jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
η αληθεια ειναι οτι εγινε σε αλλαγη σκοπου και ηταν καταδρομικη η εφοδος στεφφανακου αλλα αλλη φορα θα τον περιμενω με την ξιφολογχη
η αληθεια ειναι οτι εγινε σε αλλαγη σκοπου και ηταν καταδρομικη η εφοδος στεφφανακου αλλα αλλη φορα θα τον περιμενω με την ξιφολογχη
οσοι βγουν το βραδυ και γαμησουν μουνακια να μας πουν αυριο τις ιστοριες τους
moυ φαινεται θα αρχισω να σε παρακολουθω θα βαλω ντεντεκτιβ ;) τι να δω αδελφε εγω να το γαμησω θελω καλα γαμησια και να περασεις σουπερΜόνο εγώ τρέχω Τασσούλη????
Σήμερα στις 19:00 να βλέπατε τι θα δω..!!!
καλως τον καλημερα ;) δεν πιστευω χθες βραδυ να ησουν ψυχικοκαλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!!
οχι τι ειχαμε στο ψυχικο εχτες?Σου στελνω p.m τα τα ολικης αλεσεως που σου ελεγακαλως τον καλημερα ;) δεν πιστευω χθες βραδυ να ησουν ψυχικο
οκ ψυχικο ειχαμε λεω καμμια χωρις δοντια κατι αλλο περιεργο γιατι σε βλεπω πρωινο ..μοιρασες το γαλα στην γειτονιαοχι τι ειχαμε στο ψυχικο εχτες?Σου στελνω p.m τα τα ολικης αλεσεως που σου ελεγα
λεω να παω ψυχικο ν κανω κανενα ψυχικο στη Στεφανια-βικυοκ ψυχικο ειχαμε λεω καμμια χωρις δοντια κατι αλλο περιεργο γιατι σε βλεπω πρωινο ..μοιρασες το γαλα στην γειτονια
ti didymo ειναι αυτο?λεω να παω ψυχικο ν κανω κανενα ψυχικο στη Στεφανια-βικυ
δεν ειναι διδυμο.Ειναι ενα καυλετο με δυο ονοματα.Σπιτακι στο ψυχικο τασουληti didymo ειναι αυτο?
κ εσυ ξερεις το θεμα μου!δεν ειναι prive αλλα δεν ειναι γιαυτο το νημα.τα περαιτερω θα τα πουμε τηλεφωνικος η messenger,να ειναι κ o spal-καριολινος μεσαπαλι ρε σπιτι :- δεν παω φιλαρακι με τιποτα στην εχω πη την τρελλα μου παντως αν ειναι καλα κομματια και δεν ειναι πολυ πριβε δωσε καμμια πληροφορια στων λαο ;)
δες το e mail σου,στα εστειλαοκ περιμενω απαντηση για της αλλες στο εμαιλ ;)
της φωτο της ειδα τα υπολοιπα περιμενω οικονομικης φυσεως και προγραμμαδες το e mail σου,στα εστειλα
η πρωτη στα 120 απ ολα ολα.κ η δευτερη 80 απ ολα χωρις λοκοτης φωτο της ειδα τα υπολοιπα περιμενω οικονομικης φυσεως και προγραμμα
οκ ψυχικο ειχαμε λεω καμμια χωρις δοντια κατι αλλο περιεργο γιατι σε βλεπω πρωινο ..μοιρασες το γαλα στην γειτονια
ρε πουστη στις 2 τελευταιες που πηγα ελειπαν 2 με 3 δοντια βιτρινα.Στην μια εδωσα κ τηλ.απο γναθοχειρουργο