gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το φιλαρακι σου ειναι ο μεσιε γλου ή τζιελ ή δν ξερω και γω πως ? δν ξερω τι να πω εδω μεσα ...
το καλυτερο φιλαρακι μπορει να ειναι ολιγον ντιντις αλλα το εχω ξεπερασει πιαααααα......
το φιλαρακι σου ειναι ο μεσιε γλου ή τζιελ ή δν ξερω και γω πως ? δν ξερω τι να πω εδω μεσα ...
χοντρομπουτα
ευγε.....
χοντρομπουτα
κατσε θα ερθει ο νωντας λαστ σελντον πορτοκαλις να του κανουμε ρωμαικα οργιατο μαλλι της τα σπαει...δεν εχει κανα θρεντ να βαζουμε φωτογραφιες μιας και σκυλοβαριεμαι και το γαμω-τσατ δεν εχει φτιαχτει ακομα?
ντιγκιντανγκας.....ντιντις
τι θα πει αυτο
ντιντις
τι θα πει αυτο
[/quoteθα σου εξηγησει ο γλου μας που ξερει κορακιστικα
βαλε εδω......το μαλλι της τα σπαει...δεν εχει κανα θρεντ να βαζουμε φωτογραφιες μιας και σκυλοβαριεμαι και το γαμω-τσατ δεν εχει φτιαχτει ακομα?
αυτος ειναι ο νωντας ρε;κατσε θα ερθει ο νωντας λαστ σελντον πορτοκαλις να του κανουμε ρωμαικα οργια
κανε μια παραθεση της προκοπης ρε υποψηφιε σειρηνακη και μετα μιλα.....θα σου εξηγησει ο γλου μας που ξερει κορακιστικα
ειμαι και το χαιρομαι αν και για ενα ζουμερο δεν θα λεγα οχι να μη σου πω οτι μεχρι και το ντιντι μας τον καλοβλεπω ετσι οπως ειμαι τωραουστ.....κοκκαλολαγνε......γκομεναρα ειναι η τζοκερινα
αργα το καταλαβεςαυτος ειναι ο νωντας ρε;
βαλε εδω......
καληνυχτα χιλοβερ.....καληνυχτα σας κι ονειρα γλυκα και πονηρεμενα.. χαχα....
ειμαι και το χαιρομαι αν και για ενα ζουμερο δεν θα λεγα οχι να μη σου πω οτι μεχρι και το ντιντι μας τον καλοβλεπω ετσι οπως ειμαι τωρα
στειλε να τις βαλω εγωντρεπομαι εδω