Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Οικονομοπουλο λεει.
ιστορικα εχουμε καποια κοινα σε επιπεδο πολιτισμων...απο τοτε ομως που μπηκαν οι θρησκειες στα δρωμενα ξεφυγε πολυ το πραγμα...Οι Ελληνες στην Ελλαδα ειναι ρατσιστες με τους μουσουλαμανους αλλα οι Ελληνες νεομεταναστες στην Ευρωπη ανακαλυπτουν οτι μονο με αυτους ταιριαζουν και κανουν παρεα.
Τελικα Ελληνες Τουρκοι Αραβες, ενας λαος ειμαστε;
το μελαθρον γκρεμιστηκε μαζι με τα ονειρα ολων αυτων των παιδιων που σπουδασαν για να δουλευων σα χαμαλια για 450 ευρωγτ δεν θες να σου μιλαω
σε περιμενουν τα παιδια στο μελαθρον ζωγραφου
να παιξετε σκραμπλ αγκαλια με τις κοπελες σας κ να λετε για το πως περασατε στον οικονομοπουλο το σαββατο
Όσους μουσουλμάνους έχω γνωρίσει είναι πάρα πολύ κουλ (ίσως επειδή γαλουχήθηκαν στα έξω).
Εμένα μ'αρέσει μια Ιρακινή, μουσουλμάνα ,f βασικά έχει απίστευτη χροιά φωνής η τύπισσα, δεν περίμενα ποτέ να με καυλώνει ΤΟΣΟ κάτι τέτοιο. Και από ανορθόδοξο χιούμορ, ακόμη και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ καφρίλες για μουσουλμάνους, άισις κ.λπ, άλλο τίποτα.
Αυτή τη στιγμή κάνουμε ένα πρότζεκτ με αμαξάκια. Και επειδή αυτά έχουν πολύ μεγάλη ισχύ, χρησιμοποιούμε δυνατή μπαταρία. Αυτή η μπαταρία είναι σαν μίνι βόμβα εν τω μεταξύ. Και έχει και τα λεντάκια μπροστά και όταν τη συνδέουμε για να δούμε πόση ενέργεια απομένει κ.λπ, κάνει ένα θόρυβο που φέρνει στο μυαλό σου εκρηκτικό μηχανισμό. Και της λέγαμε "ρε συ, κράτα την λίγο να σε βγάλουμε μια φώτο" αλλά δε καθόταν =lo =lo μετά άρχισε η κουβέντα για το πως μπορεί να φτιαχτεί μια βόμβα κ.λπ κ.λπ.
Είχαμε βάλει και με έναν τύπο τον ύμνο του ισλαμικού κράτους και βλέπαμε κάτι βιντεάκια όπως το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΕΙΚΟ syrian trolling sniper --> ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
Βέβαια δεν έχω ιδέα αν καμιά μέρα μας αρπάξουν τίποτα τύποι με κουκούλες και μας απαγάγουν. Καθόλου απίθανο να γίνεται tracking αν αναλογιστείς πως μια περιοχή, λίγο πιο πέρα από το πανεπιστήμιο, είναι από τις μεγαλύτερες δεξαμενές -ίσως η μεγαλύτερη στην Ευρώπη, αναλογικά- εθελοντών του ISIS.
Πραγματικά αυτές οι ανατολίτισσες, πολύ ωραίο στυλ ρε παιδί μου. Πολύ γυναικάρες, δεν ξέρω, εκπέμπουν μια απίστευτα έντονη θηλυκότητα. Τι σκατά έχουν στο βλέμμα; ματάρες, ύφος...
Και έχω καταλήξει μετά από τόσο καιρό.
Νότιες-ανατολίτισσες, κλάσεις ανώτερες από βόρειες. Γιατί οκ, μπορεί οι τύπισσες να είναι πανέμορφες και μερικές μέχρι και εξωγήινης ομορφιάς, αλλά τι σκατά να τις κάνεις χωρίς τσαχπινιά, χωρίς να παίζει φλερτ, χωρίς, χωρίς, χωρίς.
Είχα συζήτηση με κοπέλα που μένει εδώ 6-7 χρόνια και μου έλεγε "μη τυχόν και φλερτάρεις εδώ έντονα, εκτός αν θες να καταλήξεις σε κανένα αστυνομικό τμήμα", εν είδει αστεϊσμού. Και μετά ρωτούσα σουηδό και μου επιβεβαίωνε πως όταν κοιτάς κάποια, θεωρείται creepy. Και πως δεν παίζει φλερτ όπως το ξέρουμε στο νότο. Νταφακ δηλαδή, έλεος.
Γι'αυτό, όταν σας λένε για σουηδέζες κ.λπ, μη ψαρώνετε. Γυναίκες χωρίς ταμπεραμέντο, dull καταστάσεις γενικά.
το παιξα γκολ/γκολ ζορζσταρακο πεταω στο στοιχημα βαζω 50 ευρω να μπει γκολ στον αποελ over μισο μπηκε
ακομα 2 γκολ γιωργοεφαγε γκολ η ροστοβ
το μελαθρον γκρεμιστηκε μαζι με τα ονειρα ολων αυτων των παιδιων που σπουδασαν για να δουλευων σα χαμαλια για 450 ευρω
θα τους γαμησουμε τα πρεκια γιωργο...καθε μερα θα γαμαμε και διαφορετικες πορνεςχωραφι γηπεδο η ροστοβ σταρακο ειδες μαζι μπορουμε να βγαλουμε λεφτα
γτ τι σε χαλασε...σε απερριψε καμια θαμνομουνα (μπουχαχα)...ειχα παει μια φορα παλια
αλλη μια στη αρτ
κ σε μια αλλη ακυρη
222 δεν ειχα παει κ ειχα παει κ πλατεια α. θωμα σε μια κωλοκαφετερια
καλυτερα να μην ειχα παει σε καμια καμο τον σιστο τους
Εγω λέω να μαζευτούμε να ριμάξουμε στις φάπες τον ανώμαλο και να στοιχιματίσουμε στις πόσες θα σωριαστεί κάτω. ;)γιωργο περιμενω κι ενα γκολ στο αλ χιλαλ ριγιαντ-αλ φατεχ