Επισκέπτης
Σταρακος λειπει
Κωστα μιλαω για αυτην την ταινια: πακη τσεκαρε κ συ....ειναι λαιτ ομως ταινιακι με skinheads...πιο πολυ επικεντρωνεται στους λογους που ο πιτσιρικας εγινε skin.Το die welle (Το κυμα στα ελληνικα) ειναι αλλη ταινια καμια σχεση με skinheads ομως ουτε με την ταινια skin .Εχω δει το die welle και ειναι πολυ καλο να το τσεκαρεις οπωσδηποτε.
kammia sxesi me ayti tin tenia poy anefera...to kima eine alli opos aneferthike k o kostasδιάβαζα τα ποστ σας και γκουγκλαρα...
μου αρέσουν πολυ΄ταινίες με τέτοιες θεματολογίες
το σκιν έχει τίτλο die welle, κάτι τέτοιο μου έβτγαλε με ελληνικούς υποτλους
Κωστα μιλαω για αυτην την ταινια: πακη τσεκαρε κ συ....ειναι λαιτ ομως ταινιακι με skinheads...πιο πολυ επικεντρωνεται στους λογους που ο πιτσιρικας εγινε skin.
d...Βραδινο ΕΥΚΟΛΟ κουιζ!Ποιο μελος εχει πει το παρακατω:
''πρωτη φορα με πουτανα πηγα στα 22 γαμαγα απο τα 17 ακομα κ κωλο ακαποτα το σαιτ με κατεστρεψε''
αρα εγω το ειπα, ε κωστακη;Eιστε μεγαλος γνωστης.
εισαι μεγαλο ταλεντο κωστακηΚουφαααααλααααα![]()
εισαι μεγαλο ταλεντο κωστακη
ολοι φλωρακια ειμαστε στο σχολειο μουBardamu στο σχολειο σε χλευαζαν και σε χτυπουσαν οι συμμαθητες σου?
Βραδινο ΕΥΚΟΛΟ κουιζ!Ποιο μελος εχει πει το παρακατω:
''πρωτη φορα με πουτανα πηγα στα 22 γαμαγα απο τα 17 ακομα κ κωλο ακαποτα το σαιτ με κατεστρεψε''
Άραγε ο Kman έχει παραδεχθεί ποτέ τις κουταμάρες που έκανε ως ο περιβόητος Greek Kamaki στην Πολωνία; Όταν πλησίαζε γυναίκες τάζοντας τους λεφτά στην ψύχρα; Πάντως ο Roosh δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά του: