jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
ποιος ειναι αυτος ρεφού με τσιμπουκώνει λίγο - και ο λεωνίδας- στέκεται όρθιος τότε τρελένομαι την βουτάω από τα μαλλιά την βάζω στα τέσσερα και αρχίζω να την σκίζω.... με το ένα χέρι κράταγα τα μελαχρινα μαλλιά σε κότσο και το άλλο βάραγα κωλομάγουλο δυνατά και ταυτόχρονα τη έσκιζα....και τότε μου λέει το εκπληκτικό...Ότι την γαμάω σαν σπαρτιάτης (εχω μούσι και γυμνασμένο σώμα ) και ότι είναι η φανατασιωσή της...καλά νομίζω ότι οποιοσδήποτε στη θέση μου θα καρακαυλωνε αν άκουγε κάτι τέτοια(ακόμα και αν ειναι μπούρδες Smile ) και έτσι τελείωσε ο δεύτερος γύρος
θεϊκήνωντα πως βγηκε η μπολονεζ
θεϊκή
Φαγαμε μισο κιλο κιμα μισο κιλο ταλιατελες και 400 γραμμαρια γκρανα σε 2.5 ωρες![]()
Παλι θα κοιμαμαι στην αλλαγη του χρονου![]()
εγω τα τελευταια χρονια τα παιρνα στα χαρτια απ τους φιλους των γονιων μουεγω χρονια τ ωρα![]()
εγω τα τελευταια χρονια τα παιρνα στα χαρτια απ τους φιλους των γονιων μου
η ελατη ειναι λιγο εμπορικη....περισσοτερο αξιζει στα στα περιξγια πε κρεατοσκηνικο![]()
η ελατη ειναι λιγο εμπορικη....περισσοτερο στα περιξ
βασικα βρησκεις ο,τι κρεας θες....απο μπριζολα αγριογουρονο, φιλετο στρουθοκαμηλου, κρεας βουβαλιου (φιλετο), και ολα τα αλλα τα κλασικα...καλα ψημενα, πεντανοστιμα
και εγω κεριδζω στα χαρτια φιλους μου και συγγενεις
καλα εσυ εννοείταικαι εγω κεριδζω στα χαρτια φιλους μου και συγγενεις
θεϊκή
Φαγαμε μισο κιλο κιμα μισο κιλο ταλιατελες και 400 γραμμαρια γκρανα σε 2.5 ωρες![]()
μου χει περασει απ το μυαλο οτι μπορει και να ναι η πενταγιω...h γκομενα σου ποσα κιλα ειναι?
oxi kammia sxesiελατη κ ετσι??
:Sμου χει περασει απ το μυαλο οτι μπορει και να ναι η πενταγιω...
karajohn εσυ;ναι παιζει πολυ κρεας
κοκκορετσια -σπλιναντερα-γουρνουπουλες κτλ
παω κ ερχομαι σε λιγο![]()
τι ειναι η γλοπουλαδικουμε στη γλοπουλα βαζεις καστανο κ δαμασκηνο μεσα?