baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
εδω μας κλανεις τ'άρχιδια αντε πηγαινε και εκει να τους κλασεις τη μουναΠαω να τους κράξω στο κόσμο![]()
![]()
![]()
![]()
εδω μας κλανεις τ'άρχιδια αντε πηγαινε και εκει να τους κλασεις τη μουναΠαω να τους κράξω στο κόσμο![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ που το ξερεις μπροστα ησουν![]()
προσεχε τι θα πεις.η μικρη που ανοιξε το θεμα ειναι 15!Τι γελοιο θεμα ειναι αυτο ρε?
<<ΓΙΑΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ>>>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ω ρε κραξιμοοοο
Τι γελοιο θεμα ειναι αυτο ρε?
<<ΓΙΑΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ>>>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ω ρε κραξιμοοοο
εσυ με ειδες εγω δε σε ειδα![]()
![]()
προσεχε τι θα πεις.η μικρη που ανοιξε το θεμα ειναι 15!
ειμαστε τιγκα στα ανηλικα!προσεξτε τι λετε εκει.
προσεχε τι θα πεις.η μικρη που ανοιξε το θεμα ειναι 15!
τσουπου ειναι αυτο ρε μαλακες το θεμα;πρεπει να εισαι μελος για να το δεις αυτο;
Σε τσούζει μωρη αρωστη επειδη σε εστησα 2 φορες..εδω μας κλανεις τ'άρχιδια αντε πηγαινε και εκει να τους κλασεις τη μουνα![]()
δε ταραζομαι γ αυτο.ταραζομαι γτ θα φανε μπαν.και γτ με τοσα που ακουμε τελευταια μεσω νετ καλο ειναι να προσεχεις τι λες σε ανηλικα.... ειναι πολυ ξεπουτανεμενα
ειχε τυχει να ειμαι μπροστα σε κουβεντα 15χρονων λογω της αδερφης μου και το τι ελεγε το στομα τους δεν περιγραφεται !!!![]()
![]()
![]()
![]()
οποτε μην ταραζεσαι ...
Αγγελικούλα την λένε?ασε λουκ αυτα τα ανηλικα ειναι χειροτερα απο εμας.ηταν μια 15μισο που αλλαζε τους γκομενους σαν τα πουκαμισα,και ελεγε οτι το εχει κανει με τοσους αλλα δεν εχει καταφερει να χυσει ακομα.
οχι ρε φιλε ειχε ενα περιεργο ονομα,σαν αμαξι,jastava κατι τετοιο.Αγγελικούλα την λένε?
Σε τσούζει μωρη αρωστη επειδη σε εστησα 2 φορες..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σε πετυχω που θα μου πας?σιγα μωρη λουγκρα γκομενα εισαι για να με στησεις που ουτε αυτο συμβαινει
![]()