marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
θελω θερμομετρο..........
τωρα... ερχετε ο γιατρος με το μεγαλο θερμομετροελα λιγο εσυ εισαι πολυ καλος...............
ξανθια ναι,και ειμαι πολυ ζεστη,γιατι εχω πυρετο δε ξερω τι γραφω.τωρα... ερχετε ο γιατρος με το μεγαλο θερμομετρο
www.imagerous.com/viewer.php?file=02550405780203294389.png][/URL]
![]()
![]()
( ξανθια εισαι ?)
ξερεις γιατι μου τη βιδωνει εδω μεσα,ο καθενας δε σκεφτεται τι βλακειες γραφει,τον πειραζει για του αλλουνου................................τωρα που το σκευτοαι καλυτερα να ειχα και γω πυρετο γιατι με τις σηκωμαρες που εχω πρωι πρωι δε την παλευω ,...
μου τελειωσαν και οι τανεςγαμω τον μπελα μου μεσα
βαλε μου το θερμομετρο........τωρα... ερχετε ο γιατρος με το μεγαλο θερμομετρο
www.imagerous.com/viewer.php?file=02550405780203294389.png][/URL]
![]()
![]()
( ξανθια εισαι ?)
μη συνχιζεσαι εσυ αρρωστο κοριτσι ηρεμισε μη στο βαλω στραβα και εχουμε αλλαξερεις γιατι μου τη βιδωνει εδω μεσα,ο καθενας δε σκεφτεται τι βλακειες γραφει,τον πειραζει για του αλλουνου................................
ρε το πα για σενα για αλλους το λεω............μη συνχιζεσαι εσυ αρρωστο κοριτσι ηρεμισε μη στο βαλω στραβα και εχουμε αλλα
θελω θερμομετρο..........
σκασε εσυ δεν εννοουσα το δικο σου....................θα σου εδινα το δικο μου
αλλα αμα το βαλεις στον κωλο σου
μετα θα σιχαθω τοσο πολυ που θα καψω το θερμομετρο
σκασε εσυ δεν εννοουσα το δικο σου....................
αυτο ενοουσες ?
www.imagerous.com/viewer.php?file=01458724767367136656.png][/URL]
πωπωωωωωωωωωωω φωτια το εβαλες , απο πυρομουνιαση πασχεις , θελεις επιγωντος θεραπεια![]()
δε σε ρωτησαμε....................................τυπε προσεξε μην σε ψεκασει μερεντα.....
μονο![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε προσεξε μην σε ψεκασει μερεντα.....
μονο![]()
![]()
![]()
![]()
η μαριαννα ειναι γιατρος εσυ την εξετασες ρε αλμπανημουνι μετραμε κυριος ... την δουλεια μας δεν ξερουμε
αφου ειμεθα δοκτορε .. αμ πως ... ;)