LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
τι λες ρε βλάκα. Φαντάσου τον πάνω σε παπάκι, σου ρχεται να τον φωνάξεις για μεροκάματοΕμένα για Βούλγαρος ή Ρουμάνος μου κάνει...![]()
τι λες ρε βλάκα. Φαντάσου τον πάνω σε παπάκι, σου ρχεται να τον φωνάξεις για μεροκάματοΕμένα για Βούλγαρος ή Ρουμάνος μου κάνει...![]()
σκαστε απο την ζηλια σας μπαζα χοντροκωληδες ελλεεινες!!!!!!!!!!!!!!!!κλαψτεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω δεν ειμαι χοντρος.... σε παρακαλώ....σκαστε απο την ζηλια σας μπαζα χοντροκωληδες ελλεεινες!!!!!!!!!!!!!!!!κλαψτεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τί δουλειά κάνει,οικοδομή;;;σκαστε απο την ζηλια σας μπαζα χοντροκωληδες ελλεεινες!!!!!!!!!!!!!!!!κλαψτεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
συμφωνω αλβανος φαινεταιτι λες ρε βλάκα. Φαντάσου τον πάνω σε παπάκι, σου ρχεται να τον φωνάξεις για μεροκάματο
Μετα με λές εμενα γενια του φραπε ρε ατσούμπαλε....τι λες ρε βλάκα. Φαντάσου τον πάνω σε παπάκι, σου ρχεται να τον φωνάξεις για μεροκάματο
Γιατί οι Βουλγαρορουμάνοι δεν είναι παιδιά του μεροκάματου;;;τι λες ρε βλάκα. Φαντάσου τον πάνω σε παπάκι, σου ρχεται να τον φωνάξεις για μεροκάματο
σκασανε με το μαναρι!!!Λουκ ειδες ζήλια?![]()
![]()
![]()
αφου δε σ αρεσει... γιατι σφιγγεσαι?σκασανε με το μαναρι!!!
ειναι ΘΕΟΣ,πετυχημενος,εξυπνος και με καυλερη γυναικα!!!
τι εχει η οικοδομη ρε μπουμπουνα που τα χερακια σου εχουν καλους μονο απο την παλινδρομησηΤί δουλειά κάνει,οικοδομή;;;![]()
9 παρα τεταρτο φευγει το αρρωστακι για μπαρακιαφεύγω, πάω να κουνήσω το κορμί μου σε αχαλίνωτους ρυθμούς. Καλά να περάσετε ;)
να ανεβεις σε σκαμπο να φαινεται η κορμοστασια σουφεύγω, πάω να κουνήσω το κορμί μου σε αχαλίνωτους ρυθμούς. Καλά να περάσετε ;)
ντιζελ?!ρε που τους βρισκετε?!μπαζακι δεν τον λες αλλα κατι με ξενερωνει .... μου κανει λιγο επιτηδευμενα αγριος , σαν να προσπαθει να μην το βγαινει φυσικα ... καλη φαση παντως με αριστα το 10 ... 6,5 ...
αρρωστιααααααα λεμεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τί δουλειά κάνει δεν μας είπες...σκασανε με το μαναρι!!!
ειναι ΘΕΟΣ,πετυχημενος,εξυπνος και με καυλερη γυναικα!!!
καλα που μου το θυμησες..πρεπει να αρχισω να ντυνομαι...γαμιέστε ;)