jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Πάω να πάρω ένα πακέτο τσιγάρα,με στεναχώρησες :'( Να φανταστείς ένα μήνα το αναβάλω το τσιγάρο.
γιατι τι ειπα??
γκαμαω κανα τραβελοκολο που κ που
Πάω να πάρω ένα πακέτο τσιγάρα,με στεναχώρησες :'( Να φανταστείς ένα μήνα το αναβάλω το τσιγάρο.
:Sγιατι τι ειπα??
γκαμαω κανα τραβελοκολο που κ που
Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πιά.και ο σταμουλης απο πατουσακια ξεκινησε και στο τελος εριχνε κατι χαμουρεματα με τον μπαρμπι :S
ποιά είναι..καληνύχτα....
και κάτι για να κοιμηθήτε ήρεμα....
Πολύ καλό...καληνύχτα....
δεν μας λέει ομως ποια ειναι > > ωραιο κώλο εχει πάντωςΠολύ καλό...
δεν μας λέει ομως ποια ειναι > > ωραιο κώλο εχει πάντως
δεν μας λέει ομως ποια ειναι > > ωραιο κώλο εχει πάντως
Και εγω θα ήθελα να μάθω
και ο σταμουλης απο πατουσακια ξεκινησε και στο τελος εριχνε κατι χαμουρεματα με τον μπαρμπι :S
καληνύχτα....
πριν λιγο γυρισα απο την πιατσα,στους καδους δεν ηταν ;)Μου'πε να σου δώσω χαιρετίσματα
παιδιά εμένα εδ'ω και 2 βδομάδες πρέπει να τον παίξω για να μου σηκωθεί ! Παλιά όταν έβλεπα ένα μουνί κοιτούσε τον έναστρο ουρανό ! Έχω πέντε μέρες να αυνανιστώ . Ούτε όταν ξυπνάω δεν μου είναι σηκωμένο . Μήπως φταίει το ότι χάλασε ο υπολογιστής μου και ο υπερβολικός φόβος του θανάτου που μου ήρθε τελευταία τα οποία φέρνουν άγχους ; ή γίνομε αδερφή ; η φταίει που από το πολύ πάχος σε χαλάρωση το πέος μου είναι πάρα πολύ μικρό ; ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ ;
επειδή έχω υποφέρει στην ηλικία σου με μία παρόμοια κατάσταση σε διαβεβαιώ ότι δεν έχεις πρόβλημα στύσης από αυτά που περιγράφεις. Ψάξε μέσα σου να βρεις κάποιο άλλο πρόβλημα (όχι απαραίτητα δικό σου), ή ψάξε για άλλη γκόμενα. Επειδή είμαι λίγο δειλός προτείνω το δεύτερο. Πάντως υπάρχουν τρεις τόμείς εξετάσεων που μπορείς να κάνεις και είμαι βέβαιος ότι δια της εις άτοπον επαγωγής θα καταλήξεις ότι δεν έχεις σωματικό (σε αντιδιαστολή με ψυχολογικό) πρόβλημα. Αλλά στα 20 δε λέει καν να δώσεις τα χρήματα. Γενικά αν μπορώ να σε πείσω και διαφορετικά... Εκτός αν σου έχει συμβεί κάτι τραγικό -ήξερα έναν που ήταν..., παραήταν προχώ και έβαζαν με το σπηράλ του ντους κλύσματα ο ένας στον άλλο με τη γκόμενα. καταλάθος το γύρισε η γκόμενα στο καυτό και έκτοτε του τσουρουφλίστηκε ο προστάτης και λειτουργεί μόνο με ενέσεις. Αν δεν έχεις κάνει καμία τέτοια κουτσουκέλα μην ανησυχείς.
Τον ήξερα τον Γρίβα απ'το τζυμ
Έχει γίνει μόδα το πισωγλέντημα. :Sκ συ? :-(