Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
dooooooooooooo paaaaaaa!

IsRqVkc.jpg

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
το πλυντηριο πηγε γκαζι

εφυγε απο το μεταξι

μονο μπουρδελα στο μεταξι

Διαβασες τα σχολια των ελληνιδων στο φβ; Που ελεγαν ευτυχως γλιτωσαμε απο τον εφιαλτη των πορνειων και τους περιεργους που συχναζουν σε αυτα; Δεν το χωραει ο νους τους οτι τα ιδια παιδια που πηγαιναν στο πλυντηριο θα μπορουσαν να πηγαινουν σε πορνεια και να γαμανε γυναικες κλεισμενες σε δωματια.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
Διαβασες τα σχολια των ελληνιδων στο φβ; Που ελεγαν ευτυχως γλιτωσαμε απο τον εφιαλτη των πορνειων και τους περιεργους που συχναζουν σε αυτα; Δεν το χωραει ο νους τους οτι τα ιδια παιδια που πηγαιναν στο πλυντηριο θα μπορουσαν να πηγαινουν σε πορνεια και να γαμανε γυναικες κλεισμενες σε δωματια.

γτ αδικο εχουν? περιεργοι κ προβληματικοι ειμαστε ολοι μας

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
γτ αδικο εχουν? περιεργοι κ προβληματικοι ειμαστε ολοι μας

Φυσικα και εχουν αδικο. Οι περισσοτεροι πριν πανε Μεταξι εχουν περασει τη νυχτα τους σε τετοια διασκεδαστηρια προσπαθωντας να δειξουν το γοητευτικοτερο τους προσωπο στις γκομενες.

Εσυ ντοπα γινεσαι δεκτος στα αγγλικα μπαρ και κλαμπ; Γιατι εχω ακουσει οτι τους Ελληνες στην καλυτερη περιπτωση τους σνομπαρουν και τους ριχνουν ροχαλα στο ποτο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
παντως εχω τριχες και μου δινεις πασα να πω οτι, σημερα βγαινοντας στο μπαλκονι, πετυχα ενα καινουργιο φρουτο στην απεναντι πολυκατοικια, πιθανοτατα φοιτητρια νεοεισαχθεισα (καθως οπως εχω αναφερει μενω σε φοιτητικη περιοχη), να βγαζει επιδεικτικα σελφι(ς)....ε επιδεικτικα οπως ημουν κι εγω απ την απεναντι, γυμνος απ τη μεση και πανω και κατω φορωντας ενα μποξερακι που σχεδον εβγαινε το πουτσοκεφαλο εξω, αρχισα να ξυνω τα παπαρια μου

Εγω επαιρνα ματι Ρωσιδα γυμνοστηθη που νομιζε οτι επειδη ειχε μια μαλακια σαν συρμα στο μπαλκονι δε μπορουσα να δω. :grin: Οποτε εβγαινα καθε βραδυ στη βεραντα και απολαμβανα θεαμα προσποιουμενος φυσικα οτι κοιταω αλλου. Μεχρι μια μερα εκανα το λαθος να την κοιταξω στα ματια μεσα απο το δωματιο. Τοτε καταλαβε οτι πρεπει να σβηνει τα φωτα.

Επισκέπτης
Εγω επαιρνα ματι Ρωσιδα γυμνοστηθη που νομιζε οτι επειδη ειχε μια μαλακια σαν συρμα στο μπαλκονι δε μπορουσα να δω. :grin: Οποτε εβγαινα καθε βραδυ στη βεραντα και απολαμβανα θεαμα προσποιουμενος φυσικα οτι κοιταω αλλου. Μεχρι μια μερα εκανα το λαθος να την κοιταξω στα ματια μεσα απο το δωματιο. Τοτε καταλαβε οτι πρεπει να σβηνει τα φωταρ.
αναμεσα στους αλλοδαπους μενεις καημενε φτωχε;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
Φυσικα και εχουν αδικο. Οι περισσοτεροι πριν πανε Μεταξι εχουν περασει τη νυχτα τους σε τετοια διασκεδαστηρια προσπαθωντας να δειξουν το γοητευτικοτερο τους προσωπο στις γκομενες.

Εσυ ντοπα γινεσαι δεκτος στα αγγλικα μπαρ και κλαμπ; Γιατι εχω ακουσει οτι τους Ελληνες στην καλυτερη περιπτωση τους σνομπαρουν και τους ριχνουν ροχαλα στο ποτο.

εδω εμεις ειμαστε οι πακις

οπως στη φυλακη οι φασιστες ειναι οι νιγκαζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom