Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
απο τιντερ εχεις γαμησει τιποτα?
Tzifos. Μονο στους γκει αρεσω και σε κατι μεγαλοκοπελες.
απο τιντερ εχεις γαμησει τιποτα?
Tzifos. Μονο στους γκει αρεσω και σε κατι μεγαλοκοπελες.
ο νωντας που ειναι αποψε?![]()
ο νωντας που ειναι αποψε?![]()
τι γινεται, η εταιρεια εχει στα απαραιτητα προσοντα το να εισαι ελληνας? =lo
Θα μπορουσε :lol:
Σκεψου οτι ως επι το πλειστον εχουμε περισσοτερα προσοντα απο τους ,,,, τα νεα παιδια φευγουν σαν τρελοι απο την Ελλαδα, κ επισης οσοι ειναι ηδη εδω συστηνουν φιλους, γνωστους συμφοιτητες τους κλπ
Βασικα ο νωντας δεν ειχε μεσον. Και νομιζε οτι δεν χρειαζεται να εχει. Ετσι την πατησε.
επι το πλειστον εχουμε περισσοτερα προσοντα απο τους ,,,,
ποιους?
Πες μου για το χαρακτηρα των Νωντα σε μια γραμμη.
Oxi ακριβως η απαντηση που περιμενα.
καλα ρε μεγαλε εδώ λεμε παμε για γαμο, εχουμε γινει νοικοκυραιοι και εσυ ακομα για την παλια λες...γκομενα βρηκες η ακομα θυμασαι τηνβ παλια πουτανα που ειχες ρε;
αφου το βρηκα το κελεπουρι τυπε, τι να καμω...ρε μικρος εισαι ακομα κατσε να πας 45
gia pesθες μια καριολα που εχω μονο για πηδημα,εχω και βιντεακι να χωνει τον λεβιε του σαξο στο μουνι της και να το ξανασκεφτεις;
αν θες κανονιζω και σε πηδαει γιατι να την πηδηξεις δεν παιζει ειναι νυμφο αλλα θα το ξανασκεφτεις για γαμο![]()
τι λεει μαν,καλημερα
για πεςκαλημερα τσεκουροφορε φιλε μου ολα καλα.Πηρα μια αποφαση και θελω να μου πεις αν θα κανω καλα
οχι δεν θα κανεις καλαμολις τελειωσω τατου αποφασισα να σταματησω να εχω ζωη και να κατσω εδω στο μπου και στο μελι με σας.Θα κανω καλα λες;α και που και που θελω δασος![]()
το Δασος δεν εχει καμμια σχεση με το μελιμου χρειαζεται μαν 43 ειμαι εζησα μια χαρα.Θα πηγαινουμε δασος;