loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
να προσεχεις τι τρως ανεβαζει το ζαχαρορε συ...αλλαξε αβαταρ...εκει που ειμαι καλα μολις το βλεπω τρωω φρικη...
:'(
αντε γαμησου πρωινιατικα.να προσεχεις τι τρως ανεβαζει το ζαχαρο![]()
γιατι δεν θα μπορεις να μετακινηθεις στο κεντροΑυριο ειναι και το μνημόσυνο του...
Ασε που θα εχει και μπάχαλο στο κέντρο οπως πάντα...![]()
![]()
![]()
ευχαριστω για τις ευχες σου μακαρι να πραγματοποιηθουναντε γαμησου πρωινιατικα.![]()
Εχει πορεια πάλι....γιατι δεν θα μπορεις να μετακινηθεις στο κεντρο
αντε να δουμε και αυριο τι πανικο θα συναντησουμε στους δρομους![]()
μλκ εχουν γαμηθει και μας γαμανε ουτε με την παπια δε μπορω να κινηθω και οταν εχει πορειες ολα τα αμαξια μλκς κανουν θα με φανε καμια μεραΕχει πορεια πάλι....
Και 15 δεκέμβρη πανελλαδικη, της πουτάνας...![]()
Οχι οτι οταν δεν εχει πορειες δεν κάνουν...μλκ εχουν γαμηθει και μας γαμανε ουτε με την παπια δε μπορω να κινηθω και οταν εχει πορειες ολα τα αμαξια μλκς κανουν θα με φανε καμια μερα![]()
οχι οτι εμεις δε κανουμε αλλα οι μλκς οτι σκεφοτυν το κανουνΟχι οτι οταν δεν εχει πορειες δεν κάνουν...![]()
![]()
![]()
Εχεις φάει δακρυγόνο στη μάπα?οχι οτι εμεις δε κανουμε αλλα οι μλκς οτι σκεφοτυν το κανουνδεν κοιτανε οι κοπανοι
![]()
οχι ρε μλκ δεν εχω φαει γιατι δε πηγαινω σε πορειεςΕχεις φάει δακρυγόνο στη μάπα?
Αν οχι τυχερός εισαι...![]()
![]()
![]()
Τυχενει ομως καμια φορα να περνας και να εχει...οχι ρε μλκ δεν εχω φαει γιατι δε πηγαινω σε πορειες![]()
μονο απο πολυ μακρια εχει τυχει να με πιασει λιγο και ειναι ανυποφορω φανταζομαι μπροστα πως ειναιΤυχενει ομως καμια φορα να περνας και να εχει...
Οταν γινει γενική επανάσταση να παμε ολοι μαζί....μονο απο πολυ μακρια εχει τυχει να με πιασει λιγο και ειναι ανυποφορω φανταζομαι μπροστα πως ειναι
θα ερθει και ο γλου με την λουις βουιτον ανα χειραςΟταν γινει γενική επανάσταση να παμε ολοι μαζί....![]()
να ρωτησω κατι;;
εσεις που ρωτατε εδω αν καμια κοπελα δουλευει δεν εχουν τηλ τα μπου;
αν παρετε δε θα σας πουν;![]()