Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
καμακι στο δρομο vs καμακι στα μπαρακια

γνωμη σου
καμακι παντου ντοπα

κοινος παραναμοστης και στα δυο ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα θα μεινεις με το πουλι στο χερι...
η διαφορα τους, οτι στο μεν "καμακι δρομου" το αισθημα αισιοδοξιας οτι μπορει να υπαρξει ανταποκριση, κραταει πιο λιγο, αλλα ειναι ανεξοδο....στο δε "καμακι στο μπαρ" η αισιοδοξια κραταει λιγο παραπανω (για οσο βρισκεστε στο ιδιο χωρο), αλλα μπορει να σου στοιχισει λιγο παραπανω!!!

εγω μετα το θρεντ του νιτρο εχω ξεχυθει στα σουπερ μαρκετς  :boobies:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
καμακι παντου ντοπα

κοινος παραναμοστης και στα δυο ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα θα μεινεις με το πουλι στο χερι...
η διαφορα τους, οτι στο μεν "καμακι δρομου" το αισθημα αισιοδοξιας οτι μπορει να υπαρξει ανταποκριση, κραταει πιο λιγο, αλλα ειναι ανεξοδο....στο δε "καμακι στο μπαρ" η αισιοδοξια κραταει λιγο παραπανω (για οσο βρισκεστε στο ιδιο χωρο), αλλα μπορει να σου στοιχισει λιγο παραπανω!!!

εγω μετα το θρεντ του νιτρο εχω ξεχυθει στα σουπερ μαρκετς  :boobies:

αρα πουτανες κ ιντερνετ ειναι η ζωη

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αρα πουτανες κ ιντερνετ ειναι η ζωη
image.png

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ντοπα φανταζεσαι με καποιο μεταφυσικο τροπο να μπορουσες να μπεις μεσα στο σωμα του τραγικου πατερα και να βιωσεις τα συναισθηματα που νιωθει και ν ακουσεις τις σκεψεις του...νομιζω οτι αυτο θα ειναι η κολαση η ιδια...(εισητηριο ανευ επιστροφης για τη ληθη)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ντοπα φανταζεσαι με καποιο μεταφυσικο τροπο να μπορουσες να μπεις μεσα στο σωμα του τραγικου πατερα και να βιωσεις τα συναισθηματα που νιωθει και ν ακουσεις τις σκεψεις του...νομιζω οτι αυτο θα ειναι η κολαση η ιδια...(εισητηριο ανευ επιστροφης για τη ληθη)

pisteυω στον θεο κ στην θεια δικη

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
pisteυω στον θεο κ στην θεια δικη
ενα μεγαλος λογοτεχνης καποτε εγραψε: "απ τη στιγμη που ενα μικρο παιδι κλαιει αβοηθητο για ενα λαθος που εκανε ή δεν εκανε, ολο το προσωπο της δημιουργιας γκρεμιζεται"

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τα γκομενακια στην αραχωβα θα πεφτανε πανω του σαν τις μελισσες αν ηξεραν ποιος ειναι...
πως τα φερνει ομως η πουτανα η ζωη...τη μια αρχοντας της ζωης και στην επομενη "στροφη" τροφη για σκωληκες...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τα γκομενακια στην αραχωβα θα πεφτανε πανω του σαν τις μελισσες αν ηξεραν ποιος ειναι...
πως τα φερνει ομως η πουτανα η ζωη...τη μια αρχοντας της ζωης και στην επομενη "στροφη" τροφη για σκωληκες...

αφου λενε ηταν πουστρακος ποια γκομενακια μου λες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αφου λενε ηταν πουστρακος ποια γκομενακια μου λες
κι εγω σου λεω οτι ηταν πουδραρισμενος στη μυτη και την ειδε να απογειωθει με τη πορσε...το πιστευεις???

απ τις φωτο φαινεται λιγο δροσερος, αλλα τη σημερον εποχη αυτο το στυλ αρσενικου (του αναλαφρου) εχει γινει μοδα....
ο χανταμπακης βγηκε φωτο με τον αλλο στο κρεβατι, και το παιζει νταης, ειναι παντρεμενος και εκανε κι ενα σχολιο υποτιμητικο για τις αδερφες...αστο μην το ψαχνεις...εδω μεχρι ο μιλος γιαννοπουλος η αρχιπουσταρα και φασισταριο, κραζει τους πουστιδες...ολα γινονται και δε γινονται στη σημερινη εποχη....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
1.20 αποδοση να σφραγιστει το θρεντ του ντοπα μεχρι το βραδυ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
κ να το κλεισουν γαμησε

κ το ανοιξα εγω

ο πρωταθλητης
του δουκα καλυτερο και με διαρκεια...

επεβαλε ομως την ταξη, ξεφευγει η κατασταση...πες τους οτι εσυ το ανοιξες και οτι θα το σφραγισεις αν δεν διακυμανθει η συζητηση σε κοσμια επιπεδο

για να σε δω...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
θα περναγε ζαχαρη ο μικρος...θα ετρωγε πολλα γκομενακια....τελικα εφαγε στην κιορελεξια τον εαυτο του, το φιλο του και αλλους δυο ανθρωπος, αφηνοντας ανειπωτη οδεινη πισω του

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
επεβαλε ομως την ταξη, ξεφευγει η κατασταση...πες τους οτι εσυ το ανοιξες και οτι θα το σφραγισεις αν δεν διακυμανθει η συζητηση σε κοσμια επιπεδο

για να σε δω...
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom