ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
εστειλα και μια καινουρια κριτικη μαζι με gl πηγασιο θεσσαλο και μαβερικ πρεπει να ειμαι στις 600
Κάθε κλώνος σου έχει δικό του ανταλλακτικό για πούτσο;
εστειλα και μια καινουρια κριτικη μαζι με gl πηγασιο θεσσαλο και μαβερικ πρεπει να ειμαι στις 600
Χαχα κατρουληδες καθημερινη κ ναιτ ουτ
με ειχαν μουταρει για λιγο χτες απο ip και δεν μπορουσα να απαντησω.....ολα καλα παλι σημεραΚάθε κλώνος σου έχει δικό του ανταλλακτικό για πούτσο;
Η Δεκανέας ΕΠΟΠ Βασιλική Μπουμπουλούδη εντυπωσίασε τους πολίτες στην Αλεξανδρούπολη. Περνώντας μπροστά από το ΚΑΠΗ της πόλης, διαπίστωσε ότι η Ελληνική Σημαία που βρισκόταν στον ιστό, ήταν μπερδεμένη χωρίς να μπορεί να κυματίσει παρά τον σχετικό αέρα που βοηθούσε για αυτό.
Χωρίς δεύτερη σκέψη έριξε ένα σάλτο και σκαρφάλωσε στον ιστό. Εκεί ξεμπέρδεψε τη Σημαία με ένα άλμα κατέβηκε. Ευθύς αμέσως έστρεψε προς την σημαία και αφού στάθηκε σε στάση προσοχής, απέδωσε τιμές χαιρετώντας στρατιωτικά.
Ντοπα εσυ θα σκαρφαλωνες στην ταρατσα του ΚΑΠΗ για να βαρεσεις προσοχη στη σημαια; Κατι μου λεει πως οχι. Ευγε στη δεκανεα για την πραξη θαρρους!
ΕΓΩ γτ να βερεσω προσοχη
αυτη ειναι μια ανικανη καπρογουρουνα που εγινε εποπ κ παιρνει 1 χιλιαρικο το μηνα χωρις να κανει τιποτα
κ ολα αυτα που τρωνε κ πουλανε απο το στρατοπεδο λαδια κρεατα μεχρι κ εξοπλισμο
λογικο να στηνει κωλο στην σημαια
αν δεν ηταν η σημαια θα δουλευε στα τζαμπο με 300 ευρω το μηνα
εχω γνωστο που ειναι οδηγος στο μετρο, εχει γαμησει πολλα μουνια, τρομερο επαγγελμα για να κανεις γνωριμια με ελλεηνιδες
δεν ξερω πως το κανει αλλα εχει μπροστα στο βαγονι μυστικο δωματιο και εκει τις βαζει και τις γαμει, μια φορα γαμησε δυο νεαρες καυλες απο ομονοια μεχρι να φτασει συνταγμα.
Το 2004 ολη η Ελλαδα προσκυναγε αυτον:
Καυλα οι Ελληνιδες για το γνησιο παλουκαρι που δεν ελεγε ψωματα! Ολες θελαν να τον παντρευτουνε. Γκαστρωσε και μια υπαλληλο της παραγωγης μεσα στο παιχνιδι.
ΕΓΩ γτ να βερεσω προσοχη
αυτη ειναι μια ανικανη καπρογουρουνα που εγινε εποπ κ παιρνει 1 χιλιαρικο το μηνα χωρις να κανει τιποτα
κ ολα αυτα που τρωνε κ πουλανε απο το στρατοπεδο λαδια κρεατα μεχρι κ εξοπλισμο
λογικο να στηνει κωλο στην σημαια
αν δεν ηταν η σημαια θα δουλευε στα τζαμπο με 300 ευρω το μηνα
Pussy φαντασου αν φερναμε 2-3 υπερμουνια απο ρουμανια.... και τα βαζαμε σε ενα σπιτι.... τι λεφτα θα βγαζαμε.....
Εμένα δεν μου έστειλες. :Sτο σαιτ ειναι γεματο ψευτες και απελπισμενους
τις προαλλες εγραφα για μπαρακι που γαμας υπερμουνια 100% και ελαβα πολλα πμ απο μελοι να τους πω δ/νση
ρε δεν πατε καλα απελπισμενοι