Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.488
Πόντοι
366

color]

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
14717291_1766743333599532_7818240603032571465_n.jpg

Όσοι με τον Κιμ γίνανε φίλοι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν είναι ο κομπλεξικός, φοβισμένος τύπος που κοιτάει τα πλακάκια όταν περπατάει στον δρόμο.

Δεν είναι ο παράξενος τύπος που κάθεται μόνος σε ένα καφέ, μαζεμένος, σκοτεινός και τρομάζει την παρθένες παιδούλες.

Δεν είναι ο αποτυχημένος, ανίκανος, σπυριάρης που δεν τον κάνει κανείς παρέα επειδή θα ντρεπόντουσαν να κυκλοφορήσουν μαζί του

---------------

Ποιος ειναι;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ποσο κριμα ειναι να βλεπεις στο φβ εικονες κοριτσιων των στριπ και των κωλομπαρων τωρα παντρεμενες με παιδια να μοστραρουν φωτο αγνοωντας το παρελθον τους

ομως εσυ ησουν ενα κομματι της ζωης τους τις ειδες γυμνες στα πριβε ηπιες ποτο μαζι τους τους χαιδεψες το μουνι το στηθος αστειευτηκες

τελικα περνανε τα χρονια ο καθενας κοιταει τη ζωη του

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ποσο κριμα ειναι να βλεπεις στο φβ εικονες κοριτσιων των στριπ και των κωλομπαρων τωρα παντρεμενες με παιδια να μοστραρουν φωτο αγνοωντας το παρελθον τους

ομως εσυ ησουν ενα κομματι της ζωης τους τις ειδες γυμνες στα πριβε ηπιες ποτο μαζι τους τους χαιδεψες το μουνι το στηθος αστειευτηκες

Βαθυ...... :hi:

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν είναι ο κομπλεξικός, φοβισμένος τύπος που κοιτάει τα πλακάκια όταν περπατάει στον δρόμο.

Δεν είναι ο παράξενος τύπος που κάθεται μόνος σε ένα καφέ, μαζεμένος, σκοτεινός και τρομάζει την παρθένες παιδούλες.

Δεν είναι ο αποτυχημένος, ανίκανος, σπυριάρης που δεν τον κάνει κανείς παρέα επειδή θα ντρεπόντουσαν να κυκλοφορήσουν μαζί του

---------------

Ποιος ειναι;

Ειναι ολοι αυτοι οι χαρακτηρες που καποια μερα θα σφαξουν και θα αποκεφαλισουν τους γονεις τους θα τεμαχισουν και θα καψουν τα σωματα εκεινα που δεν τους προσεφεραν ποτε τη ζεστασια που ζητουσε το κορμι και η ψυχη τους....ολοι θα λενε πως ηταν τα καλυτερα παιδια αυτοι οι αναπηροι και οι προβληματικοι στα ματια μας και πως δεν θα πειραζαν ουτε μυρμηγκι.....κι ομως ηταν ηφαιστειο αρχαιο ο θυμος τους και λιονταρια σε αιχμαλωσια τα νευρα τους που περιμεναν καρτερικα την ευκαιρια τους με τον θηριοδαμαστη τους......

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ειναι ολοι αυτοι οι χαρακτηρες που καποια μερα θα σφαξουν και θα αποκεφαλισουν τους γονεις τους θα τεμαχισουν και θα καψουν τα σωματα εκεινα που δεν τους προσεφεραν ποτε τη ζεστασια που ζητουσε το κορμι και η ψυχη τους....ολοι θα λενε πως ηταν τα καλυτερα παιδια αυτοι οι αναπηροι και οι προβληματικοι στα ματια μας και πως δεν θα πειραζαν ουτε μυρμηγκι.....κι ομως ηταν ηφαιστειο αρχαιο ο θυμος τους και λιονταρια σε αιχμαλωσια τα νευρα τους που περιμεναν καρτερικα την ευκαιρια τους με τον θηριοδαμαστη τους......

Ριξε λιγο σφαγη ακομα ξεθυμανες στο τελος.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

γιατι κριμα??

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
14720346_1320283501316543_2628806369248612031_n.jpg

Του μπίτζι ορ νοτ του μπίτζι; Μπίτζι μπίτζι!

Θα ήθελα να μου σχολιάσεις την φωτό σύντροφε, για να δω την οπτική σου γωνία,

και θα σου πω και την δική μου γνώμη.

Εξάλλου στο chat room είμαστε.

