jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
ανασκουμποσου δουκα και ζησε την ζωη
ανασκουμποσου δουκα και ζησε την ζωη
Με νικησαν οι εχθροι Γιωργοι. Επιτεθηκαν ταυτοχρονα απο ολες τις παντες. Δεν ηξερα που να τουφεκισω. Με μπερδεψαν και με χτυπησαν στα νωτα. Μου τα πηραν ολα Γιωργη. Ολα.ανασκουμποσου δουκα και ζησε την ζωη
Με νικησαν οι εχθροι Γιωργοι. Επιτεθηκαν ταυτοχρονα απο ολες τις παντες. Δεν ηξερα που να τουφεκισω. Με μπερδεψαν και με χτυπησαν στα νωτα. Μου τα πηραν ολα Γιωργη. Ολα.
Με νικησαν οι εχθροι Γιωργοι. Επιτεθηκαν ταυτοχρονα απο ολες τις παντες. Δεν ηξερα που να τουφεκισω. Με μπερδεψαν και με χτυπησαν στα νωτα. Μου τα πηραν ολα Γιωργη. Ολα.
δεν κανει να το βαζεις κατω στην ζωη
λιγο πολυ σε ολους εχει τυχει
αμα ησουν διπλα στους τεροριστ χτες τι θα εκανες
ειχαν μαχαιρια κ μασετα σχεδον 70 εκατοστα
Δεν ξερω αν εχει τυχει σε ολους τετοια ολοκληρωτικη ηττα. Για πρωτη φορα στη ζωη μου εσκυψα το κεφαλι.
Το σκεφτομουν χτες το βραδυ και φανταζομουν οτι θα φοραγα αρχαιοελληνικη περικεφαλαια, θα εδενα την ελληνικη σημαια σαν μανδυα στους ωμους μου και θα τους σκοτωνα εναν εναν με το σπαθι μου.
Θα γινουμουν ηρωας σαν το Γαλλο που εξουδετερωσε με ζιου ζιτσου το βομβιστη του τρενου.
το θεμα δεν είναι να κερδισεις τον θανατο, το θεμα είναι να κερδισεις τη ζωη....ο γαλλος πεθανε μετα
τσουο γαλλος πεθανε μετα
το θεμα δεν είναι να κερδισεις τον θανατο, το θεμα είναι να κερδισεις τη ζωη....
το ειπε και η γιαγια του σπυρου....
Τη ζωη την κερδιζουν οσοι ειναι ταυτοχρονα ισχυροι και αδιστακτοι.το θεμα δεν είναι να κερδισεις τον θανατο, το θεμα είναι να κερδισεις τη ζωη....
το ειπε και η γιαγια του σπυρου....
του σπυρου από το παρα πεντε, στο τελευταιο επεισοδιοτου παπαδοπουλου?
Τη ζωη την κερδιζουν οσοι ειναι ταυτοχρονα ισχυροι και αδιστακτοι.
Τη ζωη την κερδιζουν οσοι ειναι ταυτοχρονα ισχυροι και αδιστακτοι.
Δεν υπαρχει θεια δικη ντοπα. Ειναι μια φαντασιωση για να παρηγορουνται οι ηττημενοι.θεια δικη
καρκινος
πορσε στουκα φωτια τζαμπο
Δεν υπαρχει θεια δικη ντοπα. Ειναι μια φαντασιωση για να παρηγορουνται οι ηττημενοι.
ετσι ακριβως..ο άλλος ο μπουχεσας νομιζει ότι ο καρκινος είναι θεια δικη...λες και οι φτωχοι δεν παθαινουν καρκινο...Δεν υπαρχει θεια δικη ντοπα. Ειναι μια φαντασιωση για να παρηγορουνται οι ηττημενοι.