Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ετοιμος για φονο!
δουκα καλο ειναι φετος να βρεις μια κοπελα
Δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να το γράψω, αλλά δεν γαμιέται..
Θα φλυαρήσω πάρα πολύ κ βασικά καλό θα είναι για να μην το διαβάσουν κ πολλοί.
Το Σάββατο, παραμονή πρωτοχρονιάς στις 11μιση το βράδυ, χτυπάει το τηλ και μαθαίνω ότι βρήκαν νεκρό στο σπίτι του ύστερα από 3 μέρες, έναν πρώην μου.
Και θέλω λίγο να γράψω πόσο σοκαρίστηκα.
Ήταν το κερασάκι στην τούρτα όσων μου συνέβαιναν το '11 που με έκαναν να πάω για ψυχοθεραπεία. Δεν ήταν καλός μαζί μου, αλλά είχαμε κι όμορφες στιγμές. Που αυτή τη στιγμή και τις τελευταίες μέρες επιλέγω να θυμάμαι μόνο αυτές.
Ήταν ο πρώτος μου κρυφός έρωτας στο σχολείο στην πρώτη γυμνασίου. Δε με θυμόταν καν βασικά μιας και γενικά ήμουν αόρατη στο σχολείο. Αλλά όταν είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε πριν λίγα χρόνια, και να μου δείχνει ξεκάθαρο ενδιαφέρον, πέταγα από τη χαρά μου.
Θυμάμαι που ήμασταν μακρυά και μιλάγαμε ολημερίς στο μσν και έβαζα το λάπτοπ δίπλα μου για να με βλέπει να κοιμάμαι, σα να κοιμόμαστε μαζί.
Που είχα κατέβει από το κτελ και με περίμενε στο σταθμό και την αγκαλιά που μου έκανε. Και το τριήμερο που είχαμε περάσει μαζί.
Ήταν γενικά όμως κακός μαζί μου και είχα αποφασίσει να μην του μιλάω, ακόμα και φιλικά γιατί πάντα με κούραζε, οι συνεχείς παρεξηγήσεις μας, το αδιέξοδο που ένιωθα σε κάθε μας συζήτηση γιατί διαφωνούσαμε στα πάντα.
Μου έστελνε συχνά πυκνά τι κάνω αλλά δεν του απαντούσα ποτέ. Αλλά έστελνε κάθε τόσο.
Όταν τελικά του είπα είμαι στο Κάρντιφ, μου είπε "τα κατάφερες, πήγες!!" και μου έκανε εντύπωση που το θυμόταν και ότι όντως χάρηκε μ'εμένα.
Το καλοκαίρι μου είχε στείλει πάλι και είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε. Ήταν τρομερά χαρούμενος με τη δουλειά που είχε βρει κι ήθελε να με μάθει html kai css. Κι είχαμε κάνει 3 μαθήματα online. Μου έβαζε assignments να κάνω κι είχαμε πει ότι αν τελικά επιστρέψω Ελλάδα, να πηγαίνω σε κάποια δωρεάν μαθήματα που παρέδιδε σε ένα γκρουπ.
Αλλά μετά τσακωθήκαμε πάλι, πάντα όταν μιλάγαμε λίγο παραπάνω, σκοτωνόμασταν. Αλλά είχα χαρεί που μιλήσαμε τότε γιατί είχαμε εξηγήσει κάποια πράγματα ο ένας στον άλλον για την περίοδο που τα είχαμε.
Δεν ξέρω πώς φαίνεται το όλο θέμα, αλλά το είχα εξηγήσει και σε αυτόν ότι δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον από μένα προς αυτόν, κανένα όμως. Και γενικά το όλο "εμείς" που είχαμε κάποτε ήταν ένα τεράστιο λάθος για μένα. Αλλά ποτέ μου δεν του κράτησα "κακία" για κάτι. Με ενδιέφερε το τι κάνει, πώς είναι, μέχρι όμως το σημείο που δεν επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία μου.
Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε, μου είχε στείλει για το αν θα πάω στα μαθήματα κι είχα πει όχι, μου είχε ξαναστείλει άλλες 2 φορές τι κάνω αλλά δεν απάντησα ποτέ (το Δεκέμβρη ήταν η τελευταία φορά) και μαθαίνω με τον πιο άκυρο τρόπο ότι πέθανε...
Κι αν δεν το μάθαινα έτσι, ίσως να μην το μάθαινα ποτέ. Απλά θα πίστευα ότι δε μου ξανάστειλε ποτέ κάτι.
Δεν έκλαψα. Βούρκωσα μόνο 2 φορές. Αλλά έχω ακόμα ένα σφίξιμο μέσα μου.
θα την ξεσκισω και εγωΦαντομα γαμησα την σαρα απο φιλιππιδου 11 β
Είναι χαρακτηριστικό ότι, με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία, η θερμοκρασία στην Αθήνα θα πέσει κάτω από το μηδέν για σχεδόν τρία εικοσιτετράωρα, ενώ η αίσθηση του ψύχους θα είναι -10 βαθμοί Κελσίου.
τι γινεται γαμω το χριστο μου;
δεν εχει καλο κλιμαδουκα λες το uk να ειναι η ονειροπαγιδα μας τελικα?
δεν εχει καλο κλιμα
ζηλευεις που ειμαστε στο εξωτερικο?
ανοιγω την κεφαλα σου, χεζω στο αδειο κρανιο σου και το ξανακλεινω
ΣΚΑΣΕ ΡΕ!!!ΜΗ ΜΙΛΑΣ!!!!σιγα μην σκισεις το καλτσον σου κ μετα θα σου στειλω της μαμα σου το νεοπρεν να βαλεις
Μαλακα ντοπα σήμερα το πρωι επειδη εχει χιονια εδω ειχα βγει φουλ εξοπλισμενος και ετρεχα να προλάβω το φαναρι και εκανα ενα αλματακι να αποφυγω κατι λασπονερα και θυμηθηκα τη φωτο με τον εσκιμωο που ειχες βαλει και γελαγα μονος μου σαν κορνουτος
κανα δυνατο μιλφ εχετε στη δουλεια δοπα?ολη στη δουλεια λενε για το ποσο ωραιος εισαι με τις επιλογες σου στο ντυσιμο, τι κομψο ειναι το μπουφαν σου κ ποσο στυλατα τα παπουτσια σου
οσο για το σκουφακι ξετρελενει τα κοριτσια στο γραφειο να ξερεις