Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
ναι την ξυριζω παντα οταν γαμαω τανες  

σου ειχα πει την ιστορια που μου ειχε κανει γλειφοκωλι μια πουτανα κ τις αλλες μερες ενιωθα χαλια σαν να ειχα κανει κατι κακο εγκλημα ρουφιανια η σαν να σκοτωσα τον αδερφο μου τον νωντα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
givrgo proteine moy kana 2 καλα-καθαρα απο μεταξι δευτερη βαρδια

Αν ψαχνεις καθαριοτητα στο Μεταξι δε θα ευχαριστηθεις γαμησι. Εγω σου προτεινω Ιασωνος 19 ισογειο και Ιασωνος 20 το μεσαιο και το δεξι. Επισης Λεωνιδου 28 ισογειο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
φιλε πηγαινε κολωνου 30 πανω κατι θα δεις η κολωνου 11

Αν ψαχνεις καθαριοτητα στο Μεταξι δε θα ευχαριστηθεις γαμησι. Εγω σου προτεινω Ιασωνος 19 ισογειο και Ιασωνος 20 το μεσαιο και το δεξι. Επισης Λεωνιδου 28 ισογειο.
στην περιοχη εχει ενα θεατρικο που θα δω, και λεω μετα το σχολασμα να περασω μια βολτα αφου θα μαι διπλα

θα δωσω μια πιπα στα ορθια, χωρις να χω βγαλει τα ρουχα, με το παντελονι κατεβασμενο ως τα γονατα, και θα τελειωσω απο πισω στα ορθια παλι....ουτε που θα ακουμπhσω κρεβατι...ψυχαναγκαστικο, καλτ, "αρρωστο γαμησι"....οπως μια φορα ειχα βγαλει τη πουτσα μου σε μια τανα να μου παρει πιπα στη σολωνος, στο παρκιν διπλα στη καλινκα μαλινκα, και περναγαν τα αυτοκινητα και κορναραν

μετα θα παω μπαρακια ξελαφρομενος και ετοιμος για νεες περιπετειες

Επισκέπτης
στην περιοχη εχει ενα θεατρικο που θα δω, και λεω μετα το σχολασμα να περασω μια βολτα αφου θα μαι διπλα

θα δωσω μια πιπα στα ορθια, χωρις να χω βγαλει τα ρουχα, με το παντελονι κατεβασμενο ως τα γονατα, και θα τελειωσω απο πισω στα ορθια παλι....ουτε που θα ακουμπhσω κρεβατι...ψυχαναγκαστικο, καλτ, "αρρωστο γαμησι"....οπως μια φορα ειχα βγαλει τη πουτσα μου σε μια τανα να μου παρει πιπα στη σολωνος, στο παρκιν διπλα στη καλινκα μαλινκα, και περναγαν τα αυτοκινητα και κορναραν

ποια θεατρικα να δω τωρα που θα ρθω Ελλάδα;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
θεατρο μπουρδελα μπαρακια

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Τοτε μην κανεις το λαθος να πλυνεις τα χερια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom