ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.258
- Πόντοι
- 7.786
μαυρο ντοπα τα μαυρα εσωρουχα μου αρεσουνν στις γυναικες
ο νωντας ειναι ενα εγωιστικο καθαρμα. ασχολειται μαζι σου μονο για την προσωπικη του ικανοποιηση. Αν παψεις να υπαρχεις θα σε γραψει στη μουναρα του
;)
αλλη ερωτηση
αν γυρνουσες σα φαντασμα τι ή ποιον θα στοιχειωνες?
o στρατος σε κατεστρεψε τυπε ή ησουν ανεκαθεν αυτιστικο?1. o nωντας ειναι μεταναστης που ξυπνησε σημερα πριν παει δουλεια ξυρισε τα ποδια του με σαβετα για να το γραψει στο φορουμ κ μετα πηγε δουλεια
2. κατι μουνοπανα στο στρατο θα τους γαμουσα την μανα
που ειναι μεταναστης? στον αγιο παντελεημονα?1. o nωντας ειναι μεταναστης που ξυπνησε σημερα πριν παει δουλεια ξυρισε τα ποδια του με σαβετα για να το γραψει στο φορουμ κ μετα πηγε δουλεια
2. κατι μουνοπανα στο στρατο θα τους γαμουσα την μανα
που ειναι μεταναστης? στον αγιο παντελεημονα?![]()
μην πιστευεις τιποτα ;)
ως τι θα ηθελες να γυρνουσες? ως φαντασμα?ως πνευμα?ως μετενσαρκωση ?
edo einai ;) ton petyxa sti piatsa tis proalles, o monos logos poy de tou anoixa tin kefalaitan gia na mi leroso ta royxa mou ;)se poia xora einai?
epop
edo einai ;) ton petyxa sti piatsa tis proalles, o monos logos poy de tou anoixa tin kefalaitan gia na mi leroso ta royxa mou ;)
του εχουνε πεσει τα μαλλια ;)exei paxynei kiallo?
του εχουνε πεσει τα μαλλια ;)
edo einai ;) ton petyxa sti piatsa tis proalles, o monos logos poy de tou anoixa tin kefalaitan gia na mi leroso ta royxa mou ;)
oχι αλλα εχω δει πολλα πρεζακια τεζα, το ιδιο ειναι ;)Τον ντοπα τον εχεις δει;
εσυ τινος εισαι?και υστερα ξύπνησες και καπακι αλλαξες πλευρο
oχι αλλα εχω δει πολλα πρεζακια τεζα, το ιδιο ειναι ;)
ελλειψα λιγο καιρο και γεμισε αρρωστακια το μελι.... :-Τι γνωμη εχεις για τη θεωρια οτι νωντα και ντοπα ειναι το ιδιο προσωπο;
δεν εχω χασει τη φορμα μου τελικα ;)εσπασε κ η βερονικα
ειναι ζουγκλα το σαιτ τελικα
Αναφερόμουν σε παλαιότερο bf. Δεν έχω χωρίσει και ναι έχω προγραμματίσει να πάω πράγα τον Δεκέμβρη.
πακη;που εισαι;ζαμπονιαζεσαι;![]()