dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 63
- Πόντοι
- 166
καλα ειμαι ξεκουραστηκα και γεμισα μπαταριες για την συνεχεια
ποια ειναι η συνεχεια?
καλα ειμαι ξεκουραστηκα και γεμισα μπαταριες για την συνεχεια
εχεις παει ποτε με γυναικα? τι εγινε και σε σημαδεψε τοσο πολυ? σου μιλησε ασχημα? γελασε με το μικρο πουλακι σου? εβαλε τα γελια?ποια ειναι η συνεχεια?
δουκα ειδες τι εγραψε η καυτη σαρανταρα για την γερμανια
εχεις παει ποτε με γυναικα? τι εγινε και σε σημαδεψε τοσο πολυ? σου μιλησε ασχημα? γελασε με το μικρο πουλακι σου? εβαλε τα γελια?
Δεν ειναι τυχαιο οτι εγινε πορνη. Τα παιδια των μεταναστων συχνα εχουν τετοια καταληξη.
Και οσοι πηγαν τωρα στο εξωτερικο με πολλες προσδοκιες δεν εχουν καταλαβει οτι οι ξενες χωρες θα τους στιψουν και θα τους πεταξουν σα λεμονοκουπες. Δεν ειναι σαν την Ελλαδα η Ευρωπη που δινει ισες ευκαιριες σε καθε αφροασιατη. Οι ξενοι ξερουν κρατωντας τα προσχηματα και τη βιτρινα να σε βαζουν στο λουκι που αυτοι θελουν. Το ιδιο δεν γινεται και με τα πανεπιστημια του κωλου στην Αγγλια; Τα τρωνε απο τους ξενους φοιτητες και τους ξαποστελνουν στη χωρα τους να πινουν φραπε στην καφετερια.
Μεγαλη επιστημη η βιτρινα Ντοπα, που δεν την κατεχει ο Ελληνας.
Μονο οι γιατροι γλιτωνουν τη μοιρα της λεμονοκουπας και κανουν προκοπη εξω.
Νωντα μου ειπες μια μερα οτι εχουμε μονο μια ζωη.
Σου λεω οτι μισω τα αεροπλανα που παιρνουν τους ανθρωπους μακρια απ τον τοπο τους.
φιλε ντοπα η συνεχεια εχει βολτα με ωραιες γυναικες και γαμησια
ζητω η πατριδα μας
Εκει που θα κανουμε και εμεις οικογενεια με το κοριτσι που αγαπησαμε στο σχολειο.
Ζητω το σπιτι μας. Το μερος μας. Το οικειο. Το δικο μας. Εκει που γεννηθηκαμε. Εκει που μεγαλωσαμε. Εκει που ανηκουμε. Εκει που ειμαστε δυνατοι. Εκει που εχουμε δικαιωματα. Ιδιοκτησια. Εκει που μας σεβονται. Εκει που μας δεχονται. Εκει που θα κανουμε και εμεις οικογενεια με το κοριτσι που αγαπησαμε στο σχολειο.
Κατω η εβραιομασονικη παγκοσμιοποιηση! Ανθρωποι ανταλλαξιμοι κιμας σε βιτρινες.
ναι ντοπα μενω πανω απο τους γονεις μου στο διοοροφο σπιτι μας
ειναι μαλακες οι γιατροι
στο σπιτι μου δεν εχω θεμα εχω δικο μου χωρο και δωματια για να κανω οτι γουστατρω
ela re.ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!