΕ ζαρΔΕΝ (το ΔΕΝ απο το ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ !!!!! φαινεται απο τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ κριτικες του)
οσο για αυτο που γραφεις ΝΑΙ του ειπα του αλβανου πως παρολο που εχουμε κοντρα ΕΑΝ μπορει να μου στειλει το τηλεφωνο της κοπελας που ελεγε, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!!
στο εχω ξαναπει ΕΑΝ περιμενα απο εσας να μου πειτε που να παω να γαμησω θα ημουν ακομα παρθενοσ....οπως και το 99% των μελων εδω μεσα  :happy:
απο εκει εως οτι μου το εδωσε εχει διαφορα, δυστυχως οι...πηγες σου ΔΕΝ σε ενημερωνουν σωστα !!!! :jerking:

επισης θα ηθελα να ηξερες ΠΟΣΟΙ μου στελνουν ΠΜ και λενε "καλα του τα ειπες του ΜΑΛΑΚΑ"
εχεις γινει ΝΟΥΜΕΡΟ εδω μεσα, μονο για διασκεδαση σε διαβαζουν ολοι, κακομοιρη

αντε να σου δωσω ενα κοματακι απο ενα ΠΜ που μου ηρθε γαι εσενα
..... 1. τα εχουνε ηδη πει αλλοι πιο παλια και ακρη δεν βγηκε, 2. οι ηλιθιοι ειναι αητητοι,.....
unquote

εχει και αλλα, θελεις ζωον να σου τα δωσω????

θα στο ξαναγραψω ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ...ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΩ (οσο μπορω, γιατι καποιοι ΕΧΟΥΜΕ ζωη και εξω απο εδω, ΟΧΙ σαν εσενα) ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, οκ γεροξεκουτη?

warnmute.gif
 προσωπικοί[/URL] χαρακτηρισμοί για πολλοστή φορά
Ξερω πως με ακους αλλα αδυνατεις να απαντησεις λογω της πουτσας που εχεις στο στομα σου αυτη τη στιγμη...Λοιπον, αγαπητε φιλε και συνφορουμιτη Τζων....παμε να απαντησω...

Αν δεν ελεγες κατι για το παιδι μου (το σοι μου στα αρχιδια μου δεν με πειραζει στο βαζω ολοκληρο στον κωλο σου) ισως, λεω ΙΣΩΣ τη γλυτωνες...Τωρα απλα ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ...Αυτα και καλη συνεχεια....

ΥΓ. Δυστυχως για σενα ΤΩΡΑ ειναι που πραγματικα θα αρχισω να σε "σκαλιζω" λιγο και να ασχολουμαι μαζι σου...

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ?
καμμια βοηθεια δεν πηρα "απο ανθρωπο που εβριζα εδω μεσα"
ο μονος που εχω σε εκτιμηση και οντως με βοηθαει ειναι...ενας(ξερει αυτος), ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ και ειδικα απο το συναφι σου
Επισης σου εχω πει να μην ξαναασχοληθεις μαζι μου, οπως και εγω δεν ασχολουμε μαζι σου, τα μηνυματα σου για μενα...απλα ΔΕΝ υπαρχουν
Υ.Γ.1 Βλεπω οτι οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται....
Υ.Γ.2 ΔΕΝ ειμαι "φιλος" σου και ΔΕΝ θα ηθελα ΠΟΤΕ να γινω.
Υ.Γ.3 ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Για πες ΣΕ ΟΛΟΥΣ λοιπον, ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΜ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΟΙΗ ???????????????
ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο τους υπολοιπους που διαβαζουν για να ενημερωθουν αλλα οπως βλεπεται μπηκα και εγω στο τρυπακι (για να απαντησω) να στειλω ασχετο με το θεμα μηνυμα....

1) Η λέξη "Μέλη" γράφεται με "Η" και όχι "ΟΙ".

Αν και το ανέφερε ο Guru, θα το πω και εγώ μία φορά. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά μηνύματα μας. Εάν ετίθετο τέτοιο ζήτημα, θα ήτο σοβαρό..!!
Παρόλα αυτά... φίλοι / μέλη (με "Η" το μέλη), ανταλλάσουν πληροφορίες μεταξύ τους.

