Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
α λυκειου 18,5
β λυκειου 18,9
γ λυκειου 19,6

ελληνικο ΑΕΙ σχολη με βαση 19,  εξι χρονια φοιτησης (το εκανα λιγο παραπανω) βαθμος λιαν καλως 7,8
Α πεταπτυχιακο 1 ετος αριστα
Β μεταπτυχιακο 1 ετος λιαν καλως

αγγλικα 2 προφισιενσυ (κεπριτζ, μιτσιγκαν)
γαλλικα ντελφ 2

Απο τα γραπτα μου πιστευεις οτι ειμαι α) μορφωμενος β) αυτοδιδακτος ή γ) ημιμαθης;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
ζει ο σταμουλης? παντρευτηκε με την μπαρμπι ακουσα ;)

Ο Σταμούλης ζει και βασιλεύει χθες κυκλοφορούσε στη Γλυφάδα με ένα μελαχροινό θεόμουνο (όχι με υδραυλικά ki etsi) και όταν του είπα για το μέλι μάς σιχτίρισε όλους

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
α λυκειου 18,5
β λυκειου 18,9
γ λυκειου 19,6

ελληνικο ΑΕΙ σχολη με βαση 19,  εξι χρονια φοιτησης (το εκανα λιγο παραπανω) βαθμος λιαν καλως 7,8

γαλλικα νταλφ 2

ολοι οι καλοι μαθητες ειχαν 2 δρομους

την μαλακια

η τις πορνες

θυμαμαι σχολειο ακομα κ οι καλες μαθητριες το 18+ κ απο σπιτι κλπ τρεχαν πισω απο τους αλητες με τα μηχανακια κλπ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.470
Πόντοι
5.006
α λυκειου 18,5
β λυκειου 18,9
γ λυκειου 19,6

γαλλικα νταλφ 2
ελα ρε προφεσορα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τελικα αξιζαν όλα αυτά τα χρονια που εφαγες για μαλακιες, ενώ θα μπορουσες να ξεκωλιαζεις αβερτα? :rolleyes:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ολοι οι καλοι μαθητες ειχαν 2 δρομους

την μαλακια

η τις πορνες

θυμαμαι σχολειο ακομα κ οι καλες μαθητριες το 18+ κ απο σπιτι κλπ τρεχαν πισω απο τους αλητες με τα μηχανακια κλπ
τυπε οι αλητες της εποχης με μια χουφτα ξεραμενο ζελε πανω στο κουρεμα φραχτη, επαιρναν δικαβαλο τις συμμαθητριες μας και τις πηγαιναν για ποτακι στα μπαρακια της εποχης και μετα στις σκοτεινιες του αλσους για χουφτωμα και πιπα  :pipa2:
εμεις τα διαβαστερα καναμε τα μαθηματα μας στην εντελεια, καναμε χωριστρα το μαλλι και μετα τη μπουρδελοτσαρκα μυριζαμε την πουτανομουνιλα απο τα δαχτυλα στη διαδρομη με το λεωφορειο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ο Σταμούλης ζει και βασιλεύει χθες κυκλοφορούσε στη Γλυφάδα με ένα μελαχροινό θεόμουνο (όχι με υδραυλικά ki etsi) και όταν του είπα για το μέλι μάς σιχτίρισε όλους

Δεν το πιστευω.

δ) παραμορφωμενος  :-

Σοβαρα ρωταω. Εσενα σε εκανα για φιλολογο λογω εκτενους και ασυνηθιστου λεξιλογιου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε οι αλητες της εποχης με μια χουφτα ξεραμενο ζελε πανω στο κουρεμα φταχτη, επαιρναν δικαβαλο τις συμμαθητριες μας και τις πηγαιναν για ποτακι στα μπαρακια της εποχης και μετα στις σκοτεινιες του αλσους για χουφτωμα και πιπα  :pipa2:
εμεις τα διαβαστερα καναμε τα μαθηματα μας στην εντελεια, καναμε χωριστρα το μαλλι και μετα τη μπουρδελοτσαρκα μυριζαμε την πουτανομουνιλα απο τα δαχτυλα στη διαδρομη με το λεωφορειο

τυπε εγω ημουν στην αλητεια και τραμπουκιζα τα φυτα. οι απουσιολογοι δεν μου βαζανε ποτε απουσια στις κοπανες γιατι τους ξεριζωνα τα αυτια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Δεν το πιστευω.

Σοβαρα ρωταω. Εσενα σε εκανα για φιλολογο λογω εκτενους και ασυνηθιστου λεξιλογιου.
ε οχι και φιλολογος ρε τυπε με 19,6...
αμα περναγα φιλολογια θα πηγαινα κατευθειαν καθηγητης, οχι φοιτητης

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε εγω ημουν στην αλητεια και τραμπουκιζα τα φυτα. οι απουσιολογοι δεν μου βαζανε ποτε απουσια στις κοπανες γιατι τους ξεριζωνα τα αυτια
τυπε εγω ημουν απουσιολογος απο την α' γυμνασιου ως τη γ' λυκειου και παντα καλυπτα κοπανες και απουσιες ακομα και στα βρωμομουνα
ποσο μαλλον στους αλητες συμμαθητες μου  :-

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Εμενα μου εκαναν μπουλιγνκ οι καλοι μαθητες γιατι τριτη Λυκειου διαβαζαν ολοι για Πανελληνιες εκτος απο εμενα που δεν ειχα καμια ελπιδα και δεν προσπαθουσα. Υπηρχε μια υποτιμηση προς τα παιδια εκεινα που δεν θα γινονταν φοιτητες/πτυχιουχοι. Ενας μεγαλος διαχωρισμος, οι ανωτεροι και οι αραπαδες. Γι' αυτο μετα ζουσαν την τρελη φοιτητικη ζωη ηταν η ανταμοιβη τους πιστευαν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τωρα περνανε ολοι χωρις προσπαθεια. Αντι να κοβουμε δραχμες κοβουμε πτυχια και εξαγουμε πτυχιουχους σε χωρες με ελλειψη. Εχουν ξεσκιστει στα office parties ορισμενοι Ελληνες που εφυγαν κατευθειαν εξω. Βεβαια αυτα δε θα κρατησουν πολυ οποιος προλαβει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε εγω ημουν απουσιολογος απο την α' γυμνασιου ως τη γ' λυκειου και παντα καλυπτα κοπανες και απουσιες ακομα και στα βρωμομουνα
ποσο μαλλον στους αλητες συμμαθητες μου  :-

πριν 3 χρονια πετυχα στον δρομο τον απουσιολογο του λυκειου, τωρα γιατρος. ηταν ευγενεστατος και φαινοταν να χαρηκε πραγματικα που με ειδε  :S
εγω στη θεση του δεν θα μου μιλαγα. ισως μεσα του παρακαλαγε να με πετυχει με ρηξη σκωληκοειδιτιδας στη βαρδια του καποια μερα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
πριν 3 χρονια πετυχα στον δρομο τον απουσιολογο του λυκειου, τωρα γιατρος. ηταν ευγενεστατος και φαινοταν να χαρηκε πραγματικα που με ειδε  :S
εγω στη θεση του δεν θα μου μιλαγα. ισως μεσα του παρακαλαγε να με πετυχει με ρηξη σκωληκοειδιτιδας στη βαρδια του καποια μερα.
τυπε στο σχολειο ησουν μουνης και στα διαλειμματα πεταγες στους σκουπιδοτενεκεδες τους χαρτογιακαδες για να σε θαυμαζουν οι συμμαθητριες;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
με βαση 19 αθηνα υπαρχουν

εμπ ηλεκτρο μηχ υπολογιστων

ιατρικη

κ ισως κ στρατιωτικη ιατρικη οδοντιατρικη