dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
ειδες πως τα φερνει η ζωησιγα μην ελεγα και τον Οδυσσέα τσενάι
που σου εγραφα στο μσν varoi κ μου ελεγες οτι ειμαι αλβανος
τωρα στα αντα μας εδω εμεις ειμαστε οι αλβανοι
ειδες πως τα φερνει η ζωησιγα μην ελεγα και τον Οδυσσέα τσενάι
για να βγαλεις γκομενα στο εξωτερικο ποια μερα να βγαινω?
πιστευω πεμπτη
γαματονα το μπουστη...πολυ αερα εχει παρειΣε μενα ντοπακακι θα μιλας σοβαρα και θα απαντας στις ερωτησεις που σου κανω. Δε θα μου λες μαλακιες. Καταλαβες ντοπακακι?
Λεγε τωρα σε ποιο σχολειο πηγαινες.
Α και αν πηγαινες καρατε μικρος .
Αιντε μπραβο
Σε μενα ντοπακακι θα μιλας σοβαρα και θα απαντας στις ερωτησεις που σου κανω. Δε θα μου λες μαλακιες. Καταλαβες ντοπακακι?
Αιντε μπραβο
gt etsi goustaroumegt me prosvalete synexeia
το παίζεις μπουλινγκ δικέ μου και μ αρέσεις....Κρύβεις ότι κατα βάθος είσαι ενας Μπουλης...Κάτσε καλά ομως γιατι στο μέλι είσαι ξένο σώμα και δεν ανήκεις εδώ είσαι ένα πρώην παράσιτο μοντ του σαιτ μας....Λίγα με τον ντόπα να μην σε γαμησω στα μπινελικιαΣε μενα ντοπακακι θα μιλας σοβαρα και θα απαντας στις ερωτησεις που σου κανω. Δε θα μου λες μαλακιες. Καταλαβες ντοπακακι?
Αιντε μπραβο
γεια σου filegt me prosvalete synexeia
πρόσεχε μην σε δει ο Στέφαν που γράφεις αγγλικά και σε μουταρει παλιό μαλακά και συ γαμημενεgt etsi goustaroume
gt me prosvalete synexeia
το παίζεις μπουλινγκ δικέ μου και μ αρέσεις....Κρύβεις ότι κατα βάθος είσαι ενας Μπουλης...Κάτσε καλά ομως γιατι στο μέλι είσαι ξένο σώμα και δεν ανήκεις εδώ είσαι ένα πρώην παράσιτο μοντ του σαιτ μας....Λίγα με τον ντόπα να μην σε γαμησω στα μπινελικια
ψοφαgt me prosvalete synexeia
To φαρμακονησι ανηκει στα ψαρια τουΑσκησεις τουρκικων πλοιων με πραγματικα πυρα στο φαρμακονησι. Ενα βημα πιο κοντα στον πολεμο;
τι ελεγε δλδ;παιδια ωρες ωρες σκεφτομαι:
λες να ναι αληθεια ολα αυτα που ειπε ο γεροντας παισιος για την τουρκια?