Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
nai ειναι γνωστο οτι δεν σου αρεσουν οι χοντρες κ δεν εχεις γαμησει ποτε χοντρη απο το νετ
ουστ ρε
nai ειναι γνωστο οτι δεν σου αρεσουν οι χοντρες κ δεν εχεις γαμησει ποτε χοντρη απο το νετ
εισαι ενα πληγωμενο χελιδονακιnai ειναι γνωστο οτι δεν σου αρεσουν οι χοντρες κ δεν εχεις γαμησει ποτε χοντρη απο το νετ
Θα τα πούμε όλα στη πορεία τύπε μόλις ξεμυτήσεις από το θρεντ που έχεις λουφάξει
Εγώ λέω να προσέχεις τώρα τελευταία γιατί εκεί που περπατάς στην Φυλής μπορεί ξαφνικά να σκοτεινιάσει απότομα ο ουρανός...
Κάνε την δουλίτσα σου και άσε εμένα να έχω λουφάξει όπου θέλω και το αν κάνω μαγκιές του πληκτρολογίου μπορώ να στο αποδείξω πολύ εύκολα και δεν θα έχει ωραία κατάληξη... και το κόβω εδώ γιατί όπως είπα ΜΑΓΚΑΣ του πληκτρολογίου δεν είμαι. Αν υπάρξει συνέχεια θα είναι από κοντά.
ωωω δυνατος παιχτουρας ο Αριστοκρατης
βρωμισε το μελι γκαιηλικιpoy xathikes shmera esy vre mamouni
poy xathikes shmera esy vre mamouni
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Όχι greeklish παρακαλώ.[/color]
[/quote]
dopamina
You have received a warning for recent conduct on our message board. Please follow the link below for more information:
Δεν σε κοκκίνιζε καλύτερα να ησυχάσουμε απο σένα ρε ψυχάκια.dopamina
You have received a warning for recent conduct on our message board. Please follow the link below for more information:
Εσύ κάποιον μού θυμίζεις.
Έναν που μου έκανε τον μάγκα στο πληκτρολόγιο ώσπου βρέθηκε με το κεφάλι ανάποδα στον κάδο σκουπιδιών Αχαρνών και Φωκαίας
Προκαλείς[/URL], επανειλημμένα.![]()
Δεν σε κοκκίνιζε καλύτερα να ησυχάσουμε απο σένα ρε ψυχάκια.