dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
ποια αγγλια ρε με τον αλβανο....ουτε μεχρι τα ντιουτι φρι του ελ βενιζελος δεν τον αφηνουν να μπει...θελει και αγγλια η σκατοφατσα... :S
Τράβα γαμήσου ρε τυρόγαλε
ποια αγγλια ρε με τον αλβανο....ουτε μεχρι τα ντιουτι φρι του ελ βενιζελος δεν τον αφηνουν να μπει...θελει και αγγλια η σκατοφατσα... :S
τραβα ψωφα μωρη συφιλιασμενηΤράβα γαμήσου ρε τυρόγαλε
ρε σκουπιδι το 5ο υπογειο που ζεις στο μεταξουργιο δεν θεωρειται αθηνα...μουνοψειρα
Μωρή τυρόγαλη μπίχλα τράβα τσιμπούκωσε κάνα γαϊδούρι στα χωράφια που ζεις και όταν έρθεις Αθήνα έλα να σε περάσουμε ένα χεράκι για να δεις χαρά στη τραβελομούνα σου
Hmmm....
αθηνα ειμαι πουστρακο.
γιατι τοση επιθεση?
εχεις μπλεξει με τα συνομολσιολογικα και πιστευεις οτι φαγανε τον παντελακο σου επειδη τον εχεις κανει θεο και δε θελεις να παραδεχτεις οτι πεθανε ετσι οπως πεθανε?
ντοπα εχω παιξει στοιχημα και πηγαινω πολυ καλα
επαξα γκολ γκολ αρσεναλ σουονσι ασσο τσελσι γκολ γκολ ναπολι γκολ γκολ μπαγερν χ ημιχρωνο σαλκε και 4 εως 6παναιτωλικο και θελω χ την σιτυ ημιχρωνο και κλεινω το δελτιο
kosta ti efages
εχω και δευτερο δελτιο το ιδιο και εβαλα για παραπανω λεφτα αασσο ημιχρωνο στοουκ και over φουλαμ και θελω για να κλεισω δελτιο ενα γκολ να μπει στην κπρ
Τράβα γαμήσου ρε τυρόγαλε
Μωρή τυρόγαλη μπίχλα τράβα τσιμπούκωσε κάνα γαϊδούρι στα χωράφια που ζεις και όταν έρθεις Αθήνα έλα να σε περάσουμε ένα χεράκι για να δεις χαρά στη τραβελομούνα σου
Hmmm....
αθηνα ειμαι πουστρακο.
γιατι τοση επιθεση?
εχεις μπλεξει με τα συνομολσιολογικα και πιστευεις οτι φαγανε τον παντελακο σου επειδη τον εχεις κανει θεο και δε θελεις να παραδεχτεις οτι πεθανε ετσι οπως πεθανε?
αυτος ειναι μουνης την βρισκει την ακρη
στην αναγκη να ικανοποιησει τη σεξουαλικη ηδονη του γαμαγε εξαθλιωμενες πρεζουδες