ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
φυλης 99 δεν παω ποτε
απο ιμπει μεταλλικα γνησια απο το justice 14 me free shippingε οκ
ολα εκει παιζουν
κ ειναι κ σχεδια κ ποιοτητα που δεν τα βρισκεις εδω
καλησπεραΚαλησπερα αν ερθει καποιος με βαλιτσα πως μπορει να την αφησει ακριβως στην αθηνα? Γνωριζω για τον σταθμο του μετρο. Πως ακριβως γινεται? Αν γνωριζει καποιος λεπτομερειες ας πει.
Κοστος
Διαρκεια
Και οτι αλλο γνωριζει
Καλησπερα αν ερθει καποιος με βαλιτσα πως μπορει να την αφησει ακριβως στην αθηνα? Γνωριζω για τον σταθμο του μετρο. Πως ακριβως γινεται? Αν γνωριζει καποιος λεπτομερειες ας πει.
Κοστος
Διαρκεια
Και οτι αλλο γνωριζει
εναν ελληνα τον μαχαιρωσαν στο ηπαρ
δεν ξερω αν θα επιβιωσει
Μηπως ζεις στο παρελθον φιλε;στο σχολειο
τα μεγαλυτρα μουνοπανα ειναι οι διπροσωποι να ξες
στο παιζουν φιλοι κ καλοι αλλα ειναι φιδια
Μετρό μοναστηράκι νομίζω μέχρι 24 ώρες αλλά δεν έχει πολλά που δουλεύουν άσε που μπορεί να είναι γεμάτα. Ορίστε και κάποιες άλλες επιλογές:
Ξερω πως με ακους αλλα αδυνατεις να απαντησεις λογω της πουτσας που εχεις στο στομα σου αυτη τη στιγμη...Λοιπον, αγαπητε φιλε και συνφορουμιτη Τζων....παμε να απαντησω...πρωτα απο ολα ΗΛΙΘΙΟ να πεις/σε πει το παιδι σου και ολο σου το σοι, ΑΓΑΜΗΤΕ ΓΥΦΤΕ ζαρΔΕΝ (το ΔΕΝ απο το ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ !!!!! φαινεται απο τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ κριτικες του)
οσο για αυτο που γραφεις ΝΑΙ του ειπα του αλβανου πως παρολο που εχουμε κοντρα ΕΑΝ μπορει να μου στειλει το τηλεφωνο της κοπελας που ελεγε, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!!
στο εχω ξαναπει ΕΑΝ περιμενα απο εσας να μου πειτε που να παω να γαμησω θα ημουν ακομα παρθενοσ....οπως και το 99% των μελων εδω μεσα
απο εκει εως οτι μου το εδωσε εχει διαφορα, δυστυχως οι...πηγες σου ΔΕΝ σε ενημερωνουν σωστα !!!!
επισης θα ηθελα να ηξερες ΠΟΣΟΙ μου στελνουν ΠΜ και λενε "καλα του τα ειπες του ΜΑΛΑΚΑ"
εχεις γινει ΝΟΥΜΕΡΟ εδω μεσα, μονο για διασκεδαση σε διαβαζουν ολοι, κακομοιρη
αντε να σου δωσω ενα κοματακι απο ενα ΠΜ που μου ηρθε γαι εσενα
..... 1. τα εχουνε ηδη πει αλλοι πιο παλια και ακρη δεν βγηκε, 2. οι ηλιθιοι ειναι αητητοι,.....
unquote
εχει και αλλα, θελεις ζωον να σου τα δωσω????
θα στο ξαναγραψω ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ...ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΩ (οσο μπορω, γιατι καποιοι ΕΧΟΥΜΕ ζωη και εξω απο εδω, ΟΧΙ σαν εσενα) ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, οκ γεροξεκουτη?
προσωπικοί[/URL] χαρακτηρισμοί για πολλοστή φορά
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ?
καμμια βοηθεια δεν πηρα "απο ανθρωπο που εβριζα εδω μεσα"
ο μονος που εχω σε εκτιμηση και οντως με βοηθαει ειναι...ενας(ξερει αυτος), ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ και ειδικα απο το συναφι σου
Επισης σου εχω πει να μην ξαναασχοληθεις μαζι μου, οπως και εγω δεν ασχολουμε μαζι σου, τα μηνυματα σου για μενα...απλα ΔΕΝ υπαρχουν
Υ.Γ.1 Βλεπω οτι οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται....
Υ.Γ.2 ΔΕΝ ειμαι "φιλος" σου και ΔΕΝ θα ηθελα ΠΟΤΕ να γινω.
Υ.Γ.3 ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Για πες ΣΕ ΟΛΟΥΣ λοιπον, ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΜ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΟΙΗ ???????????????
ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο τους υπολοιπους που διαβαζουν για να ενημερωθουν αλλα οπως βλεπεται μπηκα και εγω στο τρυπακι (για να απαντησω) να στειλω ασχετο με το θεμα μηνυμα....
Τέκνο μου πιτσαδόρε PapaJohn, έχεις δίκιο. ΚΑΜΙΑ βοήθεια δεν πήρες από άνθρωπο που έβριζες εδώ μέσα.ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ? καμμια βοηθεια δεν πηρα "απο ανθρωπο που εβριζα εδω μεσα"
οσο για αυτο που γραφεις ΝΑΙ του ειπα του αλβανου πως παρολο που εχουμε κοντρα ΕΑΝ μπορει να μου στειλει το τηλεφωνο της κοπελας που ελεγε, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!!
στο εχω ξαναπει ΕΑΝ περιμενα απο εσας να μου πειτε που να παω να γαμησω θα ημουν ακομα παρθενοσς....οπως και το 99% των μελων εδω μεσα .
απο εκει εως οτι μου το εδωσε εχει διαφορα, δυστυχως οι...πηγες σου ΔΕΝ σε ενημερωνουν σωστα !!!!