ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Midas = Guino, γνώμες
Set_air = Parakmiakos, γνώμες
Midas = Guino, γνώμες
tote μου ελεγε ο νωντας να την πηγαινω σινεμα να βλεπουμε ταινιες
τι ταινιεςtote μου ελεγε ο νωντας να την πηγαινω σινεμα να βλεπουμε ταινιες
γτδεν ειμαι σε μουντ σημερα δουκα
γττι ταινιες
star γιατι δεν δεχτηκαν την προταση τις Ελισσαβετ να μοιραστουν οι ψηφοι και να βγουν τεσσερις υποψηφιοι;
εχει σημασια ντοπα
star γιατι δεν δεχτηκαν την προταση τις Ελισσαβετ να μοιραστουν οι ψηφοι και να βγουν τεσσερις υποψηφιοι;
λαθος στρατηγικη ακολουθησαν.... απ τη συζητηση στην παραλια παρασυρθηκαν απο το μαναβη σε μια διενεξη που κυμανθηκε εξω απο τα πλαισια της λογικης και της αυτοσυγκρατησης, και ως εκ τουτου θολωσαν και λειτουργησαν με βαση συναισθηματικα κριτηρια...star γιατι δεν δεχτηκαν την προταση τις Ελισσαβετ να μοιραστουν οι ψηφοι και να βγουν τεσσερις υποψηφιοι;
ο τσανκ το τελευταιο διαστημα ειχε αρχισε να αποστασιοποιειται απ τον αρχηγο...ισως τον πειραξε που ειχε δει σε μια φαση να μιλαει ο πανος με την κολιδα... ισως ειδε και μια νεα γι αυτον πατρικη μορφη στο προσωπο του σπαλιαρα...Είχαν μια ολοκληρη μερα να ηρεμησουν και να ξανασυζητησουν και προτιμησαν να απεμπολησουν το δωρο που τους εκανε η μισθοφοροκλικα... Δε μπορω να το καταλαβω.
Ο Ορεστης υποψιαζομαι οτι δε χαλαστηκε που εφυγε ο Πανος. Θα δειξει.
ναι γιωργοο σπαλιαρας ειναι μαζι με την κλικα σταρακο κινεζος σαρα βασαλος ειναι που κινδυνευουν