arrostia36
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2016
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
βαλε τεσσερα για της ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για αυτο θα πισουν και τα α-----α μας σιγα σιγαΝα πιω καφέ φίλε και να ανοίξω αντζέντα.
Βρέχει και όλας ... Σκατόκαιρος.
Αν εννοείς από εδώ στο site αν σκέφτομαι καμία ....
Λίγα είναι αυτά που οι τιμές δεν είναι τουλάχιστον εξωφρενικές.
Οι πιο πολλές έπιασαν το νόημα !
φιλαρακι ο βορειος δεν απανταει κανει των τσανγκ απο τους μαχητες μην ξεχνας και αυτος βορειος ειναιβαλε τεσσερα για της ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για αυτο θα πισουν και τα α-----α μας σιγα σιγα![]()
![]()
![]()
δεν του παει ο τσανγκ.ο Σπαλιαριας ομως του παει γαντι.ΖΗΤΩ Ο ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ.ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΗΛΙΕ ΜΟΥ!φιλαρακι ο βορειος δεν απανταει κανει των τσανγκ απο τους μαχητες![]()
![]()
δηλαδη των κινεζο
![]()
![]()
![]()
![]()
η πορνοατζεντα παντα βοηθαει για κοιτα μηπως εχεις τιποτα για σπρωξιμο και προς τα εδω ;)Να πιω καφέ φίλε και να ανοίξω αντζέντα.
Βρέχει και όλας ... Σκατόκαιρος.
Αν εννοείς από εδώ στο site αν σκέφτομαι καμία ....
Λίγα είναι αυτά που οι τιμές δεν είναι τουλάχιστον εξωφρενικές.
Οι πιο πολλές έπιασαν το νόημα !
εχουν διαφορα στης γυναικες αλλα στον χρονο ειναι ιδιοι εχεις δικιο ;)δεν του παει ο τσανγκ.ο Σπαλιαριας ομως του παει γαντι.ΖΗΤΩ Ο ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ.ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΗΛΙΕ ΜΟΥ!
Απο εδω κ περα τον βαφτιζω ΣΠΑΛ!εχουν διαφορα στης γυναικες αλλα στον χρονο ειναι ιδιοι εχεις δικιο ;)![]()
την γκομενα σωστος αλλα δεν θα μας την πης σωστα ;)εγώ πάντως την βρήκα.... καλημέρα σας
ευλογησον τεκνο καλη δυναμηπαιδες σας αφηνω,γιατι πρεπει να παω για δουλεια!εις το επανειδην.καλα γαμησα!
καλα καλασημερα οντως φιλαρακι ειναι ζορικα εξω εσυ μεσα χαλαρα στο τζακουζι με την 4ωρη καποιοι στην βορειο ελλαδα να κοβουν φλεβες![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαστην βορειο ελλαδα θα δουν το μαντολινο του κορελι.κ εμεις εδω το μαντολατο!
μην ξεχασεις τα λουλουδια προσεξε των αριθμο των λουλουδιων ;)![]()
![]()
![]()
![]()
γελας κουφαλιτσα δες το facebook
σωστοςποιοι ειναι αυτοι οι εξωθεσμικοι που εκαναν καταληψη 3 σελιδες απο το μελι? :S
ρε ντοπα τι σε εχουμε και σε πληρωνουμε να φυλας το θρεντακι αμα ειναι να μπαινει ο πασα ενας μεσα?![]()
και για σενα το ιδιο ισχυεισωστος