loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μην κατουρατε τοσο...χυστε και λιγο...ναι ρε πινουμε καφεδακια για να εχουμε υγρα να σε δροσιζουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που θα καταλάβεις οτι ειμαι εγω?δε θα σε πετυχω στη φυλης ρε θα σε κανω να γλυψει το σκατο σου σωβρακο
![]()
Εσυ ελειπες....
ηταν και πριν η λουκ......Εσυ ελειπες....
το τικ που σου χει μεινηΠου θα καταλάβεις οτι ειμαι εγω?![]()
οχι δε βαρεθηκα γλσοβαρεψου ρε μαλακα....ολη μερα πισω απο τον κωλο της μπουμπ τρεχεις;δεν βαρεθηκες [size=30pt]να σε φτυνει και αυτη σαν τις αλλες που τωρα βριζεις[/size];
ε πες το πως εισαι διψασμενος για σπερμαμην κατουρατε τοσο...χυστε και λιγο...![]()
![]()
![]()
![]()
σοβαρεψου ρε μαλακα....ολη μερα πισω απο τον κωλο της μπουμπ τρεχεις;δεν βαρεθηκες [size=30pt]να σε φτυνει και αυτη σαν τις αλλες που τωρα βριζεις[/size];
Το κάνω οποτε δεν μαρέσει καποια πουτάνα , εχε το νου σουτο τικ που σου χει μεινη
![]()
![]()
εσυ εχε το νου σου γιατι εχω τικ να ριχνω σφαλιαρεςΤο κάνω οποτε δεν μαρέσει καποια πουτάνα , εχε το νου σου![]()
![]()
![]()
ρε μλκ...μετα τον λαιον σε αυτον;;;τι τον φτύνω ρε, κωλοτρίβομαι πρώτα στον λάιον και μετά (πολύυυυυυυυυυ μετά) σε αυτόν
και δεν κατάλαβα, τι έχει ο κώλος μου?![]()
ειπα να γραψω χοντρος αλλα λεω να κρατησουμε ενα επιπεδο ακομητι τον φτύνω ρε, κωλοτρίβομαι πρώτα στον λάιον και μετά (πολύυυυυυυυυυ μετά) σε αυτόν
και δεν κατάλαβα, τι έχει ο κώλος μου?![]()
ρε μλκ...μετα τον λαιον σε αυτον;;;
τοσο πολυ σε πληγωσε?http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/shrk.gif[/img[/URL]]
[/quote]
έχει πλάκα :birdman:
μάλλον είχε πλάκα, ως νώντας
μην κοιτάς που βρίζει, κατά βάθος (πολύυυυυυ βάθος) έχει πλάκα
αλλά τι λέω, εσύ ούτε τον εκτόρ έβρισκες αστείο, τώρα που δε σε βρίζει έσκασε το χειλάκι :think:
Τι λεει το αρωστάκι, σφαλιάρες λεειεσυ εχε το νου σου γιατι εχω τικ να ριχνω σφαλιαρες
θα με καταλαβεις![]()
ειπα να γραψω χοντρος αλλα λεω να κρατησουμε ενα επιπεδο ακομη![]()
![]()
![]()
:o :o :o :o :oέχει πλάκα
μάλλον είχε πλάκα, ως νώντας
μην κοιτάς που βρίζει, κατά βάθος (πολύυυυυυ βάθος) έχει πλάκα
αλλά τι λέω, εσύ ούτε τον εκτόρ έβρισκες αστείο, τώρα που δε σε βρίζει έσκασε το χειλάκι![]()