Έτσι και εμείς, καθότι πνευματικοί πατέρες με τον καλόγερο Zadren, διορατικοί και πνευματοφόροι, αλλά ταυτόχρονα και πνευματικά τέκνα χαρισματούχων ανθρώπων,
μόλις έλαβα εις γραπτό λόγο την εξομολόγηση σου, θεωρήσαμε ότι η μελέτη των κειμένων σου καθίσταται αναγκαία για μία ορθή κατανόηση, που ταυτόχρονα χρειάζεται
μία αυθεντική και ορθόδοξη πνευματική πατρότητα, που μόνο από εμάς μπορείς να λάβεις.

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ? καμμια βοηθεια δεν πηρα "απο ανθρωπο που εβριζα εδω μεσα"
Τέκνο μου πιτσαδόρε PapaJohn, έχεις δίκιο. ΚΑΜΙΑ βοήθεια δεν πήρες από άνθρωπο που έβριζες εδώ μέσα.
Αλλά αυτό που δεν αναφέρεις είναι ότι ΖΗΤΗΣΕΣ βοήθεια από άνθρωπο που έβριζες εδώ μέσα.... εμένα φυσικά.

Παρόλα αυτά, αν και το μήνυμα σου προς εμένα ήτο 30 Απριλίου 2017, όπως θα παρατήρησες, ναι μεν δεν σου προσέφερα
καμία είδους βοήθεια καθότι αυτό που μου ζήτησες ήταν ήδη εκτός Ελλάδας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ΔΕΝ σου
απάντησα με ύβρεις και προπάντων δεν σε ξεμπρόστιασα, καθότι οι αρχάς μου σκοπό έχουν να φωτίζουν σε βάθος το
φαινόμενο της περιδεούς συνείδησης σου, φέρνοντας στην επιφάνεια τα εν πολλοίς κεκρυμμένα από την συνείδηση αίτια
της διαταραχής της προσωπικότητα σου.

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
οσο για αυτο που γραφεις ΝΑΙ του ειπα του αλβανου πως παρολο που εχουμε κοντρα ΕΑΝ μπορει να μου στειλει το τηλεφωνο της κοπελας που ελεγε, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!!
στο εχω ξαναπει ΕΑΝ περιμενα απο εσας να μου πειτε που να παω να γαμησω θα ημουν ακομα παρθενοσς....οπως και το 99% των μελων εδω μεσα .
απο εκει εως οτι μου το εδωσε εχει διαφορα, δυστυχως οι...πηγες σου ΔΕΝ σε ενημερωνουν σωστα !!!!
:jerking:

Το ποιός εν τέλει είναι Αλβανός φαίνεται από τον προφορικό αλλά και γραπτό του λόγο..!!
Καθότι ο προφορικός μου λόγος έχει στο δυναμικό του το πλούσιο φορτίο της ομιλίας για τη μετάδοση των πληροφοριών,
ενώ ο γραπτός μου λόγος έχει τη σύνταξη, το λεξιλόγιο και τη στίξη, όπου και με καθιστά αυτομάτως άξιο για τον τίτλο του Έλληνα.

Στο μήνυμα σου, μόνο Αλβανό δεν με είπες. Παρόλα αυτά θα σου πω το εξής. Ο λόγος που δεν σου απάντησα δεν είναι επειδή
έχεις πει διάφορα κατά καιρούς για εμένα και τον Zadren. Ο λόγος που δεν σου απάντησα ήταν επειδή η πληροφορία που ζητούσες
δεν υπήρχε πλέον.
Όπως θα παρατήρησες, ούτε βγήκα να σε κατηγορήσω, ούτε να σε βρίσω, ούτε να σε κάνω ρόμπα.
Ευτυχώς για εμένα, ρόμπα γίνεσαι από μόνος σου.

Καλή συνέχεια και σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία στις πίτσες από Βιγλαρία και Ριμανία, PapaJohn.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom