Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Κάθομαι εγώ και γράφω σεντόνια να μαθαίνουν οι νέοι και ο άλλος ο μαλακας τα σβήσε όλα

Δεν γαμιομαστε λέω εγώ;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
πεθανε  o robert miles

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
ποιος είναι αυτος τυπε?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
με θεωρεις κριπυ φιλε?

δλδ προβληματικο ψυχανωμαλο?
Το καλύτερο παιδί εδώ μέσα είσαι,μην μασάς.

[size=10pt]τελικα εσυ εχεις ψυχωση με Βερονικα, ετσι? Δεν σου καθησε και θελεις να μας πρηζεις τα αρχιδια συνεχεια με μαλακιες....Τι να πω ! Καλη τυχη...[/size]

+1

Το αμέσως χειρότερο από έναν μαλάκα..

Ένας μαλάκας με ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο.

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
+1
Το αμέσως χειρότερο από έναν μαλάκα..
Ένας μαλάκας με ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο.

Yorkie κάνε μου μια χάρη ρε φίλε. Πριν ξαναβάλεις στο στόμα σου χαρακτηρισμούς για το όνομα μου.... τράβα φούσκωσε ένα μπαλόνι σε παρακαλώ. !!
Αλλιώς θα αρχίσουν οι ευλογίες και τις καθημερινές εκτός Κυριακής.  :priest:

Συνημμένα

• 13082732_270161733326056_232240830538743785_n.jpg
    13082732_270161733326056_232240830538743785_n.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Nayomi εισαι στο badoo με φωτογραφια προσωπου φορα παρτιδα; :think:

NayomiExclusive

Call-Girl
Εγγρ.
5 Νοε 2013
Like
0
Nayomi εισαι στο badoo με φωτογραφια προσωπου φορα παρτιδα; :think:

Να σου πω αγόρι μου εσύ,  ποιος είσαι συνέχεια που γράφεις τέτοιες βλακείες; Τζάμπα δεν έχει πήδημα, ότι και να κάνεις κι εσύ και οι άλλοι, οπότε σταμάτα να γράφεις ότι σου κατέβει. Και μην με εκθέτεις σε παρακαλώ πολύ. Σιγά μην είμαι και στο CNN Greece.

Επισκέπτης
Μια ερωτηση εκανα.Αν θελεις μπορω να ανεβασω φωτο και να μας πεις αν εισαι εσυ η οχι

NayomiExclusive

Call-Girl
Εγγρ.
5 Νοε 2013
Like
0
Μια ερωτηση εκανα.Αν θελεις μπορω να ανεβασω φωτο και να μας πεις αν εισαι εσυ η οχι

αγοράκι παλιονταβά, μάζεψε τα λόγια σου, κι εκβιασμούς κάνε κει που ξέρεις. Τόλμησε να ανεβάσεις φωτό που έχεις μαζέψει από κανένα FB ή πουθενά αλλού με φάτσα, και θα σου κάνουν τη μούρη κιμά οι φίλοι μου. Αντε μαλακοπίτουρες, δεν έχετε δουλειά κι εκβιάζετε κοπέλες. Πάνε αλλού να εκβιάσεις. Το τί φωτό έχω βάλει στο διαδίκτυο δεν σε αφορούν, όπως και κανένα, και δεν ήρθες εδώ να μας κάνεις τον δικαστή παλιοεπαίτη ηλίθιε. Τόλμησε κι εσύη και οι υπόλοιποι και θα δείτε μουνόπανο.

NayomiExclusive

Call-Girl
Εγγρ.
5 Νοε 2013
Like
0
Σε τι ωφελεί ολο αυτο?

θα σου πω σε τί ωφελεί. Είναι οι γνωστοί εκβιαστές του διαδικτύου με κάποιους άλλους γνωστούς. Αμα τους γαμήσω την οικογένεια όπως κάνουν θα δουν. Υπάρχουν πολλά αρχίδια που παλιά τους εμπιστέυτηκα και ξέρουν και προσωπικά στοιχεία, όπως FB που έχω φωτό. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν μερίδιο. Και τέσπα, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να νταραβερίζονται εδώ. Αυτό το τσουτσέκι, θέλει να το παίξει νταβάς. Θα σε διαλύσω ηλίθιε κι εσένα και τους υπόλουπους.

NayomiExclusive

Call-Girl
Εγγρ.
5 Νοε 2013
Like
0
Αν ειναι αυτος ο λογος  της στελνεις ενα pm με το Link του επιμαχου προφίλ, και την αφηνεις να παιξει μπαλα οπως νομιζει.

Τα πραγματα ειναι απλα συνηθως

Ασε μωρέ τον μαλάκα, αν με νοιαζόταν, θα έπειρνε ένα τηλέφωνο σαν άνδρας. Τον βάζουν αποό εδώ μέσα να γίνεται τζέρτζελος, να γράφουμε τζάμπα, να ανεβαίνει το σάιτ. Αντε μας το παίζει κι άγιος ο αρχίδις. Ουστ. Σε προειδοποιω θα σου πηδήξω ότι έχ3εις και δεν έχεις

NayomiExclusive

Call-Girl
Εγγρ.
5 Νοε 2013
Like
0
Ασε μωρέ τον μαλάκα, αν με νοιαζόταν, θα έπειρνε ένα τηλέφωνο σαν άνδρας. Τον βάζουν αποό εδώ μέσα να γίνεται τζέρτζελος, να γράφουμε τζάμπα, να ανεβαίνει το σάιτ. Αντε μας το παίζει κι άγιος ο αρχίδις. Ουστ. Σε προειδοποιω θα σου πηδήξω ότι έχ3εις και δεν έχεις

που νοιάζεχαι αν με εκθέτει φωτό, άι στο διάολο γυναικούλες

Επισκέπτης
Ρε πας καλα;δες τα pm σου

Επισκέπτης
Τηλεφωνο δε σε περνει κανεις πλεον γτ διχως λογο αρχιζεις τα γαλλικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom