Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κρεμασμενα μασταρια τυπε.....τοσο πολυ που φτανουν εως τα γονατα και ετσι παιζω και μπαλιτσα με τα γονατα σα τον ροναλντινιο
Καυλα....

κρεμασμενα μασταρια τυπε.....τοσο πολυ που φτανουν εως τα γονατα και ετσι παιζω και μπαλιτσα με τα γονατα σα τον ροναλντινιο
τι κανει το παιδι?
η μοιρα του ο χαρακτηρας του....τι κανει το παιδι?
τον ξαναειδες ή κοψατε μαχαιρι?σε τραβαγε σε βουρκο?
εχω κ εγω ενα γνωστο ιδια κατασταση μονο που ειναι ανεργος (ακομη χειροτερα δηλ)...η μοιρα του ο χαρακτηρας του....
προτιμα τον αυνανισμο...πιο σιγουρο, ασφαλες και οικονομικο.....με τις υγειες του!
αντε αυτος εχει και μια δικαιολογια (οικονομικα)εχω κ εγω ενα γνωστο ιδια κατασταση μονο που ειναι ανεργος (ακομη χειροτερα δηλ)...
εχει απο το 2012 να![]()
περυσι τσεπωσε 1200ευρω απο το ΕΕΕ κ του ειπα να τον παρω μαζι μου στις τσαρκες (δεν εχει αυτοκινητο) να γαμησει κ αυτος καμμια τσουρκα κ δεν ηθελε...τα φαγε τα λεφτα σε μαλακιες....αντε αυτος εχει και μια δικαιολογια (οικονομικα)
ο "δικος" μου ο μαλακας?
εχει καταντησει να βλεπει καμια με στριγκο στη δουλεια και να πηγαινει καπακι να τον βαραει στις τουαλετες.....γάματα!!!
θ βολευετει κι αυτος με δεήσεις στο Θεο Αυναν...πρεπει να τον εχει κανει σα του τιραμολαπερυσι τσεπωσε 1200ευρω απο το ΕΕΕ κ του ειπα να τον παρω μαζι μου στις τσαρκες (δεν εχει αυτοκινητο) να γαμησει κ αυτος καμμια τσουρκα κ δεν ηθελε...τα φαγε τα λεφτα σε μαλακιες....
περυσι τσεπωσε 1200ευρω απο το ΕΕΕ κ του ειπα να τον παρω μαζι μου στις τσαρκες (δεν εχει αυτοκινητο) να γαμησει κ αυτος καμμια τσουρκα κ δεν ηθελε...τα φαγε τα λεφτα σε μαλακιες....
τον εχει κανει λαστιχο η αληθεια ειναι.θ χει κι αυτος βολευετει με δεήσεις στο Θεο Αυναν...πρεπει να τον εχει κανει σα του τιραμολα
καλα θα ταν ,αλλα ουτε καν...
καλα θα ταν ,αλλα ουτε καν...
φαγοποτι,σουβλακια,τσιπουρα κτλ
επιτηδες.Αυτες τις φωτος που τις εχει βαλει η πενταγιωτισσα;
Αυτη που εχει στο αβαταρ και οι αλλες στο προφιλ δεν την δειχνουν τοσο χαλια
ε λογικα...επιτηδες.
για να λεει ο εκτωρας οτι ειναι μπογος,φαντασου πως ειναι...
την εχυνες?
ε λογικα...