dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Αυτοι ειναι γνησιοι τσατσπαμικη διαλογοι.
επ
που πηγε η ορθογραφια απο το word?
Αυτοι ειναι γνησιοι τσατσπαμικη διαλογοι.
ελα δουκα
δουκα δεν θα γινει κατι με την τυπισα
θα κλεβατε μαζι αμαξια? θα ησασταν κογιοτε?Το ξερω γιατι δεν θα την ξαναδω. Αλλα πιστευω οτι θα μπορουσε να την κανω ευτυχισμενη και οτι θα ταιριαζαμε.
εχω ευχηθει καρκινο σε καποια ατομα απο το παρελθον μου
θα κλεβατε μαζι αμαξια? θα ησασταν κογιοτε?
βολεψακια-μαμακια τον κοβω τον ντοπα, γνωμεςΔεν πιστευω οτι εχεις αδικηθει σοβαρα ουτε οτι σε εχουν βλαψει σημαντικα σε συγκριση με αλλους.
Μια μαλλον χαρουμενη ζωη εχεις περασει.
Δεν πιστευω οτι εχεις αδικηθει σοβαρα ουτε οτι σε εχουν βλαψει σημαντικα σε συγκριση με αλλους.
Μια μαλλον χαρουμενη ζωη εχεις περασει.
ισχυει αλλα ποτε δεν ημουν δημοφιλης ουτε ειχα επιτυχιες στα κοριτσια
κ ολα αυτα τα δουλεψα μεσα μου για χρονια
doyka αμα ησουν μεταναστης στο εξωτερικο τωρ θα ησουν μπουλουκι με μια παρεα με ελληνες σαν πενταηεμερη με μια μαυροδαφνη στο χερι
Ειναι δυσκολα στο εξωτερικο για τους Ελληνες ντοπα. Πολυ φτωχεια, κακη ποιοτητα ζωης. Μονο με αριστες σπουδες και ατελειωτες ωρες εργασιας στεκεσαι. Μην σας ξεγελανε οι μεγαλοι μισθοι. Να υπολογιζετε τα εξοδα διαβιωσης. Οι μισθοι φευγουν σε νοικια-φορους. Και σου μενουν ελαχιστα για προιοντα πανακριβα! Μονο τα παντρεμενα ζευγαρια σκαντζαρουν καπως και παλι οχι σε ολες τις πολεις.
Αυτα στα οποια αναφερεσαι συχνα ισχυουν για τους φοιτητες οχι για τους εργαζομενους. Προφανως αντλεις παραδειγματα απο τις εμπειριες σου.
gt einai dyskoli?ειναι δυσκολη κ σκληρη η ξενιτια
αλλα οχι για τις μαλακιες που λες
gt einai dyskoli?
γτ παντα να νιωθεις ξενος
γτ δεν κοιμασαι?γτ παντα νιωθεις ξενος
γτ δεν κοιμασαι?