ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
την εχω γαμησει πολυ καλη η αλισια εχω γαμησει και πιο παλια και μια ρεγγινα ξανθια
χεχεκαλα ξηγηθηκες
αν δεν γλυψεις την γκομενα ειναι σαν να μην εχεις παει
την εχω γαμησει πολυ καλη η αλισια εχω γαμησει και πιο παλια και μια ρεγγινα ξανθια
Γαμησα την Αλίσια ΓΙΩΡΓΟ της έγλυψα και το μουνι
Διμμιτσ
Τι λέει το σενάριο για τη νέα σεζόν;Θα σε απαλλάξει ο σεναριογράφος απο τη μίζερη ζωούλα σου;Αναμένω με ενδιάφερον το νέο κύκλο.Ο Ντοπαμίνας κάνει Shut Down στο PC του.ροδοπακης κ δουκας θα παρετε ποδι απο το μελι την καινουργια σεζον
παιδια εχει παει κανεις τελευταια στο κουκλακι για φαι??
ντικουμε το σπαρταρησες το μωρο στην γλυφο-μουναδα.
Τι λέει το σενάριο για τη νέα σεζόν;Θα σε απαλλάξει ο σεναριογράφος απο τη μίζερη ζωούλα σου;Αναμένω με ενδιάφερον το νέο κύκλο.Ο Ντοπαμίνας κάνει Shut Down στο PC του.
Ειχαν παει κατι φιλες μου γυναικοπαρεα και εβγαλαν φωτογραφιες με πουτσες στο στομα.
ντικουμε το σπαρταρησες το μωρο στην γλυφο-μουναδα.![]()
είναι καύλα η γυναίκαντικουμε το σπαρταρησες το μωρο στην γλυφο-μουναδα.![]()
εφαγαν κ γλυκο ρουφοκαβλετα??![]()
είναι καύλα η γυναίκα
ετσι πρεπει
αρκει να ναι καθαρη
Πάω έξω χτυπήσω πέντε σουβλακάρες και ένα λίτρο κόλα.Να είσαι όσο πιο τρυφερός μαζί του είναι ευαίσθητος και θα κάνει καμία κουταμάρα μέρες που είναι.Δεν θα το έχω και τύψεις μετά και ας είμαι και θρήσκος.Δυο μερες εμειναν της ντοπαμινας. Θα την ξεπουπουλιασω!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙΠάω έξω χτυπήσω πέντε σουβλακάρες και ένα λίτρο κόλα.Να είσαι όσο πιο τρυφερός μαζί του είναι ευαίσθητος και θα κάνει καμία κουταμάρα μέρες που είναι.Δεν θα το έχω και τύψεις μετά και ας είμαι και θρήσκος.
Πάω έξω χτυπήσω πέντε σουβλακάρες και ένα λίτρο κόλα.Να είσαι όσο πιο τρυφερός μαζί του είναι ευαίσθητος και θα κάνει καμία κουταμάρα μέρες που είναι.Δεν θα το έχω και τύψεις μετά και ας είμαι και θρήσκος.