dimitrios767
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
poly arga na το σκεφτω...με πηρε ηδη χωρις προικα...το φανταστικα.
αλλα δεν ειναι σωστο να σπας την προικα σου,οταν εχεις νευρα.
δεν θα σε παρει κανενας χωρις προικα.
ουτε δεκα γιδια δλδ; τιποτα;poly arga na το σκεφτω...με πηρε ηδη χωρις προικα...
να τα πινει ή τα φτυνει;το πιασα το υπονοουμενο. ;)
χαβανεζος μαλλον...
mηδεν φιλε μου...ουτε δεκα γιδια δλδ; τιποτα;
οταν λες σε πηρε τι εννοεις?poly arga na το σκεφτω...με πηρε ηδη χωρις προικα...
γαμησε τα .....και τωρα πρεπει να αγοραζεις γαλα απο τα καρφουρ...mηδεν φιλε μου...
κοιτα επειδη σε προλαβε αλλος μην κατεβαζεις το επιπεδο....σε μια αλλη ζωη θα σε αγαπησει....οταν λες σε πηρε τι εννοεις?
σε πηρε απο το κωλο?
σε αραβωνιαστηκε?
σε παντρευτικε?
τι εγινε?
ασχετο....αλλα γιατι εγινες μποινγκ;το πιασα το υπονοουμενο. ;)
χαβανεζος μαλλον...
τι ειπες τωρα ρε ανοητε?κοιτα επειδη σε προλαβε αλλος μην κατεβαζεις το επιπεδο....σε μια αλλη ζωη θα σε αγαπησει....
στην αναγκη...τι νομιζεις?!γαμησε τα .....και τωρα πρεπει να αγοραζεις γαλα απο τα καρφουρ...
οταν λες σε πηρε τι εννοεις?
σε πηρε απο το κωλο?σε αραβωνιαστηκε?
σε παντρευτικε?τι εγινε?
οχι ..εσυ καταλαβες;τι ειπες τωρα ρε ανοητε?
καταλαβες?
τελος παντων.οχι ..εσυ καταλαβες;
Θα σπασω πιατα ποτηρια βαζα (ολα κατω του κοστους ;)) και μετα και το κεφαλι μου στο τοιχο να ησυχάσω επιτελους..spase!!!!!!!!!εμενα με βοηθαει...εχω μια εξαδα ποτηρια του ενος ευρω κ την εχω καταβρει.
ειναι γκομενικο το θεμα το καταλαβαμε.....Θα σπασω πιατα ποτηρια βαζα (ολα κατω του κοστους ;)) και μετα και το κεφαλι μου στο τοιχο να ησυχάσω επιτελους..
να τα πινει ή τα φτυνει;
το κεφαλι σου αστο...μπορει να σου χρειαστει αργοτερα...Θα σπασω πιατα ποτηρια βαζα (ολα κατω του κοστους ;)) και μετα και το κεφαλι μου στο τοιχο να ησυχάσω επιτελους..
Οχι ρε :o το θεμα ειναι οτι θα φαω ξυλο λεμε................ειναι γκομενικο το θεμα το καταλαβαμε.....
αυτην την χρηση του κεφαλιου μονο της αποδιδεις;πολυ χαμηλα την τοποθετησες....(κυριολεκτικα και μεταφορικα)....το κεφαλι σου αστο...μπορει να σου χρειαστει αργοτερα...
ασχετο....αλλα γιατι εγινες μποινγκ;