Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
αμα μου πεις θα σου πω
ειναι σημαντικο για μενα
Λεγε ρε μουνι
αμα μου πεις θα σου πω
ειναι σημαντικο για μενα
τις προαλλες θυμηθηκα που ειχες βαλει φωτο απο γκομενα που γαμουσες στην πολωνια για να πουλησεις μουρη στους αλλους κατρουληδες στο θρεντ της πολωνιαςΛεγε ρε μουνι
τις προαλλες θυμηθηκα που ειχες βαλει φωτο απο γκομενα που γαμουσες στην πολωνια για να πουλησεις μουρη στους αλλους κατρουληδες στο θρεντ της πολωνιας
Πας ακομη καρατε η πηγαινες οταν ησουνα μικρος και σταματησες? Φοραγες κατευθειαν τη στολη και το μπουφαν απο πανω οταν πηγαινες?
οταν εγραψες στο φορουμ οτι θα μπουμε στην τουρκια μαζι με τραμπ κ πουτιν πιστευω ηταν η καλυτερη σου στιγμη αποταν γραφτηκες εδω
το εγραψα για να κανω μαγκια οτι εγω ξερω.
analyse meΟχι ντοπα δεν εισαι
γτ είσαι στο μελιγτ το λες
αυτο ειναι τελειως αντιχριστιανικοθυμαμαι τα λογια του βατραχου για την θεια δικη
καλοι κ ηθικοι ανθρωποι παθαινουν κακο
σαν δοκιμασια πιστης στον θεο κ στον εαυτο τους
ντοπας = ιακωβος συμφωνεις;γτ είσαι στο μελι
διαφωνωΝτοπα εισαντοπας = ιακωβος συμφωνεις;
γραφει και με αλλα νικ σιγουρα
Οχι βασικα διαβαζα πολυ ενα νημα που ειχε χιλιαδες σελιδες που αναφεροταν σε γκομενες κ την ζωη στην Ρωσια. Και μιλουσε ενας ωραιος τυπος που ζουσε Ρωσια κ γαμουσε εκει οτι εβρισκε, παντρεμενος με Ρωσιδα κ παιδια. Απιστευτη μορφη , χχαχαχα, του ριχνατε χιλιαδες μπινελικια κ αυτος συνεχιζε κ ανεβαζε καθε μερα φωτος με διαφορα γκομενακια σε διαφορα μαγαζια, κλπ! Απιστευτος τυπος. Θυμαμαι κ αλλους τυπους, οχι ομως νικνειμς. Οπως 1,2 τυπακια που γαμανε πουτανες χωρις καποτα, κλπ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!πριν 4 χρονια που εμπαινες τον gl τον ειχες ακουστα εσυ;