Είσαι;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
ναι ενω οταν βγαινουν 20 ατομα μπουλουκι στο ρεμπεταδικο κ την μποεμισα ειναι καλυτερα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ναι ενω οταν βγαινουν 20 ατομα μπουλουκι στο ρεμπεταδικο κ την μποεμισα ειναι καλυτερα

H μποεμισσα σημαδεψε τις αναμνησεις πολλων Ελληνων, εκει γεννηθηκαν πολλοι πρωτοι ερωτες, εκει κοριτσια και αγορια ξεκινησαν το ταξιδι της ζωης.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.215
Πόντοι
2.606
H μποεμισσα σημαδεψε τις αναμνησεις πολλων Ελληνων, εκει γεννηθηκαν πολλοι πρωτοι ερωτες, εκει κοριτσια και αγορια ξεκινησαν το ταξιδι της ζωης.
στις τουαλετες ?   :fuck1:  :sperm: :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μου φανηκε πολυ ενδιαφερον το κειμενο και αν και σπανια σχολιαζω θα σχολιασω εδω.παρεπιπτοντως ειναι σαββατοβραδο και για αλλο ενα βραδυ,θα κατσω στο δωματιο μου μπροστα απο το πισι.βασικα εδω και τρεις μηνες που απολυθηκα απο το στρατο δεν εχω βγει κανενα σαββατο βραδυ,εχω βγει εξω ελαχιστα γενικα.πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο ψυχολογικα,να απολυεσαι απο το στρατο,μια μοναδικη μερα για τη ζωη καποιου αντρα στην ελλαδα,ωντας “ελευθερος” και αντι να κανεις κατι για να το γιορτασεις,να ευχαριστηθεις την ελευθερια σου,να ενταχθεις παλι στην κοινωνια,να κλεινεσαι παλι σε μια χειρορετη φυλακη,μια φυλακη οπου απο αυτην δεν απολυεσαι ποτε:του ευατου σου.

Καταρχας πιστευω υπαρχει ενα διαχωρισμος απο το να πας για τρεξιμο/ποδηλατο/αθλητισμο γενικα,καποιο αλλο χομπυ μονος σου,ειναι πραγματα που τα κανεις κατεγοχην μονος σου και δεν ειναι τιποτα φοβερο.το να πας ομως για καφε,για μπυρα μονος ειναι κατι το τελειως διαφορετικο.αυτα ειναι μερη κοινωνικοποιησης,η μπυρα,ο καφες,το ποτο απλα ειναι το συνοδευτικο και οχι ο αυτοσκοπος οταν πας σε τετοια μερη,ειναι μερη που εκει περα βρισκονται ατομα αποκλειστικα για να κοινωνικοποιηθουν με φιλους,γνωστους,ζευγαρια και το να παει εκει καποιος μονος του για να διαβασει και να κατσει μονος του μου φαινεται οτι δεν ταιριαζει με το χωρο.

και δεν μιλαω εκ του ασφαλους,απο την ηλικια των 15 ετων αρχισα να παιρνω το λεωφορειο απο την περιοχη μου το βραδυ και να κανω βολτες μονος μου στο κεντρο της αθηνας,ετσι αρχισα να μαθαινω τους δρομους του κεντρου και την κυκλοφορια με τα ΜΜΜ.

συγχρονως πηγαινα σε καποια λαιβ μονος μου.θυμαμαι μαλιστα πολλες φορες να εχει τελειωσει η συναυλια μετα τις 12,εγω να εχω χασει το τελευταιο λεωφορειο και να καθομαι επικινδυνες ωρες σε ηλικια 15 ετων μονος μου σε πλατειες του κεντρου της αθηνας να ερθει 5 το πρωι να παρω το λεωφορειο.στους γονεις μου ελεγε οτι θα παω καπου με καποια παρεα ή οτι ειμαι σε καποιον φιλο μου γιατι ντρεπομαι να τους πω οτι τριγυρναω μονος μου.

τοτε δεν μου εκανε και τοση αισθηση,αλλα πλεον το να συνανταω παρεες,ζευγαρια που πανε να διασκεδασουν,να γελανε,να κανουν πλακες,να συζητανε ενδιαφεροντα πραματα,να κανουν ενδιαφεροντα πραματα και εγω να τους προσπερναω στο δρομο ή να βρισκομαι διπλα τους με θλιβει και με μελαγχολει πολυ.

ακομα και οταν πηγαινα για να κανω ποδηλατο στο παρκο τριτση στο ιλιον,μονος μου και καθομουν με τις ωρες στα παγκακια του παρκου και ακουγα μουσικη και καπνιζα μελαγχολουσα απιστευτα και ηδη η σοβαρη καταθλιψη μου διογκονωταν.οποτε,οντας πλεον 24χρονων εχω αποδεχθει την μοναξια μου,οτι λογω του αγχους μου,των φοβιων μου,της ντροπαλοτητας μου ηταν και ειναι δυσκολο να γνωρισω και να κρατησω ατομο,νιωθω καλυτερα το να περναω αμετρητα σαββατοβραδα,καλοκαιρια,γιορτες στο δωματιο μου,μπροστα απο την υπολογιστη,την τηλεοραση η το κρεβατι παρα να εκθετω τον ευατο μου σε ακομη μεγαλυτερη μελαγχολια οντως διπλα-διπλα σε καταστασεις που δεν εχω την πολυτελεια να ζησω οπως μια ενδιαφερουσα παρεα.

Αδελφε μας το μελι σε περιμενει με ανοιχτη αγκαλια! :grouphug:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom