baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
Φοβόμαστε Γκιώργο με τη φόρα που έχεις μην μας πηδήξεις.αυριο οσοι θελετε παμε τσαρκα μεσημερι η απογευμα στειλτε μηνυμα
Φοβόμαστε Γκιώργο με τη φόρα που έχεις μην μας πηδήξεις.αυριο οσοι θελετε παμε τσαρκα μεσημερι η απογευμα στειλτε μηνυμα
Ανταρόλυκος γιατί τιμάμε οικογένεια Σταρκ.Πάλι με σκύλο ρε μαλέα!
Μου αρέσει η ποικιλία χρωμάτων.Τι είπες ωρέ,πάς και με μαυρούλες?
Το θηρίο βρυχάται.αυριο οσοι θελετε παμε τσαρκα μεσημερι η απογευμα στειλτε μηνυμα
όλα δεξιά τα έχει φέρει ο Μάρτινς για τα ξανθά γατάκια ήρθε η ώρα να γυρίσει αριστερά.Το θηρίο βρυχάται.
o baros εχει πει σε ολο τον κοσμο οτι τον παιρνεις που και που, τι πραγματα ειναι αυτα?λουξ δεν κανω στραπον τα σιχαινομαι
Ρε γιω΄ργο δε μας γαμάς,βλέπεις έχουμε σοβαρή συζήτηση και όταν μιλάω για γκέιμς μην μας τη μπαίνεις.ελατε για να τελειωνει το αστειο οτι ειμαι κλωνος
Δεν είναι τόσο έξυπνος να κάνει τέλεια τον χαζό.Ο κοτοπουλάκιας είναι ρε;
Γλυφοκώλι στο πορνίδιο και διάτρηση στο παχύ της εντεράκι.όλα δεξιά τα έχει φέρει ο Μάρτινς για τα ξανθά γατάκια ήρθε η ώρα να γυρίσει αριστερά.
Φριχτό θάνατο θέλω για τη πορνοσερσει.
Απο Βορρά και απο Νότο το κώλι της θα κάνει κρότο.Γλυφοκώλι στο πορνίδιο και διάτρηση στο παχύ της εντεράκι.
Δεν είναι τόσο έξυπνος να κάνει τέλεια τον χαζό.
Δεν έχω γίνει πολύ καλός?ε?ε?
Έχεις αρχίσει τη φιλοσοφία ρε μαλέα;
Αυριό το πρωί και μετά για φαλάφελ στο περσέπολις.Μπορεί να σε πάω για καφέ στα κορίτσια.
vretaniko flegma me yferpoysa eironeia
eides ti oraia ellhnika ksero
h xwra moy me ediokse