st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.479
- Πόντοι
- 366
καθυστερημενο εισαι ρε μεγαλε.......μαλλον δεν σε σηκωνει το θρεντ "φιλε"τι εννοεις προσφορες τυπε δεν καταλαβα
δινε του
καθυστερημενο εισαι ρε μεγαλε.......μαλλον δεν σε σηκωνει το θρεντ "φιλε"τι εννοεις προσφορες τυπε δεν καταλαβα
μακραν το πιο πετυχημενο!!!!!!dooooooooooooo paaaaaaa!
![]()
τι μλκk etsi ton nonta
![]()
μακραν το πιο πετυχημενο!!!!!!
H εκφραση του ειναι ακριβως αυτο που νιωθω (νιωθουμε;) για τον Ντοπα. Αναρωτιεμαι ομως ποσο τοις εκατο ειναι δημιουργημα της φαντασιας μας αυτο που βλεπουμε σε αυτον. Δεν ξερω αν ειμαι κατανοητος.
οσον αφορα καποια πμ που λαμβανω για το μαγαζι θα δωσω μονο ενα στοιχειο
silencio
οσοι πιστοι προσελθετε
Μονο στο κτιριο που δουλευω εγω ειμαστε τουλαχιστον 150. Η εταιρια εχει αλλα 2 κτιρια στην πολη αλλα εκεινα εχουν πιο λιγους. Μαλιστα, ειναι ενας οροφος οπου εκει εχουν μαζευτει οι πιο πολλοι ελληνες, πανω απο 20. Στο chill out zone του οποιου γινεται ο κακος χαμος μετα το lunch γιατι μαζευονται ενα σωρο ατομα για καφε, ενω στων υπολοιπων οροφων που δεν εχει τοσους ελληνες δεν παταει κανεις ξερω γω :lol:
7 ατομα δεν ειναι τιποτα, οταν παμε για φαγητο στο εστιατοριο του κτιριου ειναι λες κ ειμαστε στην κατασκηνωση (πιανουμε ενα τεραστιο τραπεζι χωρις καν να εχουμε συνεννοηθει) κ οταν βγαινουμε εξω το βραδυ κ ο ενας λεει στον αλλο, κ πετυχαινουμε κ αλλους στο δρομο νιωθω λες κ ειμαι στο 1ο ετος στη σχολη που βγαιναμε 20ατομα μαζι. Κ φυσικα στο μαγαζι που θα πας θα πετυχεις καμια 10αρια ακομη .to Συμπεριλαμβανομενων φοιτητων κ απο αλλες εταιριες.. Πιο πολλους ελληνες ξερω εδω παρα στη Θεσ/νικη πλεον
bale link doyka
Διαβαζω κοσμο για να συγκεντρωσω πληροφοριες για ατομα που γραφουν εδω.
ποιος το εγραψε αυτο πριν? ο νωντας?