Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
γερασε κι αυτοςουτε στην αγγλια μενει, μας εχει φλωμοσει στο παραμυθι φιλε ο ντοπας...
γερασε κι αυτοςουτε στην αγγλια μενει, μας εχει φλωμοσει στο παραμυθι φιλε ο ντοπας...
ουτε στην αγγλια μενει, μας εχει φλωμοσει στο παραμυθι φιλε ο ντοπας...
Παλιά έμενα σέ μονοκατοικία στόν Χολαργό μέ κήπο, πρασινάδα, κλπ.
Έρχόταν ή δικιά μου κατά τίς 10μμ, τήν έγδυνα σέ μηδενικό χρόνο, τής παίρναγα λαιμοδέτη μέ λουρί, τήν πέταγα στά τέσσερα καί τήν πήγαινα βόλτα γύρω-γύρω στόν κήπο νά κατουρήσει καί νά πιεί νερό άπό ένα πλαστικό ταπεράκι στό χώμα. Πολλές φορές μού έγλειφε καί τά πόδια/δάκτυλα.
Μετά τήν πήδαγα άγριο doggie style καί μετά, μέσα, μπανάκι καί κρεβάτι γιά τά ύπόλοιπα.
Έτσι γιά τήν πληροφόρηση σας, τό κορίτσι είχε διδακτορικό καί διευθυντική θέση σέ πολυ-έθνική.
Άχ, ώραίες έποχές.
Σχέδιο γιά Άνάπλαση Άθήνας;
Όλοκληρωτικός πόλεμος, όλοκληρωτική καταστροφή καί χτύσιμο άπ'τήν άρχή.
Ά, καί άντικατάσταση λαού/κατοίκων.
οι ποιοι;αχαχαχαχαχαΠιστευετε οτι οι αυστηροι καθηγητες μας κατεστρεψαν και μας ευνουχισαν την προσωπικοτητα;
Δεν σε ταπεινωναν εσενα;οι ποιοι;αχαχαχαχαχα
Τι κανεις φιλε;παλι ονλαιν εισαι δουκα...
δεν νομιζω να γιναμε και φιλοι τυπε...απλα κανα δυο κουβέντες αλλαζουμε εδώ μεσαΤι κανεις φιλε;
Δεν απαντησεςδεν νομιζω να γιναμε και φιλοι τυπε...απλα κανα δυο κουβέντες αλλαζουμε εδώ μεσα
θα μπορουσες να κανεις παρεα με τον δοπα και εξω, αλλα είναι αρχιδι και δεν κανονιζει να βγειτε...Ουτε εξω εχω φιλους
μονο με τον δοπα ταιριαζεις από εδώ μεσα...εγω θα μπορουσα να κανω παρεα με το μπραδερινι τον διμιτσι για παράδειγμα...Γιατι μονο δοπα;
Θα μου εκανε καλο η παρεα με ατομο σαν το δοπα ή θα με εγλωβιζε σε σπαταλη χρονου και ζωης;