Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
δουκα ειχες κανα σκηνικο στην γειτονια σου με γυφτισσα που εκλεψε παιδακια
Γιατι ειχες στη δικια σου;
ναι ρε
Ειχα φιλο που οι γονεις του τον φοβεριζαν πως αν δεν ειναι φρονιμος θα τον δωσουν στις γυφτισσες η στους αραπαδες :S.Ρατσιλες του κερατα.Απο την αλλη εχω καιρο να τον δω τον τυπο...
εχεσες?Ειχα φιλο που οι γονεις του τον φοβεριζαν πως αν δεν ειναι φρονιμος θα τον δωσουν στις γυφτισσες η στους αραπαδες :S.Ρατσιλες του κερατα.Απο την αλλη εχω καιρο να τον δω τον τυπο...
μια γυφτισσα χτυπησε το κουδουνι ηταν ενα παιδακι μεσα κ του λεει ειμαι φιλη της μαμας εφερα κατι βιβλια
της ανοιγει ο μικρος κ τον βουταει η γυφτισσα απο το λαιμο κ προσπαθουσε να το πνιξει
αλλα την προλαβαν κατι γειτονες η γιαγια του απο πανω κατι τετοιο
πιστευα οτι θα ψωφησεις γιατι η σαλμονελα δεν αστειευεται...σωραιος τυπεΝαι τυπε.Ολα καλα ειμαστε ακομα ζωντανοι![]()
αν εκλανες θα μυριζε πουτσιλα, οχι αρρωστιλα...μυριζει αρρωστιλα εδω μεσα
κ οχι δεν εκλασα![]()
πιστευα οτι θα ψωφησεις γιατι η σαλμονελα δεν αστειευεται...σωραιος τυπε![]()
αν εκλανες θα μυριζε πουτσιλα, οχι αρρωστιλα...
και ησουν και online τυπε..θα σε εβρισκε η αστυνομια μες στα ξερατα και τη διαρροια σου και με το μπου φορα παρτιδα στον υπολογιστη σουΚι εγω για σαλμονελα το εκοψα αλλα εριξα βαρβατο χεσιμο και τη γλιτωσα.Δεν ξερω αν φοβηθηκα περισσοτερο για τη <<ζωη>> μου η για το γεγονος πως δεν θα εγραφα ξανα στο μπου.
και ησουν και online τυπε..θα σε εβρισκε η αστυνομια μες στα ξερατα και τη διαρροια σου και με το μπου φορα παρτιδα στον υπολογιστη σου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ektos an eisai mpatsos
oxi re file gia psyxakia me exeis
poykamisa forao k zaketes ton xeimona