Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
ntopa θεωρεις καταντια για τον εγγραφη να γαμαει βρωμιαρες στο Μεταξι;
να γαμας δουκα ειναι καλο [size=20pt]ο ντοπας γαμαει [/size] αν δεν γαμας ειναι καταντια
Αμα χασει 7 κιλα το Ιζαμπελακι θα γινει το καλυτερωτερο. Οποιος την ειδε στο παρτυ ξερει τι λεω !
δεν ειναι για σενα τα παρτυ αυτα...μονο προμοτορες μπαινουν μεσα....εσυ απλα θα μας πληρωνεις να γαμας (τρομαρα σου) αυτα που θα σου πλασαρουμε...εχω κατι πολυ καλο στα 300 το μισαωρο...εισαι???ποιο παρτυ???
δεν ειναι για σενα τα παρτυ αυτα...μονο προμοτορες μπαινουν μεσα....εσυ απλα θα μας πληρωνεις να γαμας (τρομαρα σου) αυτα που θα σου πλασαρουμε...
Κινει πολλα νηματα η Μπομπα.
http://[URL unfurl="true"]www.insomnia.gr/uploads/monthly_04_2017/post-301431-0-86552700-1491816288.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Γυαλιζει περιεργα το ματι της
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον (εχει) στραποναρει τον καγκουροπιθηκο Σακη, και πιθανοτατα το εχει προχωρησει κι αλλο, πχ ουροκοπρολαγνειες σ&μ (καθοτι ειναι και 'ανδρας' κυρους) κλπ
κριμας και εγω σε αγαπω...μη σου πω πως αν εισαι και ατριχο αγορι, θα σε προματαριζα και σενα...μη μου μιλάς. δεν θέλω συναναστροφες μαζί σου
ψσσσσστ!!! αγορι...πες μου πως εισαι ατριχο και σου δανειζω το τραινακι μου....μη μου μιλάς. δεν θέλω συναναστροφες μαζί σου
ψσσσσστ!!! αγορι...πες μου πως εισαι ατριχο και σου δανειζω το τραινακι μου....
δε σε παιζω ουτε εγω τοτε....σ εχουμε παρει ολοι χαμπαρι...
ναι αμα σας αρχιζε τις παναγιες ο μακλειν ομως κανατε μοκοΜου θυμιζει μια που εμπαινε παλια εδω και την ξεφτιλιζαμε, τη Βελβυ.