jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
δεν υπαρχουν φιλοι,μονο γνωστοι
τα λεγε κ ο Τακη Τσαν αλλα δεν τον ακουγατε ;)![]()
κ γω το λεω αυτο κ με λεν μαλακα κ.κομπλεξικο
δεν υπαρχουν φιλοι,μονο γνωστοι
τα λεγε κ ο Τακη Τσαν αλλα δεν τον ακουγατε ;)![]()
skata sta moutra toys ,pes tous xairetismataκ γω το λεω αυτο κ με λεν μαλακα κ.κομπλεξικο
skata sta moutra toys ,pes tous xairetismata![]()
prepei na vreis monimo mouni na to choneis.30 χρονο πυροκαυλι ειμαι
prepei na vreis monimo mouni na to choneis.
το πλυντηριο πηγε γκαζι
εφυγε απο το μεταξι
μονο μπουρδελα στο μεταξι
Διαβασες τα σχολια των ελληνιδων στο φβ; Που ελεγαν ευτυχως γλιτωσαμε απο τον εφιαλτη των πορνειων και τους περιεργους που συχναζουν σε αυτα; Δεν το χωραει ο νους τους οτι τα ιδια παιδια που πηγαιναν στο πλυντηριο θα μπορουσαν να πηγαινουν σε πορνεια και να γαμανε γυναικες κλεισμενες σε δωματια.
εμενα μου χτυπησαν στο μπεργκεραδικο την ποστα προχθες και ειπα δυνατα "αλλος"[size=30pt]θοπας[/size] οταν πας τουαλετα στα μπαρακια, και σου χτυπαν την πορτα, τι λες; αλλος ή μισο....
ή εμπα μεσα!![]()
γτ αδικο εχουν? περιεργοι κ προβληματικοι ειμαστε ολοι μας
εμενα μου χτυπησαν στο μπεργκεραδικο την ποστα προχθες και ειπα δυνατα "αλλος"
Μπεσα
παντως εχω τριχες και μου δινεις πασα να πω οτι, σημερα βγαινοντας στο μπαλκονι, πετυχα ενα καινουργιο φρουτο στην απεναντι πολυκατοικια, πιθανοτατα φοιτητρια νεοεισαχθεισα (καθως οπως εχω αναφερει μενω σε φοιτητικη περιοχη), να βγαζει επιδεικτικα σελφι(ς)....ε επιδεικτικα οπως ημουν κι εγω απ την απεναντι, γυμνος απ τη μεση και πανω και κατω φορωντας ενα μποξερακι που σχεδον εβγαινε το πουτσοκεφαλο εξω, αρχισα να ξυνω τα παπαρια μου
αναμεσα στους αλλοδαπους μενεις καημενε φτωχε;Εγω επαιρνα ματι Ρωσιδα γυμνοστηθη που νομιζε οτι επειδη ειχε μια μαλακια σαν συρμα στο μπαλκονι δε μπορουσα να δω.Οποτε εβγαινα καθε βραδυ στη βεραντα και απολαμβανα θεαμα προσποιουμενος φυσικα οτι κοιταω αλλου. Μεχρι μια μερα εκανα το λαθος να την κοιταξω στα ματια μεσα απο το δωματιο. Τοτε καταλαβε οτι πρεπει να σβηνει τα φωταρ.
Φυσικα και εχουν αδικο. Οι περισσοτεροι πριν πανε Μεταξι εχουν περασει τη νυχτα τους σε τετοια διασκεδαστηρια προσπαθωντας να δειξουν το γοητευτικοτερο τους προσωπο στις γκομενες.
Εσυ ντοπα γινεσαι δεκτος στα αγγλικα μπαρ και κλαμπ; Γιατι εχω ακουσει οτι τους Ελληνες στην καλυτερη περιπτωση τους σνομπαρουν και τους ριχνουν ροχαλα στο ποτο.
αναμεσα στους αλλοδαπους μενεις καημενε φτωχε;
εδω εμεις ειμαστε οι πακις
οπως στη φυλακη οι φασιστες ειναι οι νιγκαζ
Δεν εκρυψα ποτε οτι κανω λιτη ζωη και προσεχω πολυ τα εξοδα μου. Τα εξοδα συμπεριλαμβανουν και το ενοικιο.
ποσα δινεις τον μηνα μαζι με το ιντερνετ?
Δε λεω.